Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво слушате......

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Според една книга на Тери Прачет, всяка касета или CD забравена в колата повече от 2 седмици се превръща в "The best of Queen".
    Fiat Ritmo 105TC
    1600cc 105к.с.

Коментар

Аз си направих няколко диска с компилации от филмови саундтраци. Само избираш парчетата от по-еднородни саундтраци и става доста яко.
      The world belongs to those who dare to be first

Коментар

Напоследък установих, че и на АХАТ много върви това Типо бре ей! "Походът" е най добрия български хеви метъл албум за мен! В Завещанието си ще напиша да го пуснат целия на погребението ми и при всеки помен!
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

в колата слушам най-различна музика, но най-вече нещо веселко та да ми минава леко пътя, почти нон-стоп си пея въодушевено и често ме гледат странно от другите коли за радио - предимно NRJ, защото почти няма реклами
          Bravo, 1.8 16V

Коментар

Понеже (аз така си мисля) съм бил "негро" в предишния си живот, предпочитанията са ми към негърска музика: Ella Fitzgerald, The Temptations, Hot Chocolate, Kool and the Gang... В reggae genre единствено правят изключение UB40. Разбира се присъстват и "бели" изпълнители като: Foreigner, Richie Blackmore, Uriah Heep, UFO, Rainbow, Deep Purple, Y. Malmsteen, Nazareth, Slade, Sweet, Kansas... Много са! Все пак за годините ми е трудно да слушам R&B в днешният си вид, а заради елементарна култура (подчертавам елементарна) не слушам чалга. Съжалявам ако обиждам слушащ чалга, но не я понасям! Та като обобщение: Въпреки, че съм започнал съзнателният си живот с Hard Rock, по ми допада Soul, Jazz, Blues и дори Ethnic.
            Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

Tickle написа:
              в колата слушам най-различна музика, но най-вече нещо веселко та да ми минава леко пътя, почти нон-стоп си пея въодушевено и често ме гледат странно от другите коли за радио - предимно NRJ, защото почти няма реклами
              И аз така, само дето не пея, че.......става лошо Yellow_Flash_Colorz_PDT_48 . Също така и т.нар. Ретро, чалга и малко хаос (е те тогава на пътя настава истински хаос) Yellow_Flash_Colorz_PDT_03

Коментар

Tickle написа:
                и аз слушам само радио, поради липса на друго, ама това енерджи мноо ме нерви значи. хубави песни, малко реклами, ама като почнат "ен-ер-джи, еднерджи, ен-ер-джи......... " и така повече от минута направо полудявам.
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Вече предимно слушам радио (Витоша и Сити), защото като врътна едно мп3 и ми омръзне за една седмица.
                  Tofas- Sahin 1.6 карб.

Коментар

pakumba написа:
                    ама като почнат "ен-ер-джи, еднерджи, ен-ер-джи......... " и така повече от минута направо полудявам.
                    ооо това преди новините като запълват и аз едва го изтърпявам, много е дразнещо, като го чуя веднага сменям
                    Bravo, 1.8 16V

Коментар

Tickle написа:
                      pakumba написа:
                      ама като почнат "ен-ер-джи, еднерджи, ен-ер-джи......... " и така повече от минута направо полудявам.
                      ооо това преди новините като запълват и аз едва го изтърпявам, много е дразнещо, като го чуя веднага сменям
                      и аз така. даже така ги усещам кога ще почнат да си правят антирекламата, че предварително мога да сменя и да върна след изтичане на рекламата. ще изпада на по-долна позиция това енерджи
                      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Ако имах интернет в колата щях да слушам само ТАНГРА-МЕГА РОК! Те това е радио!
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Слушам абсолютно всякаква музика и не се ограничавам от стила. Просто подборам най-доброто от всички видове музика Основно в колата вървят радио Витоша и Атлантик...
                          Drive Like HeLL To See HaveN

Коментар

Слушам различни жанрове-направил съм си мр3диск с всичко почти което слушам и в зависимост от настроението си решевам.Това включва от народно когато пътувам извън градско и съм на село,до диско,техно и чалга(кючеци)за други поводи.В града най-вече слушам диско от рода на Mr VAIN,а също и нови хитчета.Радио пускам само за новините :D
                            Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Хмм аз пък слушам най-вече леко денсче, понякога хаус, понякога хип-хоп...Предпочитано радио - City, Radio 1, Retro radio....А пък тук Radio Regenbogen, SWR3, Big FM
                              FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Слушам само БГ радио много ме кефи

Коментар

Working...
                                X