Е сегя ми е***а мамата!На излизане от Разград,но все още в "границите" на населеното място радара ми закова +44 км/ч. Слагам кавички защото табелата е поставена на около 500 м. след реалните граници на града някъде из нивята.Какво да очаквам. В смисъл колко месеца ще се возя и колко ще ми струва като парици?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И аз я свърших като кучето на нивата
Collapse
X
-
Така става като карате като луди ! Точно там пък винаги има полиция ! На брат ми за скорост + 35 , плати глоба 100 лв. Не му взеха точки, защото нямаше други нарушения ( той по принцип е стриктен водач ). А докато му излезе акта, караше с постановление. Обаче това края на миналата година, може да се е променило нещо. От мен това по темата. :DFIAT UNO 45 i.e. 1.0 FIRE
-
rumididi написа:А докато му излезе акта, караше с постановление.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Еми да не те урочасам, но на мен за +35 отгоре - 100 кинта + 1 месец без книжка и 6 точки. Също нямах други нарушения досега. За +44 мисля, че е 150 лв. + 2 месеца без книжка и незнам колко точки. Дано бъркам Ето цитат от закона (може се види на www.kat.mvr.bg):Чл. 182. (Изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) (1) Водач, който превиши разрешената максимална скорост в населено място, се наказва, както следва: 1. за превишаване с 10 км/ч - с глоба 10 лв.; 2. за превишаване от 11 до 20 км/ч - с глоба 30 лв.; 3. за превишаване от 21 до 30 км/ч - с глоба 100 лв.; 4. за превишаване от 31 до 40 км/ч - с глоба 150 лв. и един месец лишаване от право да управлява моторно превозно средство; 5. за превишаване над 41 км/ч - с глоба 200 лв. и два месеца лишаване от право да управлява моторно превозно средство; 6. за превишаване над 51 км/ч - с глоба 250 лв. и три месеца лишаване от право да управлява моторно превозно средство. (2) Водач, който превиши разрешената скорост извън населено място, се наказва, както следва: 1. за превишаване с 10 км/ч - с глоба 10 лв.; 2. за превишаване от 11 до 20 км/ч - с глоба 30 лв.; 3. за превишаване от 21 до 30 км/ч - с глоба 50 лв.; 4. за превишаване от 31 до 40 км/ч - с глоба 100 лв. и един месец лишаване от право да управлява моторно превозно средство; 5. за превишаване от 41 до 50 км/ч - с глоба 150 лв. и два месеца лишаване от право да управлява моторно превозно средство; 6. за превишаване над 51 км/ч - с глоба 200 лв. и 3 месеца лишаване от право да управлява моторно превозно средство.
Коментар
-
Re: И аз я свърших като кучето на нивата
avvasilev написа:Е сегя ми е***а мамата!На излизане от Разград,но все още в "границите" на населеното място радара ми закова +44 км/ч.Слагам кавички защото табелата е поставена на около 500 м. след реалните граници на града някъде из нивята.Какво да очаквамлВ смисъл колко месеца ще се возя и колко ще ми струва като парици?Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
avvasilev написа:Е сегя ми е***а мамата!На излизане от Разград,но все още в "границите" на населеното място радара ми закова +44 км/ч.Слагам кавички защото табелата е поставена на около 500 м. след реалните граници на града някъде из нивята.Какво да очаквамлВ смисъл колко месеца ще се возя и колко ще ми струва като парици?Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Neosi написа:avvasilev написа:Е сегя ми е***а мамата!На излизане от Разград,но все още в "границите" на населеното място радара ми закова +44 км/ч.Слагам кавички защото табелата е поставена на около 500 м. след реалните граници на града някъде из нивята.Какво да очаквамлВ смисъл колко месеца ще се возя и колко ще ми струва като парици?
Коментар
-
Neosi написа:avvasilev написа:Е сегя ми е***а мамата!На излизане от Разград,но все още в "границите" на населеното място радара ми закова +44 км/ч.Слагам кавички защото табелата е поставена на около 500 м. след реалните граници на града някъде из нивята.Какво да очаквамлВ смисъл колко месеца ще се возя и колко ще ми струва като парици?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:Neosi написа:avvasilev написа:Е сегя ми е***а мамата!На излизане от Разград,но все още в "границите" на населеното място радара ми закова +44 км/ч.Слагам кавички защото табелата е поставена на около 500 м. след реалните граници на града някъде из нивята.Какво да очаквамлВ смисъл колко месеца ще се возя и колко ще ми струва като парици?Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Карайте разумно и няма да имате подобни главоболия! Пък и смачканите ламарини, и труповете ще намалеят! Сори, но това е истината. Сега ще започнете да ми развивате теории - недейте не сте прави! И аз превишавам скороста, но за 12 години шофиране веднъж са ме хващали с 15км/ч отгоре. 44км/ч повече от разрешеното за мен е безумие, бих си го позволил само на магистрала и то за малко, все пак 130+44 е доста, не карам ФерариFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Карайте разумно и няма да имате подобни главоболия! Пък и смачканите ламарини, и труповете ще намалеят! Сори, но това е истината. Сега ще започнете да ми развивате теории - недейте не сте прави! И аз превишавам скороста, но за 12 години шофиране веднъж са ме хващали с 15км/ч отгоре. 44км/ч повече от разрешеното за мен е безумие, бих си го позволил само на магистрала и то за малко, все пак 130+44 не е малко, не карам ФерариBrava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар