Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И аз я свърших като кучето на нивата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От 15.02.2008г. има нова наредба за точките!За скорост не съм сигурен колко се намалят, но за колан от 10, вече вземат 8 точки Преди за водачи под 2 години даваха 27 точки, вече и на тях дават 39.Глобите нямат промяна.

Коментар

Дава се кола под наем за срок от два месеца.Цена 100 лв на месец.
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Ами то затова Бай ви Иван Коцев пише ли пише като Паисий Хилендарски ,че знаците са за това да се спазват независимо правилно или неправилно са поставени . :D Е сега като походиш пеша дано си вземеш поука . Между другото да вметна че преди няколко часа едно момче си отиде от тоя свят като се заби с мотора си в бетонен гараж и на място предаде богу дух. Колко пъти му се прави забележка да не кара така лудо а и имаше навика и да пуска кормилото и скръсти ръцете си отпред или да кара само на задна гума .Е и какво направи ??? Зачерни родителите си за цял живот
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

avvasilev написа:
          Дава се кола под наем за срок от два месеца.Цена 100 лв на месец.
          Brava 1.6 16v ELX 2001г.
          Punto М2 1.2 SX 2000г.
          МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

В отговор на всички критики искам да поясня:Нарушението извърших в участък,който де факто е извънградски.Просто някой е решил,че табелата трябва да е 500 м по-нататък и да има удобен капан за рушвети(защото скрита в храстите патрулка не е нищо друго,обаче аз съм принципен и не давам "на джоб").Аз за себе си знам,че съм нарушил правилника,но не се чувствам виновен.
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
              .... знам,че съм нарушил правилника,но не се чувствам виновен.
              Нямам думи... правете си изводите! Не искам да срещам такива, като теб на пътя, честно!
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                avvasilev написа:
                .... знам,че съм нарушил правилника,но не се чувствам виновен.
                Нямам думи... правете си изводите! Не искам да срещам такива, като теб на пътя, честно!
                Колега,по-добре е да срещнеш един като мен,който кара бързо,там където няма пешеходци,крави,магарета и т.н. отколкото един напукан до козирката джигит,който кара по-правилата(докато му скимне,че той е човека и убие двама-трима).И пак ще се повторя:наруших,и много добре го знам.Но докога ще си играем с КАТ на котка и мишка.Патрулките застават там,където няма кой да види рушвета,а там където за седмица стават две-три сериозни ПТП никой няма.... Що е така,а?На отсечката,където ме хванаха няма ПТП от сигурно 30 години,защото пътя е прав,с отлична видимост и повтарям де факто извън града,освен всичко има по две ленти във всяка посока.Какво повече да кажа.Писах го във форума,но сега не ми се рови:500 м. преди това в реалните очертания на града двама джигити за малко не утрепаха една жена,която минавала на зелено.Състезаваха се.Е тва е безумие.С ръка на сърцето казвам:никога не съм си позволявал да карам бързо,там където съществува реална опасноста за пешеходци или за пътниците в колата.Мен ме зае*и.Но докога ще има такива капани,а?Там където просто няма нужда от това....

Коментар

avvasilev написа:
                  В отговор на всички критики искам да поясня:Нарушението извърших в участък,който де факто е извънградски.Просто някой е решил,че табелата трябва да е 500 м по-нататък и да има удобен капан за рушвети(защото скрита в храстите патрулка не е нищо друго,обаче аз съм принципен и не давам "на джоб").Аз за себе си знам,че съм нарушил правилника,но не се чувствам виновен.
                  Може да обжалваш, защото по закон нямат право да се крият в засада. Трябва да са ясно видими от далече, без да застават зад естествени укрития. А и както казваш че реално участъка е извънградски - има такъв момент за неправомерно ползване на пътни знаци. Обжалвай, понеже са те поставили в не особенно законна ситуация, поне ще ти намалят глобата.През времето на пешеходстване може да си нагласиш новия двигател
                  sigpic
                  Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                  475HP 11,5/1,9/191
                  YouTube

Коментар

Да вземем КАТ да ги прекръстим на Радарна полиция и верно нямат право да се крият!
                    Fiat Tipo 1,4 i.e.
                    1995г.

Коментар

За криво колело прав път няма ! Това го е казал народа от памти века. Тъй, че като не нарушавате правилника където и да се крият катаджиите нищо не могат да ви направят .Затова е хубаво да се поставят камери на много места пък тогава ще говорим кой е крив и кой е прав . :D :D :D
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

къде точно този участък??? пътя за разклона за Варна, за Гецово, за Търговище, за Исперих... кажи че да знаем... онзи ден / на 30.04/ като карах към Гецово една бяла астра ме изпревари, ама после къде отиде не я видях...п.п. на комшията за 50+ в градско / с. Лозенец между петолъчката и Карнобат / по коледа - 3 месеца + 300 пари...
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                          къде точно този участък??? пътя за разклона за Варна, за Гецово, за Търговище, за Исперих... кажи че да знаем... онзи ден / на 30.04/ като карах към Гецово една бяла астра ме изпревари, ама после къде отиде не я видях...п.п. на комшията за 50+ в градско / с. Лозенец между петолъчката и Карнобат / по коледа - 3 месеца + 300 пари...
                          Пътя за Гецово,с/у бензиностанция Социалинвест.

Коментар

то верно там си е извънградско, ама... табели...
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

avvasilev написа:
                              donnna написа:
                              Пътя за Гецово,с/у бензиностанция Социалинвест.
                              Няма никакво значение къде е било ! Тук в Разград така се кара - в самия град колкото може, а на изходите пъплиш, щото не се знае какво ще излезе от храстите ( за полиция става въпрос ). Да не говорим, че случката с Андрей става до самия КАТ. Там пък винаги има патрулка, даже и по две някой път ! Просто се чудя как точно там са те засекли ! Обаче това няма значение.
                              FIAT UNO 45 i.e. 1.0 FIRE

Коментар

avvasilev написа:
                                Колега,по-добре е да срещнеш един като мен,който кара бързо,там където няма пешеходци,крави,магарета и т.н. отколкото един напукан до козирката джигит,който кара по-правилата(докато му скимне,че той е човека и убие двама-трима)...
                                Сори, ама по един и същ начин ви възприемам и двата типа! А пък нахакан младеж като теб, като и пийне... не ми се мисли! В крайна сметка иди се оплачи, че не си съгласен с ограничението на скоростта някъде - на тези дето са сложили табелата. В извънградски условия ограничението на скоростта е 90км/ч Ако има табели указващи по-ниска скорост винаги има причина за това. И идеята им не е да те забавят с половин минута, а да ти спасят живота, ако от пресичащият главният път излезе някой недовиждащ чичи с Москвич! Ако си карал със 100, а ограничението е 60 направи сметка за колко време би спрял, намалил, рагирал, или каквото и да е друго. Прочети закона за да разбереш, кога, как и защо се слагат табели. Това не ти е клипа от Аламинут в, който полицаите си носят табела с ограничение на скоростта в багажника, монтират я и се залагат да дебнат. Следващият път, като не се считаш за виновен пробай да минеш с 160 от там. Честно казано не ви разбирам... Някои казват, че в новините прекалено се наблягало на темите с катастрофите, май файда няма. Спирам до тук, защото ми се струва, че наливам от пусто в празно И ако обичаш без "А" в края на въпростителните ти изречения :D
                                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                                X