Емо, не искам да ти развалям кефа, ама това са всички регистрирани минали за денонощието.Вероятно на форума си един час назад и затова той ти дава данни като за 23:26 на предния ден.Текущо регистрираните потребители са по-надолу.Ама не че не сми сила де - над 8000 регистрирани потребители, над четвърт милион мнения...
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Аз водя някаква статистика за всекидневните посещения и според нея през последният месец почти нямаме ден през който да нямаме логнати над 600 регистрирани потребителя.Ето таблицата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...253689Имам данните и за последният месец и при наличие на свободно време ще ги добавя и тях.А относно часът - имам съмнения че в настройките ти в профила е зададено +2. Виж най горе в главната страница дали часовникът показва реалния час или е назад с 1Тази статистика се обновява на всеки 15 минути и не би трябвало да е такава в 12:26
Спокойно. В началото на месеца гласовете са малко и е нормално да има размествания.По късно нещата ще си дойдат на мястото ...Въпреки че и аз гласувам не виждам особен смисъл в тази класация ...
Смисълът на тази класация е, като отвори някой евентуален рекламодател, да види че има някакъв смисъл да рекламира при нас - т.е. сайта (форума) се посещава от много хора.Въпреки това аз съм гласувал само веднъж... виноват!
Коментар