Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ВНИМАНИЕ-сезона на градушките започна!!!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    snake написа:
    Аз не мисля, че е възможно пълно възстановяване след сериозна градушка. Погледнати под определен ъгъл, следите от градушка винаги си личат. За съжаление, тъй като това може да се случи на всяка кола ...Миналата година в Пазарджик се носеше слуха за няколко стотин! чисто нови форда, очукани от градушка и ремонтирани невероятно успешно в сервиз "Еврокар". За съжаление лично не съм виждал ремонтираните фордове, но очевидци твърдят, че били ремонтирани впечатляващо. И в тази връзка наистина ми е интересно как точно застрахователите покриват щети от градушка. Тъй като съм виждал коли, по които след градушка няма здраво място. Такава кола за мен трябва да се бракува и съответно застрахователя да изплати пълната премия, все едно колата е открадната или унищожена в катастрофа. Но дали и застрахователите мислят така ?
    Е.. Явно, е че не мислят така, щом са ти казали, че покриват щетите, което не значи "пълна премия" като за изгорена, унищожена или открадната кола. Демек "На ти пари, ако можеш я оправи.", та явно оправянето е мъката, не застрахователя. :")
    Fiat Stilo 1.9 JTD

    Коментар


      #17
      Това, което на мен ми изплатиха от Булинс се върза по около 50 лв. на детайл - само ламарини (нямаше счупени фарове, стъкла и т.н.)А колко ще ми излезе оправянето - още не знам....

      Коментар


        #18
        При мен положението беше подобно в Булстрад. 192 лв за 4 очукани детайла. След разправии и последвали комуникации само в писмен вид - отпуснаха още 50-тина кинта и ме информираха, че единият детайл не ми го признават. Ще си възстановя(сменя) всичко, без тавана, много ясно - там ще има кит . И естествено, ще ми излезе - майка си и баща си. А каско пак, когато отново я приведа във вид.
        AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
        AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
        FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...

        Коментар

        Working...
        X