Смешен е съветът за обжалването...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И аз я свърших като кучето на нивата
Collapse
X
-
Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
-
коцев написа:You are the best, man!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Сега за всички недоразбрали:Няма да обжалвам акта,защото според закона съм нарушител,а и не ми се разтакава по съдилища.Нещото което ме напуши да пусна тази тема,е точно факта,че през ден си пия бирата след работа(след което си хващам такси) на едно място,където разни рацери летят ниско,а катаджиите ги няма.И това е на натоварена пешеходна пътека и място където излизат 90 % от автомобилите,отклонени от затворения център.Виждал съм катастрофи избегнати на косъм,катастрофи които нямаше да са такива,ако някой кара нормално.Не говоря за 50,поне за 70 става дума.Ама не там никога не съм виждал патрулка,въпреки,че всеки втори е в нарушение на това кръстовище.Та колегата Коцев пак да каже:Само аз ли трябва да спазвам закона,или същото важи и за служителите на КАТ?Аз съм пътен хулиган,признавам си. Сега нека,този който през живота си не е извършил грях,да хвърли първия камък.Не че съм Мария-МагдаленаI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Сега нека,този който през живота си не е извършил грях,да хвърли първия камък.Не че съм Мария-МагдаленаShit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
avvasilev написа:Сега за всички недоразбрали:Няма да обжалвам акта,защото според закона съм нарушител,а и не ми се разтакава по съдилища.Нещото което ме напуши да пусна тази тема,е точно факта,че през ден си пия бирата след работа(след което си хващам такси) на едно място,където разни рацери летят ниско,а катаджиите ги няма.И това е на натоварена пешеходна пътека и място където излизат 90 % от автомобилите,отклонени от затворения център.Виждал съм катастрофи избегнати на косъм,катастрофи които нямаше да са такива,ако някой кара нормално.Не говоря за 50,поне за 70 става дума.Ама не там никога не съм виждал патрулка,въпреки,че всеки втори е в нарушение на това кръстовище.Та колегата Коцев пак да каже:Само аз ли трябва да спазвам закона,или същото важи и за служителите на КАТ?Аз съм пътен хулиган,признавам си. Сега нека,този който през живота си не е извършил грях,да хвърли първия камък.Не че съм Мария-Магдалена
Коментар
-
коцев написа:avvasilev написа:за всички недоразбрали:Няма да обжалвам акта,защото според закона съм нарушител,а и не ми се разтакава по съдилища.Нещото което ме напуши да пусна тази тема,е точно факта,че през ден си пия бирата след работа(след което си хващам такси) на едно място,където разни рацери летят ниско,а катаджиите ги няма.И това е на натоварена пешеходна пътека и място където излизат 90 % от автомобилите,отклонени от затворения център.Виждал съм катастрофи избегнати на косъм,катастрофи които нямаше да са такива,ако някой кара нормално.Не говоря за 50,поне за 70 става дума.Ама не там никога не съм виждал патрулка,въпреки,че всеки втори е в нарушение на това кръстовище.Та колегата Коцев пак да каже:Само аз ли трябва да спазвам закона,или същото важи и за служителите на КАТ?Аз съм пътен хулиган,признавам си. Сега нека,този който през живота си не е извършил грях,да хвърли първия камък.Не че съм Мария-МагдаленаI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:Явно трябва,колега Коцев,явно трябва.Но те не са тамFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Аз преди няколко дена си взех книжката. Честно казано не усетих, че бях без книжка Спестих си само извънградското, иначе в града си врътках и хич не ми дремеше. Аре сиктир! Супер съвестен шофьор съм, извънградско над 90 км/ч не вдигам и някви дупнишки палячовци ще ме глобавят само, защото не са сложили знака на видимо място
Коментар
-
wwweb написа:Аз преди няколко дена си взех книжката. Честно казано не усетих, че бях без книжка Спестих си само извънградското, иначе в града си врътках и хич не ми дремеше. Аре сиктир! Супер съвестен шофьор съм, извънградско над 90 км/ч не вдигам и някви дупнишки палячовци ще ме глобавят само, защото не са сложили знака на видимо мястоBrava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Neosi написа:wwweb написа:Аз преди няколко дена си взех книжката. Честно казано не усетих, че бях без книжка Спестих си само извънградското, иначе в града си врътках и хич не ми дремеше. Аре сиктир! Супер съвестен шофьор съм, извънградско над 90 км/ч не вдигам и някви дупнишки палячовци ще ме глобавят само, защото не са сложили знака на видимо мястоFiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Илко , нещо не мога да разбера какво искаш да кажеш ????Значи според тебе понеже оня отзад кара със 100 то и ти трябва да караш със сто за да не те удари при условиее че има знак 50 . Аз бих ти казал че и оня отзад трябва да спазва знака и няма да стават катастрофи. Значи ли че един като не спазва знаците то трябва всички да не ги спазваме. И това че ограниченията били предпоставка за пътни произшедствия е вятър работа .Когато се движите по пътя и пресветнат че има КАТ всички намалят скороста и става една колона и всеки се движи без риск да удари някого . Е това предпоставка за катастрофа ли е? Така че никак не оправдавам написаното от теб.Закона си е закон и трябва да се спазва от всички.
Коментар
-
ilko-gd написа:Neosi написа:wwweb написа:Аз преди няколко дена си взех книжката. Честно казано не усетих, че бях без книжка Спестих си само извънградското, иначе в града си врътках и хич не ми дремеше. Аре сиктир! Супер съвестен шофьор съм, извънградско над 90 км/ч не вдигам и някви дупнишки палячовци ще ме глобавят само, защото не са сложили знака на видимо място
Коментар
-
Не че не съм и аз цвете за мирисане но ето моята логика:Докато не ни се случи лично на нас да пострадаме (имам в предвид не да ни хванат а по лошо) всеки коментар ще е от сорта няма нужда от такова ограничение, всички карат така, знака е кофти сложен, няма полицаи значи може, ако пък са там значи са гладни ...Като стане белята и почнем да се вайкаме всички тези извинения изчезват и се питам а беше ли нужно ...Явно човекът така е устроен - в някои ситуации не приема чуждия опит ... трябва да го преживее...В това число не включвам екземплярите които пият до 2 промила, после сядат и карат със 130, убиват човек и след като го осъждат на 5 години затвор излиза от съдебната зала и се смее. За тях при следващата възможност съм сигурен че пак ще се проявят ...Да допълня че и аз бях без книжка за 1 месец наскоро именно заради превишена скорост ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар