оня ден видях едно Браво като мойто.все пак 1.8 е рядкост и се заговорихме.. пък и сменяха спукан картер.та да предупредя - в Пд се продава едно браво със стружки в маслото ако някой реши да взима все пак - да пише на лично , това браво има една особенност по която не може да бъде сбъркано.... после някой квартален разбирач почва да обяснява че италиянките били калпави... ми като са калпави предишнитесобстенници и Т34 да е нема много да издържи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Е кви гробници се внасят... неам думи
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
ееее бате то е ясно че по къщите продават ебати гробниците.. лошото е че има балъци които се връзват. аз мойто браво( снимки в гаража) едвам го продадох за без пари , точно щото не е нов внос все пак"умния" българин иска нов внос понеже си мисли че в италия ги пазят повече отколкото в бг.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
-
u_bo
westdogg написа:ееее бате то е ясно че по къщите продават ебати гробниците.. лошото е че има балъци които се връзват. аз мойто браво( снимки в гаража) едвам го продадох за без пари , точно щото не е нов внос все пак"умния" българин иска нов внос понеже си мисли че в италия ги пазят повече отколкото в бг.
Коментар
-
Кажи ми с Какъв двигател е това браво и По какво се отличава че един приятел от Пловдив си търси кола да не земе да му налетиhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
u_bo
а, щом е рено цената се дига, а пък ако е ауди ... леле, за мерцедес или Гоуф - къде ги търсиш направо в небето са цените.иначе бравото е регистрирано , миналата година е внос. ако приятеля ти хареса такова драсни ми ЛС да те ориентирам
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар