От 15.02.2008г. има нова наредба за точките!За скорост не съм сигурен колко се намалят, но за колан от 10, вече вземат 8 точки Преди за водачи под 2 години даваха 27 точки, вече и на тях дават 39.Глобите нямат промяна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И аз я свърших като кучето на нивата
Collapse
X
-
Ами то затова Бай ви Иван Коцев пише ли пише като Паисий Хилендарски ,че знаците са за това да се спазват независимо правилно или неправилно са поставени . :D Е сега като походиш пеша дано си вземеш поука . Между другото да вметна че преди няколко часа едно момче си отиде от тоя свят като се заби с мотора си в бетонен гараж и на място предаде богу дух. Колко пъти му се прави забележка да не кара така лудо а и имаше навика и да пуска кормилото и скръсти ръцете си отпред или да кара само на задна гума .Е и какво направи ??? Зачерни родителите си за цял живот
Коментар
-
В отговор на всички критики искам да поясня:Нарушението извърших в участък,който де факто е извънградски.Просто някой е решил,че табелата трябва да е 500 м по-нататък и да има удобен капан за рушвети(защото скрита в храстите патрулка не е нищо друго,обаче аз съм принципен и не давам "на джоб").Аз за себе си знам,че съм нарушил правилника,но не се чувствам виновен.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Vladim написа:avvasilev написа:.... знам,че съм нарушил правилника,но не се чувствам виновен.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:В отговор на всички критики искам да поясня:Нарушението извърших в участък,който де факто е извънградски.Просто някой е решил,че табелата трябва да е 500 м по-нататък и да има удобен капан за рушвети(защото скрита в храстите патрулка не е нищо друго,обаче аз съм принципен и не давам "на джоб").Аз за себе си знам,че съм нарушил правилника,но не се чувствам виновен.
Коментар
-
къде точно този участък??? пътя за разклона за Варна, за Гецово, за Търговище, за Исперих... кажи че да знаем... онзи ден / на 30.04/ като карах към Гецово една бяла астра ме изпревари, ама после къде отиде не я видях...п.п. на комшията за 50+ в градско / с. Лозенец между петолъчката и Карнобат / по коледа - 3 месеца + 300 пари...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:къде точно този участък??? пътя за разклона за Варна, за Гецово, за Търговище, за Исперих... кажи че да знаем... онзи ден / на 30.04/ като карах към Гецово една бяла астра ме изпревари, ама после къде отиде не я видях...п.п. на комшията за 50+ в градско / с. Лозенец между петолъчката и Карнобат / по коледа - 3 месеца + 300 пари...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:donnna написа:къде точно този участък??? пътя за разклона за Варна, за Гецово, за Търговище, за Исперих... кажи че да знаем... онзи ден / на 30.04/ като карах към Гецово една бяла астра ме изпревари, ама после къде отиде не я видях...п.п. на комшията за 50+ в градско / с. Лозенец между петолъчката и Карнобат / по коледа - 3 месеца + 300 пари...FIAT UNO 45 i.e. 1.0 FIRE
Коментар
-
avvasilev написа:Колега,по-добре е да срещнеш един като мен,който кара бързо,там където няма пешеходци,крави,магарета и т.н. отколкото един напукан до козирката джигит,който кара по-правилата(докато му скимне,че той е човека и убие двама-трима)...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар