Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ползвате ли "пиратски" софтуер?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Nero не е безплатна колега... :D
    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
    Punto М2 1.2 SX 2000г.
    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Тотален крах за платените програми...

Коментар

Re: ...

karloson написа:
        Където мога, ползвам безплатни аналози на програмите, които са ми необходими...
        А за които няма свестни такива... Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
        Peugeot 407 2.0 HDI

Коментар

Май само аз не ползвам пиратски софт..... тс тс колко сте лоши колеги... :D Ама верно нямам нищо гепено да му се не види.... Но пък за сметка на това последните 10 години един диск с музика не съм си купил....

Коментар

LiGuru написа:
            Май само аз не ползвам пиратски софт..... тс тс колко сте лоши колеги... :D Ама верно нямам нищо гепено да му се не види.... Но пък за сметка на това последните 10 години един диск с музика не съм си купил....
            :D :D :D ...нещо ако ти трябва...
            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
            Punto М2 1.2 SX 2000г.
            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
              LiGuru написа:
              Какво предлагаш :D
              Прикачени файлове

Коментар

LiGuru написа:
                Neosi написа:
                LiGuru написа:
                Какво предлагаш :D
                Нищо нищо.....
                Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                Punto М2 1.2 SX 2000г.
                МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Когато доходите ми стигнат минималното равнище на средната работна заплата в Европа, тогава ще мина на легален софтуер.

Коментар

Винаги има и друг изход

Коментар

Re: ...

karloson написа:
                      Където мога, ползвам безплатни аналози на програмите, които са ми необходими... Уиндоуса ми е легален (дойде си с лаптопа), но Офис 2003 ми е пиратски... С удоволствие бих ползвал безплатния Open Office, но работата ми налага да правя някои таблици на ексел и аксес, които не могат да се направят с друга програма (друг е въпроса, че това е монополно наложено от данъчното и министерство на земеделието). За запис на дискове също използвам пиратско копие на Ashampoo burning studio - имам легално Неро, което пак си дойде с лаптопа, но "шампоана" ми допада повече...Май това ми е пиратския софтуер... Всичко друго ми е или легално, или безплатно...
                      Мога да ти препоръчам нещо,което е безплатно и ще ти свърши работа вместо Офис 2003 за ексел,но за аксес .Ето това е Easyoffice,ако не го намериш ще ти го изпратя.Друг е въпроса дали е необходимо да се пробваш с него,особенно ако ти е за домашна употреба този Офис 2003.

Коментар

Хора... I LOVE ZAMUNDA

Коментар

Neosi написа:
                          avvasilev написа:
                          Въпреки голямото ми желание да си закупувам необходимия ми софтуер Ако бях купил всичко което ползвам:XP SP2;Corell Draw;Photoshop;Ashampoo.....Е***и всичко си казах :P
                          Тва струва майка си и баща си
                          Мне, не струва толкова Виж това:Datamine Studio ... Price is 50000.00$Merge Software ... Price from 1000.00$Micromine Software Price from 500.00$ (per hour)и т.н

Коментар

Още несъм ползвал друг
                            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Аз имам лиценз за 6 ХР-та5 офис пакета1 корел1 фотошоп5 бит дефендъра3 MoneyWorks /декарт/освен това по компютрите има и пиратски софтуер но за него не се заяждат толкова.
                              Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Коментар

Neosi написа:
                                Nero не е безплатна колега... :D
                                Да, затова съм писал и легални - тя ми дойде с лаптопа
                                Ex Fiat 126P
                                Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                                Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS
                                Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
                                X