Според една книга на Тери Прачет, всяка касета или CD забравена в колата повече от 2 седмици се превръща в "The best of Queen".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво слушате......
Collapse
X
-
Напоследък установих, че и на АХАТ много върви това Типо бре ей! "Походът" е най добрия български хеви метъл албум за мен! В Завещанието си ще напиша да го пуснат целия на погребението ми и при всеки помен!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Понеже (аз така си мисля) съм бил "негро" в предишния си живот, предпочитанията са ми към негърска музика: Ella Fitzgerald, The Temptations, Hot Chocolate, Kool and the Gang... В reggae genre единствено правят изключение UB40. Разбира се присъстват и "бели" изпълнители като: Foreigner, Richie Blackmore, Uriah Heep, UFO, Rainbow, Deep Purple, Y. Malmsteen, Nazareth, Slade, Sweet, Kansas... Много са! Все пак за годините ми е трудно да слушам R&B в днешният си вид, а заради елементарна култура (подчертавам елементарна) не слушам чалга. Съжалявам ако обиждам слушащ чалга, но не я понасям! Та като обобщение: Въпреки, че съм започнал съзнателният си живот с Hard Rock, по ми допада Soul, Jazz, Blues и дори Ethnic.Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996
Коментар
-
Tickle написа:в колата слушам най-различна музика, но най-вече нещо веселко та да ми минава леко пътя, почти нон-стоп си пея въодушевено и често ме гледат странно от другите коли за радио - предимно NRJ, защото почти няма реклами
Коментар
-
Tickle написа:в колата слушам най-различна музика, но най-вече нещо веселко та да ми минава леко пътя, почти нон-стоп си пея въодушевено и често ме гледат странно от другите коли за радио - предимно NRJ, защото почти няма рекламиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Tickle написа:pakumba написа:ама като почнат "ен-ер-джи, еднерджи, ен-ер-джи......... " и така повече от минута направо полудявам.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Слушам различни жанрове-направил съм си мр3диск с всичко почти което слушам и в зависимост от настроението си решевам.Това включва от народно когато пътувам извън градско и съм на село,до диско,техно и чалга(кючеци)за други поводи.В града най-вече слушам диско от рода на Mr VAIN,а също и нови хитчета.Радио пускам само за новините :DFiat Punto 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар