От седмица предните гуми ми изглеждат доста меки - долната част където стъпва е много дълга точно, както е при мека гума.Днес минавам през Омв и решавам да ги проверя и шах и двете гуми на 2.5 показва.Как става тази работа при положение, че ги бях напомпал на 2.3?А предните изглеждат много мекии 185/60 са летни, някаква не знайна италианска марка, но с хубав грайфер.Задните са ми 175/70 на 2.1, а си изглеждат много повече надути.Тази комбинация от различни гуми отпред и отзад добра ли е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гумите ми изглеждат меки, а са на 2.5 бара
Collapse
X
-
Гумите ми изглеждат меки, а са на 2.5 бара
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Re: Гумите ми изглеждат меки а са на 2.5 бара
иди някъде другаде и ги провери пак...вероятно барометъра е бил прецакан...не може да ги напомпиш на 2.3 и да ти покаже 2.5 и да ти изглежда мека...освен, ако не си я държал много на слънцеRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
bubachko
Моите са на не повече от 2 и четирите. Задните си изглеждат добре, но предните са си със "шкембенце" - все пак ми се струва нормално, ДВГ-то тежи бая повече от празния багажник :D ... Първо бая ме дразнеше и мого се шашках, но вече не им обръщам внимание. За сметка на което пък вози доста по-мекичко . Гумаджията като ми сменя гумите ги напомпа на 3 - викам си, така и така са напомпани, дай да видя как се кара така... Но се оказа в последствие, че така карана колата много ми пречи на задържането на пломби в устата и камъни в бъбреците... и пак си ги спаднах на 2 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
-
Леко меки не бих казал по скоро доста меки. Дори и да е грешен манометъра преди като ги правих на 2.3 пак ми изглеждаха доста по меки от нормалното.Сега всеки като ми види колата и ми вика предните са ти много меки, а са над 2.3http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Леко меки не бих казал по скоро доста меки. Дори и да е грешен манометъра преди като ги правих на 2.3 пак ми изглеждаха доста по меки от нормалното.Сега всеки като ми види колата и ми вика предните са ти много меки, а са над 2.3Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Ако гумите ти всъщност са по-широки от джантата ще ти изглежда така. Аз все още не съм сложил летните гуми и сега предните изглеждат доста по-меки отколкото са зимата. А и мног зависи къде си паркирал и как я гледаш. Ако я сложиш на гладка и равна повърхност и я погледнеш по диагонал от към задницата ще видиш, че са абсолютно еднакви и 4-те.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар