ами колеги направо ме е яд да си лащам шибания данък и има ли смисалпътищата леш на магистралата оня ден задръстване заради един шибан тунелкоито две години никои несе сеща да му сложи осветление и не само твамършите горе си зимат милионите а ние ше им плащаме данък за рабзитите и осеяни с дупки
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Данък Браво 1.6 16V 103 к.с
Collapse
X
-
dudulia написа:Roko написа:Къде проверявате, че искам да видя колко ще е данъка на моята Брава - 90 к.с., 96 г.?!))Мисля,че миналата година беше към 25 лева :D
Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Моята е 1.6,но данъка ми е 17лв.обаче е 90 коня.П.П.Ако колата ти е до 14 години включително данъка е 156лв.,а ако е минала 14 години ти е 104лв.Има данъчен калкулатор като напишеш в Гуугъл и избираш по местност,катализатор и т.н. и излиза колко е данъка.
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Seba написа:136.80ст е моя,но просто ми стана интересно това "Катализатора намаля наполовина обаче за кли под 100 коня (75 кw) а бравото е 103 така че трябва и конете.Ако си я регистрирал вече е трудно да да я регистрират като по малко коне"
Коментар
-
=Rudi= написа:Seba написа:136.80ст е моя,но просто ми стана интересно това "Катализатора намаля наполовина обаче за кли под 100 коня (75 кw) а бравото е 103 така че трябва и конете.Ако си я регистрирал вече е трудно да да я регистрират като по малко коне"
Коментар
-
=Rudi= написа:Прочети и поясненията за катализатора.. Аз и без това нямам (бившия собственик го е махнал), ама не ми се струва правилно.Само не знам техническия как ще мина тази година
.
Коментар
-
То за коли с Евро3 (и нагоре също) цък не се признава катализатора, ние за изтърбушени или не работещи искаме отстъпка :D.п.с. извинявам се на Емо че му ползвам снимката, не съм платил авторски права...
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар