LiGuru написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Левски - Каква стана тя?
Collapse
X
-
По темата - имам усещането, че въпреки всички настроения срещу Вили може и да излезе нещо накрая. Все пак Наско и Мъри бяха в задънена улица и сами трудно щяха да излязат от нея. Левски имаше нужда от промяна, дали това беше най-подходящия вариант - времето ще покаже.И ако може един апел към колегите nai7 и LiGuru: Спрете, щото ставате смешни. На единия очеизвадно правописът му куца, даже май е за инвалидна количка, а пък другият успя да изпадне в ситуация "присмял се хърбел на щърбел". Ъм, ключ?Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
sachma написа:LiGuru написа:nai7 написа:а говедата за пореден път доказаха какви са нещасници след като сте 2 поне не лайте срещу първия ами го поздравете защото още много ще сте 2 как ви звучи 31
Коментар
-
LiGuru написа:nai7 написа:алооо ти знаеш ли че ЦСКА би Барселона на Камп Ноу със далеч по големи звезди ако не си чувал си трай ок а говедата за пореден път доказаха какви са нещасници след като сте 2 поне не лайте срещу първия ами го поздравете защото още много ще сте 2 как ви звучи 31
Коментар
-
nai7 написа:LiGuru написа:nai7 написа:алооо ти знаеш ли че ЦСКА би Барселона на Камп Ноу със далеч по големи звезди ако не си чувал си трай ок а говедата за пореден път доказаха какви са нещасници след като сте 2 поне не лайте срещу първия ами го поздравете защото още много ще сте 2 как ви звучи 31like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Момчета не се дразнете заради някакви си ритни- топковци. :D Все ми е тая довечера кой ще победи .Футболистите са богопомазани и те обират парсата а ние само се джавкаме по форума.Казват че на Велизар от ЦСКА му давали заплата по 40 000 лв на месец !!!! Кога ние ще вземем толкова пари и за колко години ? Тъй че мен хич не ме е кой бие и кой пада :D :D :D
Коментар
-
////Punto//// написа:Честита титла на ЦСКА. Ама, в Европа Генов няма да го има да свири Велизарки и Костилковки (Пардон Бадемовки)N.Y. State of Mind
Коментар
-
////Punto//// написа:Честита титла на ЦСКА. Ама, в Европа Генов няма да го има да свири Велизарки и Костилковки (Пардон Бадемовки)like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Честито и от мен! Доста слаб мач, какво беше това "голямо дерби", което видяха коментаторите?! Общо взето, не се вижда какъвто и да е потенциал и в двата отбора, не е ясно какво очакват от Европата. Можете да отстраните единствено някой отбор от бившите съветски републики без Украйна, разбира се.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sachma написа:////Punto//// написа:Честита титла на ЦСКА. Ама, в Европа Генов няма да го има да свири Велизарки и Костилковки (Пардон Бадемовки)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар