Попаднах на това: http://auto.dir.bg/modifications-v2....8&variant=3162 Сигурно не съм първия който влиза тук, но се удивих на факта за конкуренцията на модела в сравнение с другите марки от същия клас. Сравних някой марки и се оказа че за тия пари Линеята предлага най големи екстри и при това стандартни. Не аз откривам топлата вода, но исках да споделя тези факти. За пореден път "Браво на ФИАТ"!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Попаднах на нещо което ми хареса...
Collapse
X
-
Това ми е любима тема. С малкия син много често разискваме чисто хипотетично този въпрос: Каква кола бихме купили, ако имахме xx 000 лв ? И дали например за тези пари е по-добре да се вземе чисто нова кола или например расова лимузина втора употреба ?Но предпочитам да не разсъждавам тук, предчувствам нездравословни спорове . А виртуалните спорове ме натоварват повече. Виж в реалните е друго, човека е срещу мен, винаги имам убедителни аргументи: маваши, май гери, локинг . МАЙТАПЧЕ, да не се взима под внимание :D .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Явор Митев
...аз доста време разсъждавах над въпроса - нова или стара с фул екстри. Определено в основата на решението ми за Линеа-та, бяха километрите, които минавам. Колата вече е на 5 месеца, а километража е на 49000.....т.е. нали разбирате какво чудо щях да карам сега, ако бях взел някаква втора употреба. Да не говорим, че е на чист късмет. Знам, че мога да взема втора употреба, която да издържи повече от Линеа-та, в смисъл, че вероятно има такива коли, обаче каква е гаранцията.....вероятноста е почти нулева, кат си знам късмета... И втората причина - не мисля че ще намеря кола с такъв разход.Но определено ако не пътувах много, сега щях да си карам някоя уникална темпра за 4-5000 лева...е това е колата за мен.
Коментар
-
Авео написа:...аз доста време разсъждавах над въпроса - нова или стара с фул екстри. Определено в основата на решението ми за Линеа-та, бяха километрите, които минавам. Колата вече е на 5 месеца, а километража е на 49000.....т.е. нали разбирате какво чудо щях да карам сега, ако бях взел някаква втора употреба. Да не говорим, че е на чист късмет. Знам, че мога да взема втора употреба, която да издържи повече от Линеа-та, в смисъл, че вероятно има такива коли, обаче каква е гаранцията.....вероятноста е почти нулева, кат си знам късмета... И втората причина - не мисля че ще намеря кола с такъв разход.Но определено ако не пътувах много, сега щях да си карам някоя уникална темпра за 4-5000 лева...е това е колата за мен.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:и след колко хиляди километра Линета ще стане втора употреба и ще почне да сдава багажа след които като се загледаме в цените и цената и паднала наполовина и аз бях на твоята дилема 2 пъти ,и винаги избирах фул екстри втора употреба и 3-но по евтино излиза .
Коментар
-
spark написа:Аз пък днес за пръв път видях Ланча Тезис на живо, направо ми останаха очите. Задните стопове са уникални и вътре е някаква лудницаTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
То почти винаги "италианското не е на мода" а иначе тука съм виждал поне 3 различни Тезиса, някои мой познати си помислиха, че е майбах дори какво да си говоримFiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
Този Тезис в Бургас (ако е сам един) - собственика й е във Ланча форума. Мненията му са доста противоречиви - от гледна точка на обслужване, части и т.н.Аз също съм си мислил по въпроса 2-ра ръка или нова. Даже по едно време се бях засилил да взимам на Явор ника Истината обаче е, че сегашните "нови" коли от нисък ценови клас ( да речем до 30 хил лв) са пълни боклуци, които след 2-3 години стават морги. Имам наблюдения над Шкода, Рено Меган, Ситроен С4, дори Голф 5 с фул екстри, който е на цена малко над 50 хил.... Проблемите започват още през първите няколко месеца след покупката. След 2-рата година цената вече е не на половина, а на 1/3 от първоначалната...За мен е по-добре 2-5 годишен автомобил от по-висок клас, с по-качествени материали и повечко екстри, отколкото евтин нов автомобил.Линеята май е изключение, щото имам наблюдения над тази на Авео, и засега няма горните признаци...Дано и занапред да е така.Приказката за лисицата и гроздето не е в сила, щото бих могъл да си позволя един лизинг на евтина кола, но не щъ!
Коментар
-
snake написа:spark написа:Аз пък днес за пръв път видях Ланча Тезис на живо, направо ми останаха очите. Задните стопове са уникални и вътре е някаква лудницаFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Immortal написа:Имам наблюдения над Шкода, Рено Меган, Ситроен С4, дори Голф 5 с фул екстри, който е на цена малко над 50 хил.... Проблемите започват още през първите няколко месеца след покупката
Коментар
-
NikMar написа:Какво би взел на тези пари по-добро от Линеята, питам от спортна страст без зла умисъл.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Ония с мерниците на 5-8 години ще е морга от към всичко. Не, мерси. Харесват ми, винаги съм казвал, че са кола-мечта за мен, но като виждам какво приключение е да се сменят предни амортисьори на такова животно и ставам вегетарианец....Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар