Привет,извинявам се за невежеството ми, но как да гледам/запиша на диск този удивителен и култов филм. Имам си powerDVD плеърче, обаче стартирането как става.... . Освен това искам да си го врътна през Неро-то на диск, но......Ще ме светне ли някой. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за гледане/записване на DVD
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Записа ти препоръчвам да го направиш със Nero Burning ROM като му зададеш DVD-Video излизат ти све папки една жълта и една червена AUDIO_TS и VIDEO_TS влачиш файловете които си показал във папката VIDEO-TS и му даваш Burn. Ако ти е по-лесно може да използваш и Clone DVD за Запис/Презапис на DVD-тата си А също е хубво да кажеш с коя версия си на PowerDVD защото интерфейсът е различен и копчето за отваряне "Open DVD From Hard Disk" може да е на друго място от което ние ти кажем
-
Мда, докат’ направя рисунките и колегата МоНаХ го е описал. Все пак - ето ги и екранчетата, сигурно ще се оправиш.Колкото до възпроизвеждането -- не знам за PowerDVD, но аз ползвам един възрастен Windows Media Player, на който просто му казвам да отвори .VOB файлчето и той сам се оправя натам.Редакция: Е, нема оправия с последователността на снимките - гледай заглавията а не реда....Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
точно така понеже съм на работа и са ни забранили ъплоуда не мога да кача скрийнове със оградено кое каде ама ще ти опишаPowerDVD 7 копчето се намира до копчето Play точно под Паузата.PowerDVD 5 - копчето е до кръглия пад в дясно , трите копчета най-долу.PowerDVD 6 - копчето е до кръглия пад в дясно най-долуPower DVD 8 - копчето е в най-ляво до копчето стопСлед като го натиснеш ибираш "Open DVD form Hard Disk" и намираш папката VIDEO_TS която искаш да гледаш.
Коментар
-
Явор Митев
Много благодаря на всички.....моето плеърче е това, дето мацката си врътка диска с пръстчета.... След малко ще пробвам да го запиша, надявам се да успея...
Коментар
-
PASSARELLA написа:Ако ми обясните, защо са ви тези измислени плеъри...Всичко с BS и MediaPlayer Classic се отваря...Код:http://www.cyberlink.com/multi/products/main_1_ENU.html
Код:http://update.cyberlink.com/ftpdload/patch/powerdvd/8/CyberLink.1622U_Patch_DVD080411-04.exe
Коментар
-
Явор Митев
Коментар
-
Хайде сега от мен един мисля по-сложен въпрос.Купих си камера SONY, която записва директно върху mini DVD 1.4GB. Възпроизвеждането на такъв запис от DVD плеър на PC или домашно кино задължително изисква финализиране на диска, което се извършва от самата камера, след като оператора реши, че няма да прави друг запис върху диска или пък диска е запълнен. Свалянето на информацията от готовия диск върху харддиска на PC става като се копира цялата папка VIDEO_TS, създадена от камерата, върху харддиска. Ето тук идва моя въпрос - възможно ли е информацията от два или повече mini DVD записана на харддиск да бъде обединена и записана на един голям диск DVD, така че последния да може да бъде стартиран и гледан примерно на домашно кино. С камерата ми дадоха и два диска със софтуер, за който подозирам, че може би ще даде отговор на въпроса ми, но много трудно се уреждам на домашния компютър от пубера в къщи, а на служебния нямам DVD.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
Аз ти препоръчвам Mpeg Video Wizard DVD - много лесна, почти напълно автоматизирана.Само избираш файловете и тя сама си прави менютата.Ето един скрийншот, в момента си правя едно двд.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар