....който на ден изкача по 10 пъти и ме дразни много. Какви са тия атаки, това сериозно ли е, т.е. ако махна касперския, значи ли че ще ме атакуват по фланговете кат на Шампионска Лига.....или престараване на самата антивирусна...:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще рече този прозорец...
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Така като чета няма нищо страшно, ама компютърните спецове тук да се произнесат.http://zexe.de/modules.php?name=Foru...4231259AAHB6GsEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
-
Re: Какво ще рече този прозорец...
Авео написа:....който на ден изкача по 10 пъти и ме дразни много. Какви са тия атаки, това сериозно ли е, т.е. ако махна касперския, значи ли че ще ме атакуват по фланговете кат на Шампионска Лига.....или престараване на самата антивирусна...:Peugeot 407 2.0 HDI
Коментар
-
TOSHIRO написа:Авео написа:....който на ден изкача по 10 пъти и ме дразни много. Какви са тия атаки, това сериозно ли е, т.е. ако махна касперския, значи ли че ще ме атакуват по фланговете кат на Шампионска Лига.....или престараване на самата антивирусна...:
Коментар
-
karal fiat написа:TOSHIRO написа:Авео написа:....който на ден изкача по 10 пъти и ме дразни много. Какви са тия атаки, това сериозно ли е, т.е. ако махна касперския, значи ли че ще ме атакуват по фланговете кат на Шампионска Лига.....или престараване на самата антивирусна...:Peugeot 407 2.0 HDI
Коментар
-
Явор Митев
...абе незнам, ама откакто махнах Касперския, хлапетата вече не ме атакуват...от него ще да е било....
Коментар
-
Касперски и Нод са най-идиотското нещо на този свят. Те са по-фанатични и от Ал Кайда. Винаги съм ползвал Ф-Прот и никога не съм имал проблеми, никога не получавам подобни идиотизми и никога не споменава за себе си. Не виждам смисъл да имам антивирус, който мисли, че светът се върти около него и според който единствената работа на потребителя е да чете, какво се е случило. Срещо скромната цена от няколко стотин мегабайта рам...НЕ БЛАГОДАРЯ!
Коментар
-
...
Аз ползвам безплатната версия на AVG и мога да кажа с ръка на сърцето, че досега компютъра ми не се е скапвал заради вирус. Знам, че не е най-добрата, най-сигурната и всички други най-, които се сетите, но на мен ми е удобна, безплатна е и ми се струва, че повече от това не ми е необходимо. Отделно ползвам и две други програмки за чистене от временни и ненужни файлове и чистене на регистъра... Убедил съм се в голяма степен, че голяма част от антивирусните програми създават повече проблеми от самите вируси - включително и някои, които си създават собствени вируси, за да могат да демонстрират как само те могат да се преборят с тях. Колкото до защитна стена - преди ползвах пробно разни, но сега си ползвам уиндоуската...Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
PASSARELLA написа:Касперски и Нод са най-идиотското нещо на този свят. Те са по-фанатични и от Ал Кайда. Винаги съм ползвал Ф-Прот и никога не съм имал проблеми, никога не получавам подобни идиотизми и никога не споменава за себе си. Не виждам смисъл да имам антивирус, който мисли, че светът се върти около него и според който единствената работа на потребителя е да чете, какво се е случило. Срещо скромната цена от няколко стотин мегабайта рам...НЕ БЛАГОДАРЯ!
Коментар
-
В Аваст е истината според мен.Вече няколко години съм с нея и в къщи и в офиса и на да що има копм да съм се занимавал с него все нея слагам и проблеми няма.Цялата фирма е на платената версия, която е 1:1 с безплатната домашна - оплаквания няма.Нито яде ресурси като Нортъна, нито изпуска новите бъзикни като Ф-прота...www.avast.comи интерфейса е на български освен това.След регистрация е безплатна за 1 год за домашно ползване.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар