Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Левски - Каква стана тя?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

LiGuru написа:
    nai7 написа:
    а говедата за пореден път доказаха какви са нещасници след като сте 2 поне не лайте срещу първия ами го поздравете защото още много ще сте 2 как ви звучи 31
    И понеже чета с удоволствие този форум, по-голямо наказание от това да чета убидни и неграмотни текстове няма.
    Сигурно тогава си мазохист, защото не се пише Убиден, а Обиден.Нещо ти се е позамъглила главата от тези 16 точки разлика май Направо си плачеш за бисерите
    N.Y. State of Mind

Коментар

ок, виждам че повечето сте айде ще ви нарека Левскари, но след като сме ви били не може ли поне едно честита титла явно не може понеже какво да очакваш от едно говедо то няма акъл може само да мучи

Коментар

Темата Беше за Левски пък се извъртя колко са зле ЦСКА...
        VTS 16V

Коментар

По темата - имам усещането, че въпреки всички настроения срещу Вили може и да излезе нещо накрая. Все пак Наско и Мъри бяха в задънена улица и сами трудно щяха да излязат от нея. Левски имаше нужда от промяна, дали това беше най-подходящия вариант - времето ще покаже.И ако може един апел към колегите nai7 и LiGuru: Спрете, щото ставате смешни. На единия очеизвадно правописът му куца, даже май е за инвалидна количка, а пък другият успя да изпадне в ситуация "присмял се хърбел на щърбел". Ъм, ключ?
          Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

относно правописа когато бързам да пиша така става, а и пиша само тука на кирилица и ми е трудно докато свикна, а и всички ме разбират така, че няма какво да променям, но като гледам и други как пишат далеч не съм най-зле има трагични колеги, така че айде оставете ми правописа на мира ОК.

Коментар

sachma написа:
              LiGuru написа:
              nai7 написа:
              а говедата за пореден път доказаха какви са нещасници след като сте 2 поне не лайте срещу първия ами го поздравете защото още много ще сте 2 как ви звучи 31
              И понеже чета с удоволствие този форум, по-голямо наказание от това да чета убидни и неграмотни текстове няма.
              Сигурно тогава си мазохист, защото не се пише Убиден, а Обиден.Нещо ти се е позамъглила главата от тези 16 точки разлика май Направо си плачеш за бисерите
              Вярно съм си за бисерите, още вчера го видях, ама викам айде случва се.....Vesko Съгласен съм с теб относно Вили и ситуацията в Левски, та даже и със забележката ти съм съгласен надявам се да си се забавлявал.

Коментар

LiGuru написа:
                nai7 написа:
                алооо ти знаеш ли че ЦСКА би Барселона на Камп Ноу със далеч по големи звезди ако не си чувал си трай ок а говедата за пореден път доказаха какви са нещасници след като сте 2 поне не лайте срещу първия ами го поздравете защото още много ще сте 2 как ви звучи 31
                Приятел ти май нещо си се пообъркал, с тоя тон и тия злобни думи.... в къщи при мама и тати, много се съмнявам да си гледал мача на ЦСКА с Барса... А 31 едно знаеш ли как ми звучи, без инетерестно..... щото за тия успехи на любимия ти отбор само си чувал .... На колко си годинки.... бе какво се занимавам на акъл си много зле...
                Нарушена е т. 1.2 от правилата на форума.Модерирано от екипа на fiat-bg.org

Коментар

nai7 написа:
                  LiGuru написа:
                  nai7 написа:
                  алооо ти знаеш ли че ЦСКА би Барселона на Камп Ноу със далеч по големи звезди ако не си чувал си трай ок а говедата за пореден път доказаха какви са нещасници след като сте 2 поне не лайте срещу първия ами го поздравете защото още много ще сте 2 как ви звучи 31
                  Приятел ти май нещо си се пообъркал, с тоя тон и тия злобни думи.... в къщи при мама и тати, много се съмнявам да си гледал мача на ЦСКА с Барса... А 31 едно знаеш ли как ми звучи, без инетерестно..... щото за тия успехи на любимия ти отбор само си чувал .... На колко си годинки.... бе какво се занимавам на акъл си много зле...
                  Срам ме е, че си фен на ЦСКА
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Момчета не се дразнете заради някакви си ритни- топковци. :D Все ми е тая довечера кой ще победи .Футболистите са богопомазани и те обират парсата а ние само се джавкаме по форума.Казват че на Велизар от ЦСКА му давали заплата по 40 000 лв на месец !!!! Кога ние ще вземем толкова пари и за колко години ? Тъй че мен хич не ме е кой бие и кой пада :D :D :D
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Започва се Нека по-добрият победи и дано да няма ексцесии по трибуните!САМО ЦСКА!!!

Коментар

Честита титла на ЦСКА. Ама, в Европа Генов няма да го има да свири Велизарки и Костилковки (Пардон Бадемовки)

Коментар

////Punto//// написа:
                          Честита титла на ЦСКА. Ама, в Европа Генов няма да го има да свири Велизарки и Костилковки (Пардон Бадемовки)
                          Свириха ви първата дузпа срещу вас за този шампионат и оревахте орталъка. Дузпата си беше чиста, това, че Живко Миланов е тъп никой не ви е виновен. А за спестения му червен картон ще покоментираме ли?
                          N.Y. State of Mind

Коментар

////Punto//// написа:
                            Това вий най-добре го знаете.Общо взето слаб мач. Нямахме късмет в няколко ситуации, вие имахте една-две добри контри и останалото е брак...Нищо неочаквано.Благодаря за честитката.

Коментар

Честито и от мен! Доста слаб мач, какво беше това "голямо дерби", което видяха коментаторите?! Общо взето, не се вижда какъвто и да е потенциал и в двата отбора, не е ясно какво очакват от Европата. Можете да отстраните единствено някой отбор от бившите съветски републики без Украйна, разбира се.
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sachma написа:
                                ////Punto//// написа:
                                Свириха ви първата дузпа срещу вас за този шампионат и оревахте орталъка. Дузпата си беше чиста, това, че Живко Миланов е тъп никой не ви е виновен. А за спестения му червен картон ще покоментираме ли?
                                Да бе, от най-чистите беше Или пък дърпането за тениската на Велизар. И това беше дузпа Айде ще ви видим

Коментар

Working...
                                X