То за мен и смяна на амортисьор на фиата си е приключение, все до сервиз ще опра. Е, там ще ме цакат за емблемата, ама нали за това ситуацията е "ако имах..." Все пак 8-годишен бенц се намира за 15-18 хилки. Де я тая нова кола за тия пари с тоя комфорт и пр. Да не говорим за стойността й след 5 години. Така де, откъм мойта камбанария така изглеждат нещата, па може и да не се вижда баш всичко А и не съм съгласен че задължително трябва да е гробница на тия години. Аз карам фиат дето е по-стар, пък си мисля, че горе-долу става за нещо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Попаднах на нещо което ми хареса...
Collapse
X
-
tomazo написа:Авео написа:...аз доста време разсъждавах над въпроса - нова или стара с фул екстри. Определено в основата на решението ми за Линеа-та, бяха километрите, които минавам. Колата вече е на 5 месеца, а километража е на 49000.....т.е. нали разбирате какво чудо щях да карам сега, ако бях взел някаква втора употреба. Да не говорим, че е на чист късмет. Знам, че мога да взема втора употреба, която да издържи повече от Линеа-та, в смисъл, че вероятно има такива коли, обаче каква е гаранцията.....вероятноста е почти нулева, кат си знам късмета... И втората причина - не мисля че ще намеря кола с такъв разход.Но определено ако не пътувах много, сега щях да си карам някоя уникална темпра за 4-5000 лева...е това е колата за мен.petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
vesko написа:NikMar написа:Какво би взел на тези пари по-добро от Линеята, питам от спортна страст без зла умисъл.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Да, определено има хора, за които ударената кола си е далавера. За мен - не, просто не мога да си я оправя сам. Та при така поставен въпрос: определено новото браво заслужава внимание, но със сигурност бих проверил и детайлите по тая оферта.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Явор Митев
vesko написа:по тая оферта.
Коментар
-
Лансъра е жесток наистина. По отношение нова или стара кола-за мен нова. Просто никога не знаеш старата кола кой и как я е поддържал. Е, разбира се ако близък приятел ми я продава и знам точно как се е грижил за нея може и да си помисля. А относно мерцедес - мой познат имаше Е-класа от 2004 мисля. Е то не бяха проблеми с тая кола, не беше чудо. Веднъж зимата му се скапа цялата електроника и работеха само фаровете и мигачите. Да не говорим за какви суми става въпрос, когато трябва да с ремонтира мерцедес. Просто марката си казва думата. Един приятел пък има БМВ 520i от ’91, кара има няма по 100-200 км на месец и все и се чупи нещо. А цените са много солени, защото е БМВ... Новите коли и пък и те не са вече от най-издръжливите. В една тема тук колеги бяха описали какви дефекти дават коли на по 10-20к километри.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар