Основно нелицензиран софтуер на компютъра ми са аутокад2008 и производните и.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ползвате ли "пиратски" софтуер?
Collapse
X
-
А има ли някой който да не използва поне един пиратски софтуер? А бе ние всички се оказахме за икономическа полиция /да не чува дявола/. Че то ако trygna да купувам всичко от което имам нужда или ми харесва, то щях да си остана с гол windows. Ей по-малко се хвалете с това, че врагът не спи.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
LiGuru написа:NikMar написа:А има ли някой който да не използва поне един пиратски софтуер?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
NikMar написа:LiGuru написа:NikMar написа:А има ли някой който да не използва поне един пиратски софтуер?
Коментар
-
tomazo написа:ти да не си от НСБопппFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
LiGuru написа:NikMar написа:LiGuru написа:NikMar написа:А има ли някой който да не използва поне един пиратски софтуер?Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
-
Re: ...
TOSHIRO написа:karloson написа:Където мога, ползвам безплатни аналози на програмите, които са ми необходими...Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Re: ...
peho написа:karloson написа:Където мога, ползвам безплатни аналози на програмите, които са ми необходими... Уиндоуса ми е легален (дойде си с лаптопа), но Офис 2003 ми е пиратски... С удоволствие бих ползвал безплатния Open Office, но работата ми налага да правя някои таблици на ексел и аксес, които не могат да се направят с друга програма (друг е въпроса, че това е монополно наложено от данъчното и министерство на земеделието). За запис на дискове също използвам пиратско копие на Ashampoo burning studio - имам легално Неро, което пак си дойде с лаптопа, но "шампоана" ми допада повече...Май това ми е пиратския софтуер... Всичко друго ми е или легално, или безплатно....Ето това е Easyoffice,ако не го намериш ще ти го изпратя.Друг е въпроса дали е необходимо да се пробваш с него,особенно ако ти е за домашна употреба този Офис 2003.
Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
bright написа:LiGuru написа:NikMar написа:LiGuru написа:NikMar написа:А има ли някой който да не използва поне един пиратски софтуер?
Коментар
-
factory_driver написа:Не познавам човек, който да ползва само легален софтFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар