Nero не е безплатна колега... :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ползвате ли "пиратски" софтуер?
Collapse
X
-
LiGuru написа:Май само аз не ползвам пиратски софт..... тс тс колко сте лоши колеги... :D Ама верно нямам нищо гепено да му се не види.... Но пък за сметка на това последните 10 години един диск с музика не съм си купил....Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Neosi написа:LiGuru написа:Май само аз не ползвам пиратски софт..... тс тс колко сте лоши колеги... :D Ама верно нямам нищо гепено да му се не види.... Но пък за сметка на това последните 10 години един диск с музика не съм си купил....
Коментар
-
LiGuru написа:Neosi написа:LiGuru написа:Май само аз не ползвам пиратски софт..... тс тс колко сте лоши колеги... :D Ама верно нямам нищо гепено да му се не види.... Но пък за сметка на това последните 10 години един диск с музика не съм си купил....Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:Където мога, ползвам безплатни аналози на програмите, които са ми необходими... Уиндоуса ми е легален (дойде си с лаптопа), но Офис 2003 ми е пиратски... С удоволствие бих ползвал безплатния Open Office, но работата ми налага да правя някои таблици на ексел и аксес, които не могат да се направят с друга програма (друг е въпроса, че това е монополно наложено от данъчното и министерство на земеделието). За запис на дискове също използвам пиратско копие на Ashampoo burning studio - имам легално Неро, което пак си дойде с лаптопа, но "шампоана" ми допада повече...Май това ми е пиратския софтуер... Всичко друго ми е или легално, или безплатно...
Коментар
-
Neosi написа:avvasilev написа:Въпреки голямото ми желание да си закупувам необходимия ми софтуер Ако бях купил всичко което ползвам:XP SP2;Corell Draw;Photoshop;Ashampoo.....Е***и всичко си казах :P
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар