Колеги, това е въпрос, по който може много да се дискутира... и даже може да направим някакъв вид петиция по някое време, в която да изложим исканията си за нормални маркировки, табели и всякакви указващи знаци и съоръжения по пътищата в родината ни! Тук, в тази тема, предлагам всеки да каже на какви нелепости се е натъквал... ако може да са придружени и със снимков материал ще е още по-добре! На мен вчера ми се случи нещо... което е някак...нелепо! Трябваше да взема съпругата си от летище София, но се оказа, че няма табела на влизане в София която да указва къде аджеба е това летище. Видях, че го подминах... то се явяваше в ляво от мен, но при цялото внимание което вложих да видя табела с надпи "летище" - такава не се появи!Свих на едно кръстовище и започнах да питам "софиянци" как да стигна до така желаната от мен крайна точка и... ооооооооо чудо - никой от местните не знаеше как!
За мой късмет, някакъв циганин ме ориентира да мина през циганската махала... та така се озовах до така нашумялото Софийско летище. Таааа, колеги забелязах, че и на Вас са Ви правили впечатление подобни абсурди - споделете ги тук! (ако искате)
![Shocked](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_eek.gif)
Коментар