гледам новините и просто не е за вярванехайде за Ставийски и Куйович е ясно какво ще стане, само се харчат парите на данъкоплатцитене че ще осъдят и Сидеров дено как може съда да позволява шепа хора така да му се подиграват пред цялата страна
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква е тази наша държава - Сидеров, Ставийски, Куйович...
Collapse
X
-
Явор Митев
...аз също го гледах и после четох в нет-а...и останах шокиран. Е ако не намерят начин да го подведат под одговорност за принизяване и обида на висш магистрат.....Голям малоумник е обаче тоя Сидеров....голям
Коментар
-
каква е тази наша държава ли!?!? тъпа държава...в момента съм адски бесен и адски разочарован...щастлив съм единствено че нямам телевизор във Варна (в момента съм в Добрич)....гледам новини и се чудя в каква "държава" живеем за бога...?!?! Увеличават осигуровките...увеличават горивата...ако стане на 3лв нафтата отивам в София с фиата и пред парламента ще му сложа една табела Продава се за 3лв и ще го продам на някой депутат....потвърдили условната присъда на къркан малоумник (Ставийски) утрепал деца на пътя...егати и държавата...егати чудото...някакъв псевдо политик прави митинги в съда...пародия...някакви лелки викат мафия в съдебната зала а сигурно дори незнаят защо го викат...общо взето всичко е една голяма пародия и смях...ние сме мизерна държава...на нивото на някой арабски страни...които просто нямат ниво...най-тъпото е че самите ние сме си виновни че търпим всичко това...и че сам самички си го причиняваме...пфу че се изнервям ама...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар