Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Левски - Каква стана тя?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега, и аз съм критичен към Левски, но нали се сещаш, че "тишината на Анфийлд", за която говориш, беше следствие на това, че Ливърпул си свършиха работата в София - твой аргумент - и в Англия вече мислеха за далеч по-важния им мач от първенството. Големите отбори така си разпределят силите, защото играят към 90 мача на сезон, а не като нашите - два пъти в годината играят сряда-събота и вече пищят, че програмата им е много натоварена. Иначе по-слаб шампион от тазгодишния България не е имала сигурно от времето, когато Берое стана шампион преди двайсетина години. Не виждам отбор от третия предварителен кръг, който може да отстраните, да не говорим, че и ако играехте във втория, са малко отборите, които бихте отстранили, защото ако ви набара някой от скандинавските, има доста да ви разнася, нищо че този Тампере така добре го лапнахте за подигравки. Поздрави и успех!
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Аз помня и по-слаби шампиони, но не ми се влиза в тази полемика. Това е редовен рефрен когато Левски не е шампион.Нека не омаловажаваме чуждите успехи - тишината на Анфийлд е постижение, каквото и да говорите. Победихме действащия Европейски Шампион на собствения му стадион. Знаеш ли защо съм ЦСКАр? Защото никой от нас няма да каже, че сме играли като равен с равен след като някой ни е отупал с 5:0
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley, гледам, че като типичен чорбар припомняш някои неща, които абсолютно нищо лошо не говорят. Това, че Левски отпадна от ШЛ с голяма разлика, не подценява факта, че играхме срещу бъдещият Европейски шампион, срещу немският шампион и шампиона на Англия. ЦСКА никога не е играл срещу тях. Всъщност Роналдиньо струва колкото Левски и ЦСКА, заедно със стадионите и ДЮШ. Отделно от това, загубата срещу Тампере е нещо, съвсем нормално - случват се и такива неща. Или може би Ювентус е аутсайдер? Всички загуби в ШЛ станаха по време на УЧАСТИЕТО на Левски в лигата. ЦСКА обикновено губи от Галатасарай, или пък побеждава случайно резервите на Ливърпул - за да ОТПАДНЕ красиво. Това е разликата.

Коментар

Колегата не е "чорбар", той е от малкото, с когото може да се спори културно и с аргументи. Това, че е привърженик на ЦСКА, не значи да му лепваме това грозно прозвище. Ако като верни привърженици на червения отбор, сте доволни от играта на любимците ви, ОК, пожелавам ви успех тогава. Не можеш да отречеш, че отборът ви няма абсолютно никакъв облик, цари пълна безидейност и играчите ви не знаят къде се намират, меко казано. Това, че цяло първенство нямате загуба, не говори нищо положително за вас - няма нормално първенство, в което шампионът да няма няколко загуби. Едното обяснение е, че първенството ни е изключително слабо, другото пак не е във ваша полза, защото показва нещо твърде гнило - не може разликата между първия и втория да е толкова голяма, при положение, че са един дол дренки като игра. Ние сме ставали с игра и много по-убедителни шампиони, но само с игра и напълно заслужено и пак разликата не е била толкова голяма.

Коментар

Факт, е че ЦСКА бе голям отбор през 80-те години. ЦСКА е бил голям отбор и през други футболни ери, но също така е вярно, че след поколението на Младенов и Стойчков ЦСКА се превърна в отбор мижитурка, но с класни фенове. За съжаление ЦСКА по портиина линия бе закупен от Илия Павлов, сещате се за Любо Пенев, Божков..... сега поредния измекяр си направи гавра с ЦСКА-то, идва вече и нов собственик, със сигурност няма да е ЦСКА-р. ЦСКА направи за ДЮШ толкова колкото Виденов за РБ, децата им ритат на сгурия, червено знаме си е типична кочина (без метафори и аналози), самия стадион е безкрайно смешен. За щастие ЦСКА има фенове (повече са лумпени, но има и много много свестни). Най-лошото, е че в отбора отявлените чорбари са един перничанин и един с ниско самочувствие стрелочник. Къде са ви лидерите, къде е прочутия ЦСКА дух на победители, няма такъв филм... само се замислете какви мачове направихте с Левски преди сезон-два .... не смееха да минат центъра...., а Берое ни навърза една камара голове с половин отбор преди това. Отдавна не ми е дразнител ЦСКА, просто такъв отбор не съществува.... има едно АД... с едни измислине раководители..... Боже опази, Лупи ШЕФ в ЦСКА...мъка.... футболсти цска-ри с извадени джобове...стачки...смешна работа.... . И понеже има една такава легенда за всеки юбилей да получавате подаръци в събота всички чорбари на общинска земя в Борисовата да очакват сезона на градушките, няма как такъв отбор да стане истински шампион, без да получи оценка от Левски и понеже сте класа над нас аз очаквам в бележика да получите оценка ШЕСТ (или по-точно 0:6)Честито червени шампиони...

Коментар

PASSARELLA написа:
              Lane Staley, гледам, че като типичен чорбар припомняш някои неща, които абсолютно нищо лошо не говорят. Това, че Левски отпадна от ШЛ с голяма разлика, не подценява факта, че играхме срещу бъдещият Европейски шампион, срещу немският шампион и шампиона на Англия. ЦСКА никога не е играл срещу тях. Всъщност Роналдиньо струва колкото Левски и ЦСКА, заедно със стадионите и ДЮШ. Отделно от това, загубата срещу Тампере е нещо, съвсем нормално - случват се и такива неща. Или може би Ювентус е аутсайдер? Всички загуби в ШЛ станаха по време на УЧАСТИЕТО на Левски в лигата. ЦСКА обикновено губи от Галатасарай, или пък побеждава случайно резервите на Ливърпул - за да ОТПАДНЕ красиво. Това е разликата.
              И срещу кого не е играл ЦСКА че не можах да разбера?Срещу шампиона на Англия? Срещу шампиона на Германия? Срещу Шампиона на Испания?Погледни малко статистика. И уважавай съперника.А относно УЧАСТИЕТО в Лигата. Помниш ли Ивайло Маринов? Един боксьр от недалечното минало. Когато той беше на ринга противниците му просто "участваха" - танцуваше около тях, правеше ги смешни. Е, в мачовете от лигата УЧАСТИЕТо на Левски беше точно като на противниците му.Като типичен чорбар аз имам с какво да се гордея. Типичните левскари имат само за какво да завиждат.

Коментар

LiGuru написа:
                Факт, е че ЦСКА бе голям отбор през 80-те години. ЦСКА е бил голям отбор и през други футболни ери, но също така е вярно, че след поколението на Младенов и Стойчков ЦСКА се превърна в отбор мижитурка, но с класни фенове. За съжаление ЦСКА по портиина линия бе закупен от Илия Павлов, сещате се за Любо Пенев, Божков..... сега поредния измекяр си направи гавра с ЦСКА-то, идва вече и нов собственик, със сигурност няма да е ЦСКА-р. ЦСКА направи за ДЮШ толкова колкото Виденов за РБ, децата им ритат на сгурия, червено знаме си е типична кочина (без метафори и аналози), самия стадион е безкрайно смешен. За щастие ЦСКА има фенове (повече са лумпени, но има и много много свестни). Най-лошото, е че в отбора отявлените чорбари са един перничанин и един с ниско самочувствие стрелочник. Къде са ви лидерите, къде е прочутия ЦСКА дух на победители, няма такъв филм... само се замислете какви мачове направихте с Левски преди сезон-два .... не смееха да минат центъра...., а Берое ни навърза една камара голове с половин отбор преди това. Отдавна не ми е дразнител ЦСКА, просто такъв отбор не съществува.... има едно АД... с едни измислине раководители..... Боже опази, Лупи ШЕФ в ЦСКА...мъка.... футболсти цска-ри с извадени джобове...стачки...смешна работа.... . И понеже има една такава легенда за всеки юбилей да получавате подаръци в събота всички чорбари на общинска земя в Борисовата да очакват сезона на градушките, няма как такъв отбор да стане истински шампион, без да получи оценка от Левски и понеже сте класа над нас аз очаквам в бележика да получите оценка ШЕСТ (или по-точно 0:6)Честито червени шампиони...
                Мерси за честитката, още повече, че тя идва с достатъчно разлика пред Левски, но нищо, нали не сме ви дразнител...
                N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                  LiGuru написа:
                  Честито червени шампиони...
                  Мерси за честитката, още повече, че тя идва с достатъчно разлика пред Левски, но нищо, нали не сме ви дразнител...
                  Е аз говоря за себе си, за мен ЦСКА не е дразнител, като изключим че ловчанлии ни батисаха рекорда и е време пак да си го вземем..... как звучи само ЦСКА 0 : 9 ЛЕВСКИ

Коментар

Абе спокоино бе хора пак ще си ги вземем в Славия!Само белите!
                    Fiat Tipo 1,4 i.e.
                    1995г.

Коментар

Lane Staley написа:
                      PASSARELLA написа:
                      И срещу кого не е играл ЦСКА че не можах да разбера?Срещу шампиона на Англия? Срещу шампиона на Германия? Срещу Шампиона на Испания?Погледни малко статистика. И уважавай съперника.А относно УЧАСТИЕТО в Лигата. Помниш ли Ивайло Маринов? Един боксьр от недалечното минало. Когато той беше на ринга противниците му просто "участваха" - танцуваше около тях, правеше ги смешни. Е, в мачовете от лигата УЧАСТИЕТо на Левски беше точно като на противниците му.Като типичен чорбар аз имам с какво да се гордея. Типичните левскари имат само за какво да завиждат.
                      Пич свали тези червени очила. Дори Франк Рийкард и не кой да е, ами най-арогантния треньор по онова време Жозе Мауриньо (който не признаваше друг отбор освен Челси и смяташе, че тактиката на другите отбори е да рушат играта на Челси) призна, и благодари на Левски и на треньора за начина по който игра. Той каза "Благодаря, че се ОПИТАХТЕ да се надигравате с нас". Факт, че пак е надменен, но отчита и стореното на терена от другия отбор. И Треньора на Барса го призна. На мене играта ми достави удоволствие. Дори и да сме паднали с 10. Вие побързахте да ни припишете, че най срамната загуба ще е на Левски. Че отбора отпаднал с най-срамната голова разлика ще е Левски. Да ама не. Има много по срамни загуби в ШЛ от Левски. И то на отбори с традиций. Последния който се сещам е за Ман Ю и Рома. Кой отнесе 7-ца ? И то при положение, че се бяха окопали. Кой? А спомняш ли си един "Блестящ" сезон на Спартак (може и ЦСКА Москва , не съм сигурен) Москва с каква голова разлика завършиха? След като си любител на пожълтелите страници със статистика. Погледни. Ама, мен не ме грее, че преди 100 години сме победили Аякс, Барселона, Байер и т.н. Аз искам да живея тук и сега. Ако теб те топлят спомените, живей с тях.

Коментар

ЦСКА 0 : 9 ЛЕВСКИ[/quote]Знаеш че това е в сферата на фантазиите и няма как да стане. Айде една по-реалистична прогноза. Победа с един гол за ЦСКА понеже мачът е без абсолютно никакво значение няма да си даваме никакъв зор.А новият ви треньор е показал че може да крещи като ненормален и май нищо друго.

Коментар

Мачът е твърда двойка, извън всякакво съмнение :D

Коментар

Жалко за Мъри, по мое мнение това е най-добрия треньор в България в момента. И много кофти му се нареди пъзела, отказа на национала, сега и от Левски го изгониха...Всички, които ме познават, знаят че съм цесекар. Въпреки това винаги съм се стремил да бъда обективен и искрено съм се възхищавал от големите футболисти на Левски: Панов, Стайков, защитника Пламен Николов (страхотен футболист !), Барзов, Руси Гочев, Е.Спасов, Искренов, Ники Илиев, Б.Михайлов, Сираков, Гонзо. От позицията си на цесекар ще кажа, че смяната на Мъри идва в неподходящ за нас момент, тъй като смяната на треньора по неписано правило почти винаги се отразява положително върху играта на отбора, факт ! От друга страна се радвам, че приемника му ще бъде популярния с прякора овнешката глава Вили Вуцов. Това е несериозен избор, най-късно до средата на следващия есенен полусезон ще бъде изритан или от Мыша Чорни, или от феновете.
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

sugarboy написа:
                              Колегата не е "чорбар", той е от малкото, с когото може да се спори културно и с аргументи. Това, че е привърженик на ЦСКА, не значи да му лепваме това грозно прозвище. Ако като верни привърженици на червения отбор, сте доволни от играта на любимците ви, ОК, пожелавам ви успех тогава. Не можеш да отречеш, че отборът ви няма абсолютно никакъв облик, цари пълна безидейност и играчите ви не знаят къде се намират, меко казано. Това, че цяло първенство нямате загуба, не говори нищо положително за вас - няма нормално първенство, в което шампионът да няма няколко загуби. Едното обяснение е, че първенството ни е изключително слабо, другото пак не е във ваша полза, защото показва нещо твърде гнило - не може разликата между първия и втория да е толкова голяма, при положение, че са един дол дренки като игра. Ние сме ставали с игра и много по-убедителни шампиони, но само с игра и напълно заслужено и пак разликата не е била толкова голяма.
                              Благодаря.Ние наистина сме зле. Всъщност аз лично не очаквах нещо по-различно. Стойчо не е треньор за ЦСКА ( то за къде лие, ама хайде... ) Аз харесвам Пламен Марков като треньор - макар да отпаднахме от Бешикташ, по моему реваншът тук беше един от най-грамотно изиграните мачове на ЦСКА за последните 9-10 години. Факт е, че в мачовете с Левски се излагаме и го отдавам на фактори от психологическо естество.Но има нещо... има нещо в онова дето го каза Велизар след мача с Тулуза : "Ние сме мърльовци." Да признаеш грешка е признак на сила. Това ми хареса. Харесва ми футболистите от моя отбор да искат повече ( не пари, а добра игра )А не да падаме с 5:0 и да казваме, че сме били равностойни. Не, не бяхте. Не вярвам футболистите да са го мислили. Играл съм футбол, знам какво е да се майтапят с теб - това се усеща на терена и от мнего боли. Ама много. Смятам, че причината за това поведение са Батков + Наско. Те насадиха тази стилистика на Герена. Мъри на моменти имаше много коректни изказвания. Понякога, уви, се поддаваше и той. Пожелавам и на вас и на нас в управите да има културни и интелигентни хора. От къде ще дойдат не знам, но дано...А иначе - нека на 10.05 победи по-добрият. Привидно в момента това се ние. Но ако играете по-добре и ни победите бъди сигурен, че първи ще ви честитя.

Коментар

Браво! Ето това е обективно мнение, поздрави!

Коментар

Working...
                                X