Привет колеги,Зачетох се в някои теми, та ми стана интересно...Та въпросът е: Ползвате ли "пиратски" софтуер?, независимо за какво служи?.В това число имам предвид филми и музика.Благодаря ви за участието. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ползвате ли "пиратски" софтуер?
Collapse
X
-
...
Където мога, ползвам безплатни аналози на програмите, които са ми необходими... Уиндоуса ми е легален (дойде си с лаптопа), но Офис 2003 ми е пиратски... С удоволствие бих ползвал безплатния Open Office, но работата ми налага да правя някои таблици на ексел и аксес, които не могат да се направят с друга програма (друг е въпроса, че това е монополно наложено от данъчното и министерство на земеделието). За запис на дискове също използвам пиратско копие на Ashampoo burning studio - имам легално Неро, което пак си дойде с лаптопа, но "шампоана" ми допада повече...Май това ми е пиратския софтуер... Всичко друго ми е или легално, или безплатно...Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
-
Re: ...
karloson написа:Където мога, ползвам безплатни аналози на програмите, които са ми необходими... Уиндоуса ми е легален (дойде си с лаптопа), но Офис 2003 ми е пиратски... С удоволствие бих ползвал безплатния Open Office, но работата ми налага да правя някои таблици на ексел и аксес, които не могат да се направят с друга програма (друг е въпроса, че това е монополно наложено от данъчното и министерство на земеделието). За запис на дискове също използвам пиратско копие на Ashampoo burning studio - имам легално Неро, което пак си дойде с лаптопа, но "шампоана" ми допада повече...Май това ми е пиратския софтуер... Всичко друго ми е или легално, или безплатно...Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
ilkoD написа:Хахаха, че кой не ползва пиратски софтуер?Като си купувам компютъра от дадена фирма, нали си го плащам, предполага се,че софта който са ми сложили е легален-да ама не, щото от страницата наМайкрософт ми казват другоBrava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
BLUEBiRD написа:Софтуер не ползвам, камо ли пиратски. Музика не слушам защото не ми трябва, филми не гледам защото не ме кефят, книги не чета защото не знам чужд език, а българските са ми безинтересни, игри не играя защото отдавна ми е минало времетоBrava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Да, ползвам винаги (особено игрите), то къде ще му излезе края, ако купувам всичко.И въпреки това сега като прегледах инсталирания софтуер се оказа, че всъщностповечето са Free.Free и легални:SkypeICQCore FTPDaemon ToolsMedia Player ClassicQuicktimeSoulseekWinAceAd-awareBitCometNeroFoxit readerDimage Scan Dual 4Mozilla Firefoxпиратски:ACDSeeAudiograbberNVDVDDownload AcceleratorMS OfficeGoldWavePinnacle Studio 914:7Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар