Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво слушате......

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    само Heavy metal, та ако ще и сръбски да е но колата върви най-много на Моторхед , Металика то и ника ми е от перифразирана тяхна песен Диип Пърпъл Рейнбоу , АС/DC , Содом Слеяр и т.н. и т.н.Абе върви си колицата
    Или както се казва: Музика без жица е като жена без цица!(да не се обиждат колежките) :P А всички чалгари:

Коментар

Е тва с 4алгарите наи много ми хареса а за бицата то некакси не варви без нея

Коментар

радио "Витоша", но много рядко се пуска радио в моята кола...обикновенно си-ди - то бичи яко музика от рода на Рамщайн, Металика, някоя друга балада.....правя си ги сам на компа в къщи, всякакви компилации и на седмица обикновенно ги сменям....в момента съм на Рамщайн и Джудас.... :D

Коментар

Humppa написа:
          Музика без жица е като жена без цица!
          1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

абе вие мацки не возите ли - не слагате ли нещо по -така и за тях. Че аз като си пусна рамцайн и само лоши погледи получавам
            The world belongs to those who dare to be first

Коментар

2fast написа:
              абе вие мацки не возите ли - не слагате ли нещо по -така и за тях. Че аз като си пусна рамцайн и само лоши погледи получавам
              Возим Ама понеже е разнообразен контингента си имам в колата постоянно 2-3 мп3-ки с всяква музика. А за Рамщайн си прав, ама мен не ме гледат лошо а учудено. Е, върха е кат пусна Static-X
              FIAT Tipo 1,4mi - EX
              Alfa Romeo 146ti - EX
              Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

2fast написа:
                Аааа, возим, возим, ама и те се кефят, нали знаеш...
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

2fast написа:
                  Возим, даже се радват на Pantera... Много "яки барабани" имало... :D
                  1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

по принцип dance,hip-hop,но най-голямо удоволствие ми доставя когато карам да си слушам италианска музика(Eros Ramazzotti,Toto Cotugno,Angelo Fabiani и др)
                    Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
                    ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95

Коментар

gogata написа:
                      но най-голямо удоволствие ми доставя когато карам да си слушам италианска музика(Eros Ramazzotti,Toto Cotugno,Angelo Fabiani и др)
                      АААА...!!! Газар!!! Ако е италианско - да е докрай, нали? Аз пък ще изкопая някоя италианска heavy metal група и "че си бичим". п.с. стига да има такава...
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        АААА...!!! Газар!!! Ако е италианско - да е докрай, нали? Аз пък ще изкопая някоя италианска heavy metal група и "че си бичим". п.с. стига да има такава...
                        Lacuna Coil - много добра италянска група! И певицата е приказно красива

Коментар

Когато съм на път най-много ми допадат дискотечните парчета от 80-те и 90-те години . В последният диск, който си записах, отделих място за Сигнал и Тангра. За радио - обикновено Дарик или Фокус заради трафик информацията.В къщи - хард рок Поздрави, Б. Борисов
                          Fiat Tipo 1.6 AGT

Коментар

Humppa написа:
                            Или както се казва: Музика без жица е като жена без цица!
                            Много силно присъствие на любители на китарната музика , а чалгарите май са на изчезване Ще ми липсват Радиото е Мила Голд, а иначе слушам старите хави като Хендрикс, Доорс, Дилан, Джоплин и другите хубави хора :D И сръбско слушам, ама не турбофолк...ПП- Ето една рок банда, гордо носеща името Полски ФИАТ http://www.polskifiat.net
                            Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

DEEP PURPLE - класика в жанра!

Коментар

Обикновено слушам радио, но като си направя накое ново CD го мушвам в колата и остава там и така се събраха различни жанрове - латино, хих-хоп, поп, диско класика, подбран от мене поп-фолк и т.н. Само дето класическа музика още не съм сложил :D :D :D Казано иначе има за мацки с различен вкус - само мацки да има
                                FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
                                ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

Working...
                                X