hit-ko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво слушате......
Collapse
X
-
радио - Атлантик (но нещо много едни и същи ги пускат вече) и NRJ...а иначе съм си записал едни касетки (наречени от мен) FIAT vol.1 - до 8 с подбрана музика на по-стари изпълнители (80s и 90s) - свежа музика, приятна за кола.За кола особено много си тичат най-добрите песни на Rod Stewart и Roxette.Bryan Ferry и др.Два vol. са ми с италианска музика... Ricchi E Poveri, Eros Ramazzotti, Nino D’Angelo, Pooh и т.н.Инак и на мен рока ми е в кръвта ... но в колата не обичам... само Axel Rudi Pell евентуално и Hardline...П.П.: Ozzy RullZ!FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Аз общо взето всичко каквото си слушам и по принцип т.е. всичко без див метъл и рап.Т.е. като радиостанции това са Ето ги по номер на запаметяване в радиото :- атлантик (4)- мила голд (5)- радио едно (6)- романтика (3)- веселина (1)- сигнал плюс (2)ха те станаха 6 значи стига толкова (kenwood-a помни 3x6 ама аз само 6 слушам от тях).Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
bubachko
За радио - Nova, Jazzfm, Атлантик и понякога Fresh....а за музика, имам си един сет от 4 касетки специално за път, както следва:Deep’n’Wild <-> INXSAfro Celt Sound System <-> LeftfieldScooter <-> Limp BizkitThe jazzmasters II <-> The jazzmasters III (Paul Hardcastle и двете)Като цяло спокоини музики, стига ми адреналина в работата и по улиците
Коментар
-
За слушане в кола препоръчвам Bon Jovi- много повдигаща духа музика. Има само един кусур- повишен разход на гориво, особено когато звучи Runaway ! Иначе нямам кола в София за съжаление, но ако имах, щях да слушам Атлантик, Радио 1, Мила голд, по малко Витоша и Сити. Кво да направя, старомоден си падам .Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
mme написа:...... The Temptations, Hot Chocolate, Kool and the Gang....
Коментар
-
wwweb
Phil CollinsStingA-HATOTOForeignerDite StraitsBarry WhiteBee GeesBilly IdolBon JoviChris ReaEros RamazzottiGeorge MichaelDepeche ModeJoe CockerMike & the MechanicsPet Shop BoysSimply RedTears for FearsSurvivorBryan AdamsU2ZZ TOPWhite SnakeDef Leppard ... те са толкова много, че дори нямам време да ги изредя ... а когато ми е скучно:ATBChicane... и други trance-чета от сорта ...
Коментар
-
Понеже в типото има страхотна акустика, то си е грехота да не се слуша някаква качествена музика :D Аз лично имам доста mp3-ки с различна музика и слушам почти всичко без чалга :P Освен това съм и фен на краля на поп музиката - Michael JacksonРадията не ги признавам много много, защото по Ловешкия край просто няма разнообразие от такиваИстината е някъде там...
Коментар
-
радио Нова фанатик на тема хаус и клубна музика Нунтото доста добре се погажда със Sobieski, Asad Rizvi, Carl Cox и Roger Sanchez който за жалост дойде точно на 8ми декщември а аз не бях в София държа да кажа че не става дума за някви безобразни циклажи нека някой си дръпне нещо на Astrix и да ми пишеУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
blondy_driver
-
blondy_driver
TAIF написа:ENERGY, Витоша, City, Atlantic Може малко и Гонг ако има мачове
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар