Искам да споделя с вас информация за ежегодно провеждащият се в Габрово фестивал на хумора и сатирата.Това събитие се явява един вид празник на града,който продължава няколко дена. http://www.gabrovo.bg/Read.php?id=1945 ,освен това което е написано на сайта,навярно ще има концерти всяка вечер,предполагам това понеже всяка година е било така.Бях направил предложение за една сбирка по това време тук в Габрово,сега отново го казвам:Заповядайте "Добре сте дошли и отишли" :D (малка част от габровските шеги).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Международен фестивал на хумора 2008
Collapse
X
-
Явор Митев
...стърчах с едно знаме навремето, кога бееме млади....участник в парада..хехехехе. Много е готино, лудницата е пълна, народ многоЗа съжаление няма да присъствам, обаче.....Peho, от сега замислям да организираме нещо с теб на еньовден на Етъра....така или иначе имаме вече опит в организирането на Узана. Има време, ще го обсъдим...
Коментар
-
...
Ееее, заради Камен Донев само дори си заслужава да дойда А ако и Мариус Куркински се появи, вече със сигурност съм там... Той уж щеше да прави спектакъл в Плевен през декември, ама го отложиха за януари, поради заболяване, и през януари вече се разбра, че хич няма да идва, та ни върнаха парите за билетите...Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Авео написа:...стърчах с едно знаме навремето, кога бееме млади....участник в парада..хехехехе. Много е готино, лудницата е пълна, народ многоЗа съжаление няма да присъствам, обаче.....Peho, от сега замислям да организираме нещо с теб на еньовден на Етъра....така или иначе имаме вече опит в организирането на Узана. Има време, ще го обсъдим...
Коментар
-
avvasilev написа:Гложди ме съмнение,че със настаняването ще има проблеми в Габрово по-това време.Или греша?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар