////Punto//// написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Левски - Каква стана тя?
Collapse
X
-
Няма какво да говорим.Факт е,че Мъри бе велик играч започнал кариерата си на Д.Канев.продължи я в Левски и показа,че може да бъде добър треньор веднага щом седна на треньорската скамейка.Кой играч(сега трньор) направи подобна кариера в последните 20 години?Няма друг такъв.Факт е,че Мъри и Наско са обичани от синята публика.Факт е,че те ги подкрепят и са в сърцата на феновете.Лошо е,че мустака се изгаври с тях,след като есента се бяха разбрали за план 2009.Никой от сините фенове не укорява отбора за слаба игра.нов отбор не се гради за 2-3 месеца.Надявам се момчетата да направят един красив мач,който да бъде подарък за Мъри и Наско.Резултата няма значение в случая.А нека ЦСКА да се надяват да им връчат купата преди мача,за да има кой да гледа награждаването,че би било неприятно при загуба да се опразни стадиона.И сега един поздрав към всички ЦСКА-ри - честит ви юбилей! Изживейте радоста от титлата тази година,но знайте,че отбора на народа се нарича ЛЕВСКИ 1914 :DBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Няма какво да говорим.Факт е,че Мъри бе велик играч започнал кариерата си на Д.Канев.продължи я в Левски и показа,че може да бъде добър треньор веднага щом седна на треньорската скамейка.Кой играч(сега трньор) направи подобна кариера в последните 20 години?Няма друг такъв.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Ох, и аз съм левскар, но вече ме е срам да гледам бългаския футбол, а тука пак замириса на шуробажданащина. Вили- ох на тете момчето! Дано успее да върне живота в Левски, че то вече аман от загуби. Не познавам малкия Вуцов що за треньор е, но помня баща му наистина беше добър играч и защитник от класа, е имаше и два легендарни автогола, но на всеки може да се случи. После влезе във футболната мафия и стана послвичен, колкото до Наско на мен ми е симпатичен, беше кадема на национала ни 94 г. винаги когато е играл сме побеждавали.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Lane Staley написа:////Punto//// написа:А колегите с еротично червените пристрастия, не се ли усещате, че почвате да дразните. Гледайте си кочинката, и не се занимавайте с нас. Левски ще възкръсне. И тогава пак ще берете ядове на килограм. Сега са в криза, но след всяка криза идва и силен период. Аз съм на мнение, че този силен период няма да дойде при Велислав Вуцов, но ще дойде. Радвайте се на тази титла и си я бройте. Може да си сложите и 4-та звезда ако искате, но е Европа последните 10-15 години сте пълни анонимници. Лежите на стари спомени. Лежете си. Само сметнете последните 15 години (може и 20 да се каже, от когато уж дойде демокрацията и бла бла бла .. изтъркана тема как се формираше А отбора на ЦСКА) кой отбор колко точки коефициент е спечелил ? Кой влезна в ШЛ. Може и с 10 да сме паднали, ама играхме като равен с равен. Не сме се затваряли и се опитвахме да се надиграваме. На мен ми хареса всеки един мач, без мача с Вердер в София. Във всички други може да сме паднали, но играта ми достави удоволствие. А футбола е да радва хората. И хората го оценяват. Когато отпаднахме от Тампере феновете ръкопляскаха на отбора. Нищо че загубата беше срамна. И го подкрепяха. Както го подкрепяха и целия сезон. Въпреки загубите. Но това са феновете. Да са с отбора и в трудни и добри моменти. А не като вас. Да си режеме гредите и да копаеме дупки по игрището ...
Коментар
-
Явор Митев
Малко мнение на цесекар - Вили Вуцов е пич....голям простак и уникално тъп, обаче за сметка на това прави страхотно шоу. Особенно като заподскача в стил Станислав Христов Христозков... ...Пожелавам на всички фенове, не само да ви радва със циркаджииското си поведение, но и с добри резултати. Нищо че съм цесекар....да не забравяме че това е само игра и да бъдем толерантни към противника...
Коментар
-
Нека си припомним, срещу кого играхме:Барселона Вратари:1. Виктор Валдес - Испания25. Алберт Хоркера - Испания28. Рубен Андраде - БаскЗащитници2. Жулиано Белети - Бразилия4. Рафаел Mаркес - Мексико5. Карлес Пуйол - Испания12. Джовани ван Бронкхорст - Холандия16. Силвиньо - Бразилия23. Олегер - Испания11. Джанлука Дзамброта - Италия21. Лилиан Тюрам - ФранцияПолузащитници3. Тиаго Mота - Бразилия6. Шави - Испания15. Едмилсон - Бразилия10. Роналдиньо - Бразилия20. Деко - Португалия17. Марк ван Бомел - Холандия24. Андрес Иниеста - ИспанияНападатели7. Ейдур Гудьонсен - Исландия8. Людовик Жули - Франция9. Самуел Eто’о - Камерун18. Сантяго Ескеро - Испания19. Лионел Меси - Аржентина22. Хавиер Савиола - АржентинаПрави впечатление, че капитанът на Барселона е и капитан на испанският национален отбор - Карлес Пуйос. В Барселона играят 5 бразилици, световни шампиони с Бразилия. Играят двама световни и европейски шампиони с тима на Франция. Играят двама от световните шампиони до 21 години с Аржентина. Играят 2 вицеевропейски шампиони с Португалия, както и спечелилият КОНКАКАФ Самуел Ето’о, също и капитанът на мексиканският национален отбор Рафаел Маркес - шампион на Франция предходната година с Монако.ЦСКА никога не е имал ПРАВОТО да бъде противник на футболисти от такъв ранг.
Коментар
-
Първо искам да отбележа, че не съм футболен фен и в общи линии гледам най-вече мачовете на националния отбор и рядко Шампионската лига. Но много обичам да гледам и да слушам обясненията на треньори и футболисти в спортните предавания. Наслушах се на обяснения от рода на "съдията ни провали", "съдията не ни даде дузпа","съдията се подиграва с един "велик" отбор" и пр. при загуба на "Левски". Подобни обяснения се носят и при загуба на ЦСКА. А пък аз, когато случайно гледам мач мужду български отбори, все се чудя това същата игра ли е като тази дето я гледах оня ден от 21,45ч. или това някаква българска пародия?Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
PASSARELLA тази извадка няма никакво значение. То е ясно, че няма база за сравнение кой, кое в шампионска лига. Естсествено е факт, че Левски се опита да играе нещо срещу тези имена и резултата е на лице. Ама аз все си мисля, че таз топка е кръгла и ония и нашите са все с по два крака.... та явно има значение и самоуважението. И понеже си си направил труда да поясниш класата на нашите съперници, мисля е редно да се отбележи, че Левски бе налегнат от бая контузии.... баси Йовов център нападател, Бардон зад него, па ти чекай след Мечката да се пуска зетя (Миланов). За мен имаше един тъжен момент, мача с Вердер и (само)убииството на Ники Михайлов.... този мач можеше да го вземем... мамка му можехме.
Коментар
-
Истината е, че не можехте. За съжаление. Мъри ги научи да владеят топката, да си подават добре, да комбинират, да стигат до наказателното поле и ... до там. Факт е, че по времето когато играехте добре вкарвахте доста ( май държите рекорда у нас за май-много голове в един шампионат ), но само на доста по-слаби отбори. Играехте футбол малко в стил Барселона - но за да играеш така, да натикаш противника в неговата половина и после да направиш голова ситуация ти трябват 2 неща - полузащитници с гения на Лаудруп и нападатели с гения на Стоичков или Ромарио.Мисля, че сами си навредихте. Възхвалявахте Домовчийски до небесата, а той горкия...Знаеш ли, ако след резила бяхте казали: "Опитахме, но се видя, че толкова можем. Бяха по-добри и явно има още много да учим" всички щяхме да ви ръкопляскаме. Но не би. Батков ви изкара богове, превърна резила в повод за гордост ( нормално за моментната ситуация в страната ни ) и сам подготви почвата за Тампере.А ние с бодри стъпки вървим по вашия път... дано не се окажа прав.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
А тук не съм съгласен, бие цепите в съвсем друга посока.... много далечна от големите успехи в Европа. Иначе си прав за възможностите на Левски, но не забравяй с какъв ресурс се постигна това.... с почти отказани от футбола ветерани.... и лабилни младоци, иначе Домо никога не е бил идол за мен, дори няма излъчването на Гибона, за разлика от Хичо... :D
Коментар
-
Нормално е, хората искат зрелища, а Вили го бива в това. Съвсем сериозно - чудя му се откъде има смелост да се захване с нещо, което далеч надхвърля възможностите му. Няма да се учудя след няколко дни Борат да излезе пред камерите и примижаващ и с шутовския си смях да обяви, че си е направил майтап и че Вуцов никога не е бил назначаван в Левски :D .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар