Абе всеки от нас знае кое е правилно и като стане така казва "Еми да виновен си, за къде бързаш"? Но дайте да бъдем честни - колко от нас са карали с не повече от 50 км/ч в града? Особено тези, които карат в София да кажат. Почти всеки ден вдигам 100 на Симеоновско и гледам и другите коли около мен не ми отстъпват по нищо. И колко от нас не са превишавали 90 км/ч извънградско? А колко са карали с над 130 по магистралата? За справка темата кой колко е вдигал може да разгледаме. Така, че - да като си сбъркал - няма как, но пък и тия гадни ченгета верно не стоят където стават по 15 катастрофи на ден, а там където могат да дебнат и да цакат. Българска работа!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И аз я свърших като кучето на нивата
Collapse
X
-
style34 написа:Абе всеки от нас знае кое е правилно и като стане така казва "Еми да виновен си, за къде бързаш"? Но дайте да бъдем честни - колко от нас са карали с не повече от 50 км/ч в града? Особено тези, които карат в София да кажат. Почти всеки ден вдигам 100 на Симеоновско и гледам и другите коли около мен не ми отстъпват по нищо. И колко от нас не са превишавали 90 км/ч извънградско? А колко са карали с над 130 по магистралата? За справка темата кой колко е вдигал може да разгледаме. Така, че - да като си сбъркал - няма как, но пък и тия гадни ченгета верно не стоят където стават по 15 катастрофи на ден, а там където могат да дебнат и да цакат. Българска работа!Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Neosi написа:Vladim написа:Карайте разумно и няма да имате подобни главоболия! Пък и смачканите ламарини, и труповете ще намалеят! Сори, но това е истината. Сега ще започнете да ми развивате теории - недейте не сте прави! И аз превишавам скороста, но за 12 години шофиране веднъж са ме хващали с 15км/ч отгоре. 44км/ч повече от разрешеното за мен е безумие, бих си го позволил само на магистрала и то за малко, все пак 130+44 не е малко, не карам Ферари"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
ici написа:avvasilev написа:В отговор на всички критики искам да поясня:Нарушението извърших в участък,който де факто е извънградски.Просто някой е решил,че табелата трябва да е 500 м по-нататък и да има удобен капан за рушвети(защото скрита в храстите патрулка не е нищо друго,обаче аз съм принципен и не давам "на джоб").Аз за себе си знам,че съм нарушил правилника,но не се чувствам виновен.
Коментар
-
Neosi написа:style34 написа:Абе всеки от нас знае кое е правилно и като стане така казва "Еми да виновен си, за къде бързаш"? Но дайте да бъдем честни - колко от нас са карали с не повече от 50 км/ч в града? Особено тези, които карат в София да кажат. Почти всеки ден вдигам 100 на Симеоновско и гледам и другите коли около мен не ми отстъпват по нищо. И колко от нас не са превишавали 90 км/ч извънградско? А колко са карали с над 130 по магистралата? За справка темата кой колко е вдигал може да разгледаме. Така, че - да като си сбъркал - няма как, но пък и тия гадни ченгета верно не стоят където стават по 15 катастрофи на ден, а там където могат да дебнат и да цакат. Българска работа!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Автора на темата е абсолютно прав. Има места, където знаците са поставени така, ча катаджиите да "заработват". Аз за 16 години стаж като шофьор имах само две глоби - една за превишена скорост с 12 километра и една за неправилно паркиране, но онзи ден им паднах в капанчето и сега карам с акт. Признавам си, че карах с превишена скорост (26 км), но като ме спряха се почна просията. "Ти три нарушения направи на веднъж" вика катаджията. "Какви" питам аз. "Фара ти не свети, изпревари на непрекъсната линия и караш със 116". ОК, фара не светеше, ама това става по сред бял ден и аз няма как да съм разбрал, че е изгорял, елем, показах му, че имам резервна крушка и се отказа от това. За непрекъснатата линия се заядох, че съм тръгнал да изпреварвам точно когато е свършила, което си беше самата истина и понеже имах свидетели в колата се отказаха и от това. Остана превишената скорост и се почна: "Са кво ше правиме с тая скорост, ти откъде си, а ше трябва да ходиш пак до морето да си зимаш талона, юрист си, а не спазваш законите". Аз през цялото време гледам тъпо и се правя че не разбирам. Пари на ръка не давам. Накрая - акт за скоростта. Е, ше ида до бургас, ама още там му казах, че една буква да сбъркат ще обжалвам постановлението и няма да ми вземат ни точки, ни пари. Не че съм за 50 кинта, ама нали уж нямаше да се крият и да правят мизерии, а те заврели патрулката в едни храсти и излиза да те спре се едно е бил там да пикае. По принцип съм много дисциплиниран водач и никога не превишавам скоростта с повече от 10-15 км, но в случая изпреварвах и бях натиснал , за да стане по-бързо маневрата. Естествено, това не се брои, спират те и гориш ако не им бутнеш нещо, ама аз не бутам. Принцип ми е.Така че, хубаво е законите да са строги, хубаво е да се спазват, но и от двете страни. А не аз да карам като охлюв и ония пак да измислят за какво да ми вземат пари. Че фара ми не свети примерно. Ми, изгоряла е крушката, кво да направя. Имам пълен набор резервни, но как да видя през деня, че е изгоряла в движение. Или на всеки 20 км. да слизам да си проверявам лампите. Не може да има оправия в тая държава докато контролните органи те гледат в ръцете кво ше извадиш да им дадеш.Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
style34 написа:Neosi написа:style34 написа:Абе всеки от нас знае кое е правилно и като стане така казва "Еми да виновен си, за къде бързаш"? Но дайте да бъдем честни - колко от нас са карали с не повече от 50 км/ч в града? Особено тези, които карат в София да кажат. Почти всеки ден вдигам 100 на Симеоновско и гледам и другите коли около мен не ми отстъпват по нищо. И колко от нас не са превишавали 90 км/ч извънградско? А колко са карали с над 130 по магистралата? За справка темата кой колко е вдигал може да разгледаме. Така, че - да като си сбъркал - няма как, но пък и тия гадни ченгета верно не стоят където стават по 15 катастрофи на ден, а там където могат да дебнат и да цакат. Българска работа!Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
PASSARELLA написа:ici написа:avvasilev написа:В отговор на всички критики искам да поясня:Нарушението извърших в участък,който де факто е извънградски.Просто някой е решил,че табелата трябва да е 500 м по-нататък и да има удобен капан за рушвети(защото скрита в храстите патрулка не е нищо друго,обаче аз съм принципен и не давам "на джоб").Аз за себе си знам,че съм нарушил правилника,но не се чувствам виновен.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
PASSARELLA написа:Истината е, че лошите шофьори са малоумниците, които придойдоха от села и паланки, където не са виждали асфалтов път с повече от две ленти и сметнаха, че в София всички пътища са магистрали. Това е истината. Провинциалистите, които са абсурдно некадърни идиоти.И разбира се Гоуфаджиите.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
PASSARELLA написа:Ти как разбра, че са софиянци!? Убедено твърдя, че идиотизма е от селяндурите.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
You are the best, man![/quote]Кое точно е смешното?Че мен са ме хванали с 94 км/ч на изхода на града или че двама са се блъснали на центъра със 120 км/ч без да има наоколо патрулка?Въпреки,че целия град там кара със над 80?И ченгетата го знаят,но не може "на джоб" пред целия град нали?Е това ме ядоса в случая,не че са ми написали акт.Нарушил съм,ще си платя гяволука,ще походя пеш,но съм чист пред себе си,защото не съм застрашил ничий живот,здраве или имот.Спирам да наблюдавам темата и да коментирам в нея.Прекалено много светци има по света.Еле в България са по един на глава от населението.[/quote]Добре де колега .Казваш че всички в града карат с над 80км . Значи за всички не важи правилник и са в нарушение.Давай еруш на маслините . Спират те извън града пак в нарушение и ти ги изкарваш тях пак виновни че се скрили в храстите . Ами ако я бяха спрели патрулката на видно място пак ли с толкова голяма скорост щеше да караш или като ги забележеше отдалеч щеше да намалиш и караш като се полага . Защо трябва все да си викаме абе като няма катаджии давай да караме колкото можем а пресветнат ли ни че има КАТ хоп веднага влизаме в релсите . Нека да се научим всички да караме според закона и правилника и тогава ще се излишни и полицаите по пътищата .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар