@Blondy_Driver - енерджи е на 98.5 А в колата... подписа го показва Yellow_Flash_Colorz_PDT_42 Поради липса на добро латино радио си слушам дискчета. Иначе съм си запаметил само три станции и те са Радио Нова, Дойче Веле и Джаз ФМ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво слушате......
Collapse
X
-
Sko написа:@Blondy_Driver - енерджи е на 98.5 А в колата... подписа го показва Yellow_Flash_Colorz_PDT_42 Поради липса на добро латино радио си слушам дискчета. Иначе съм си запаметил само три станции и те са Радио Нова, Дойче Веле и Джаз ФМFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
При мен най-често върви ДАРИК радио, защото навсякъде в южна България е без прекъсване (от Бургас до Пловдив съм го тествал.) Понякога слушам Радио 1 или радио ФРЕШ.А иначе - напоследък държа в колата една касета на Битълс (събрани хитове) и една на една турска група (нямаща нищо общо с чалга или кючеци) - YEDI KARAMFIL (The seven cloves). Предстои (надявам се скоро) да се сдобия с едно мр3 плеърче Pioneer (вече съм си го харесал на Технополиса), и тогава вече ще мога да си сваля колекцията в колата (над 100 диска с мр3) (дано не четат тия от НСБОП )
Коментар
-
TAIF написа:Днес същност видя, че ENERGI се пище така NRJ поне така излезе на дисплея на касетофонаFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
viktorson написа:радио Нова фанатик на тема хаус и клубна музика Нунтото доста добре се погажда със Sobieski, Asad Rizvi, Carl Cox и Roger Sanchez който за жалост дойде точно на 8ми декщември а аз не бях в София държа да кажа че не става дума за някви безобразни циклажи нека някой си дръпне нещо на Astrix и да ми пишеFiat Stilo JTD ....sold
Volvo C 70 ....
Коментар
-
Понеже си изкарвам парите с музика Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 в колата си нес лушам често музика нищо , че дадох 1000++ лева за озвучение и тн. но като тръгна на дълъг път слушам евъргрийни и всички видове house като най-много вокал,прогресив и ретро хаус да не забравяме че и като ми прищрака си пускам 1 от 3те мп3та които съм си записал с златната ера на рока музиката която никога няма да ми омръзне да слушамCupra Fr
Коментар
-
Хард рок... и етно, като под етно.. имам превид руска, френска, италианска! ... понякога.. неквата транкиламенте музика... ма няма да конкретизирам, с оглед на другите музикални вкусове из форума.., щото ще им звучи като китайска (примерно ) ... често и хеви.. си пукам! .. но имам всичко.., без чалга! - не я понасям!
Коментар
-
polly_s написа:Хард рок... и етно, като под етно.. имам превид руска, френска, италианска! ... понякога.. неквата транкиламенте музика... ма няма да конкретизирам, с оглед на другите музикални вкусове из форума.., щото ще им звучи като китайска (примерно ) ... често и хеви.. си пукам! .. но имам всичко.., без чалга! - не я понасям!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Логан
Реклама
Collapse
Коментар