Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде пращат талона след акт?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нека споделя от личен опит и аз.От година и 4-5 месеца имам постоянен адрес във Враца.Иначе продължавам да си се водя на отчет в КАТ Пазарджик.Миналото лято/края на м.юли/ катастрофирах край Ботевград и ми взеха талона.Както винаги очаквах да ми го изпратят в КАТ Пазарджик.Бях ангажирал приятел да проверява периодично дали е дошъл талона,като същевременно си презаверявах акта в РПУ Враца-няма никакъв проблем като се обясни ситуацията с "двойното гражданство" :D Близо 6 месеца талона ми се губеше и го нямаше-даже моят приятел предложи накрая да ми се издаде друг...В крайна сметка се оказа че талона си седи във Враца от началото на м.септември но никой не му е обърнал внимание като съм ходил с акта... Преди 2 месеца ме хванаха без колан в града/от тогава си го слагам редовно/-бяха служители не от Враца ми някакви от Видин ли или Козлодуй...Талона си ми дойде тук по адрес на местоживеене-Враца...Така че моят съвет към колегата е преди да биеш път до Бургас,хубаво да провериш дали талона не ти е във София Поздрави и лек ден на всички!
    LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
    LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
    LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
    Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
    Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Та значи, талона се праща там,където се водите на отчет! Друг е въпроса, ченякъде като ти видят адреса и излизат хора и не те разкарват.Затова като ви напишат акт, отдолу където има 3 празни реда за възражениенапишете, че искате да ви връчат НП на адресната регистрация или в 3 дневен срокпишете до началника на РПУ където ви е направен акта...и така се спестяват разходки и губене на време

Коментар

Със сигурност ще трябва да ходиш до Бургас. Съвсем пресен случай..... На един приятел му направиха акт в София. Там му е постоянния адрес, но по книжка се води в Добрич. Презаверявахме акта в Добрич и дори днес ще ходя до там да го вземам и да му го пратя по някой куриер.
        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

На мен ми направиха акт покрай Русе, талона си го взех след месец по адрес на местоживеене КАТ В.Търново след около месец 20лв глоба но съм с всички точки
          Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
          Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Working...
          X