Аз си карам, как ми е кеф... и на магистрала съм карал с 90км/ч и на междуградски път съм карал с 160км/ч - кеф ти бързо, кеф ти бавно Благунчо, туй синичкото, смачканичкото на снимчицата не е Купенце, а е Баркетка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой с колко кара по магистрала и първокласен път?
Collapse
X
-
Бе за малко да се похваля, че спазвам някакви правила за движения, ама някак си като гледам акта от вчера.... Преди Плевен ...дрън-дрън... някакъв си Фиат... при разрешена 90.... минал малко по-бързо ~133 ... кофти работа. Иначе на магистралата съм в ляво и зависи от колата с Фиатката 120-140 рядко я карам на 5000 оборота, с друг автомобил и по-други скорости развивам, с мотора колкото ми стиска. По м/уградски около 80-120 или колкото покаже радара. В града някой път 220-350 (м/ч)...Понеже става въпрос за скорости и кофти моменти.... искам да каже, че не винаги скоростта определя ситуацията, а идиотизма на шофьорите, ОК карай колкото си искаш път широк, ама като движиш с 140-150 не си мисли, че за триста метра можеш да задминеш ТИР движещ се с 110 и отделно да се надаш, че аз карам пенсионерската. Отделно при задминаване или изпреварване съм забелязъл, че масово колеги издебват най-смотаните места да печелят време... Пасата крета с 100, Бравото се държи на четърта и го дебне точно до момента в който събере смелост да тръгне, естествено това се прави без мигач, тръгва се от бронята, абсолютна липса на каквато и да е култура, а де не говорим за умения на пътя....Това го пиша за едно ’PP’ Bravo светло синьо, което на два пъти ме изкара от равновесие и ако не бях изморен от тия 750 км път със сигурност щеше да бере ядове....Поздрави на Плевенската пътна полиция, много точни хора....рядко изпитвам удволетвореност когато ми пишат акт.
Коментар
-
И ти можеш да се сложш до ’PP" Bravo-то.... за какви изпреварвания в и от завой ще ми говориш с Фиат Браво 1.2. Там и с Clio 1.2 съм като отмъстител, щото скоростите са ниски (до 80км/ч), аз ти говоря за изпреварване при 3000-4000 оборота с високи предавки. За колко ги правиш от 100 до 140 за да направиш безопасно изпреварване на ТИР каквото случка съм разказал. То само до 31-ви километър има едно гробище специалисти стриктно описани в лист А4 с не актуална снимка.
Коментар
-
Kuku написа:Аз си карам, как ми е кеф... и на магистрала съм карал с 90км/ч и на междуградски път съм карал с 160км/ч - кеф ти бързо, кеф ти бавно Благунчо, туй синичкото, смачканичкото на снимчицата не е Купенце, а е БаркеткаBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
LiGuru написа:И ти можеш да се сложш до ’PP" Bravo-то.... за какви изпреварвания в и от завой ще ми говориш с Фиат Браво 1.2. Там и с Clio 1.2 съм като отмъстител, щото скоростите са ниски (до 80км/ч), аз ти говоря за изпреварване при 3000-4000 оборота с високи предавки. За колко ги правиш от 100 до 140 за да направиш безопасно изпреварване на ТИР каквото случка съм разказал. То само до 31-ви километър има едно гробище специалисти стриктно описани в лист А4 с не актуална снимка.
Коментар
-
BolgAryan написа:LiGuru написа:И ти можеш да се сложш до ’PP" Bravo-то.... за какви изпреварвания в и от завой ще ми говориш с Фиат Браво 1.2. Там и с Clio 1.2 съм като отмъстител, щото скоростите са ниски (до 80км/ч), аз ти говоря за изпреварване при 3000-4000 оборота с високи предавки. За колко ги правиш от 100 до 140 за да направиш безопасно изпреварване на ТИР каквото случка съм разказал. То само до 31-ви километър има едно гробище специалисти стриктно описани в лист А4 с не актуална снимка.
Коментар
-
Ако щете и пеш да ходим,кретените по пътя няма да свършат!В събота и неделя ходих от Разград до Нова Загора (Лестат здрасти,не се видяхме,ама друг път).200 км в едната посока.Пътя е приличен към отличен на места,но е натоварен доста.На отиване имаше поне 5 случая в които бях щастлив от спирачките си.Ситуацията е следната:ТИР,Пежо и аз съм трета кола.При достатъчна видимост и с пуснат мигач се изнасям да изпреварвам и в момента в който се изравнявам със задният калник на Пежото,пича реши,че той е човекът и без мигач дори се "изстреля" напред.В този момент се движехме с около 110.Не мога да ви опиша колко бях щастлив,когато катаджията размаха палката и го спря....И тоя не беше единствен дето явно няма лостче отляво на волана Та призовавам за повече внимание и разумно каране.За някои това е 60 км/ч,а за други 200 км/ч,ама всеки си знае....I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
LiGuru написа:...Тира видя, че тоз юнак ич не го бива на пътя и реши да събере скорост за байра вдигна на около 100-110, наближавайки байра бравока явно реши, че е много бърз, притесни се от колоната дето е спретнал и на двеста метра от байра тръгва, след него явно с размътено съзнание тръгва и CA голфу, е да ти казвам ли какво стана когато на връо се появи първия автомоби със средна скорост 100 км/ч...Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
КИМИ написа:LiGuru написа:...Тира видя, че тоз юнак ич не го бива на пътя и реши да събере скорост за байра вдигна на около 100-110, наближавайки байра бравока явно реши, че е много бърз, притесни се от колоната дето е спретнал и на двеста метра от байра тръгва, след него явно с размътено съзнание тръгва и CA голфу, е да ти казвам ли какво стана когато на връо се появи първия автомоби със средна скорост 100 км/ч...
Коментар
-
maiska
Откакто ми изчистиха грешката МАР сензор от компютъра, колата направо се отпуши.Може да е 1,2 обаче като набере е страшна На магистрала еднократно 155, обикновенно 130-140.На първокласен път (то колко е първокласен само ние си знаем) - 80-120 в зависимост от условията.В града - 15-100 - тука вече всичко е относително.А днес на връщане от Копривщица - в София по Ботевградското шосе - 110 Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 Забравих че има камери там, сега ще очаквам честитка.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар