Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Данък Браво 1.6 16V 103 к.с

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ами колеги направо ме е яд да си лащам шибания данък и има ли смисалпътищата леш на магистралата оня ден задръстване заради един шибан тунелкоито две години никои несе сеща да му сложи осветление и не само твамършите горе си зимат милионите а ние ше им плащаме данък за рабзитите и осеяни с дупки
    FIAT BRAVA_ELX 1.6 16V 103HP 97

Коментар

Толкова - 66 киловата по 54 стотинки, по 1.5 за години, по 0.5 за катализатор - 25-26 лева.....

Коментар

dudulia написа:
        Roko написа:
        Къде проверявате, че искам да видя колко ще е данъка на моята Брава - 90 к.с., 96 г.?!
        Eеее,най-после колега с 90 кончета ))Мисля,че миналата година беше към 25 лева :D
        :D Според Аутохоп е 27.18 лв. Ама не знам дали е актуален този калкулатор!http://www.autohop.bg/extras-tax_calc.html
        Space Star 1.9 DID

Коментар

Колеги,гледам,че темата е стара,но да не отварям нова,ако може тези,които си платиха данъка вече да кажат колко са им взели,Тук в темата прочетох нещо за катализатори и такива работи,много не го разбрах...

Коментар

Моя за СтЗ е 190лв.
            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
            Ex.Opel Astra

Коментар

А,когато колата направи 14 години,какво е значението за данъка..

Коментар

Seba написа:
                Даникът намалява. Странно, но факт.
                Stop giving directions, just say "Follow me."
                Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

sok1 написа:
                  Seba написа:
                  Даникът намалява. Странно, но факт.
                  Колата трябва да е минала 14г и да намалее данъка или да ги направи просто

Коментар

Моята е 1.6,но данъка ми е 17лв. обаче е 90 коня.П.П.Ако колата ти е до 14 години включително данъка е 156лв.,а ако е минала 14 години ти е 104лв.Има данъчен калкулатор като напишеш в Гуугъл и избираш по местност,катализатор и т.н. и излиза колко е данъка.
                    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

136.80ст е моя,но просто ми стана интересно това "Катализатора намаля наполовина обаче за кли под 100 коня (75 кw) а бравото е 103 така че трябва и конете.Ако си я регистрирал вече е трудно да да я регистрират като по малко коне"

Коментар

Seba написа:
                        136.80ст е моя,но просто ми стана интересно това "Катализатора намаля наполовина обаче за кли под 100 коня (75 кw) а бравото е 103 така че трябва и конете.Ако си я регистрирал вече е трудно да да я регистрират като по малко коне"
                        http://www.calculator.bg/1/avtomobil_danak.htmlМоже сам да си го сметнеш. Прочети и поясненията за катализатора.

Коментар

=Rudi= написа:
                          Seba написа:
                          http://www.calculator.bg/1/avtomobil_danak.htmlМоже сам да си го сметнеш. Прочети и поясненията за катализатора.
                          Ясно,мерси колега

Коментар

=Rudi= написа:
                            Прочети и поясненията за катализатора.
                            Не знаех че няма значение за колите над 100 коня, дали имат, или нямат катализатор. Цената на данъка е, все една и съща. Баровци бе . Аз и без това нямам (бившия собственик го е махнал), ама не ми се струва правилно.Само не знам техническия как ще мина тази година .
                            00' Bravo 105 JTD

Коментар

То за коли с Евро3 (и нагоре също) цък не се признава катализатора, ние за изтърбушени или не работещи искаме отстъпка :D.п.с. извинявам се на Емо че му ползвам снимката, не съм платил авторски права ...
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                              X