Позволявам си да превишавам с 10км/ч скоростта по първокласните пътища и с 20-30км/ч тази на магистралата. Като общо взето го правя рядко. Обичам шофирането да ми създава удоволствие, а не да ме държи прекалено напрегнат 130-140км/ч е иделаната скорост по нашите магистрали.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой с колко кара по магистрала и първокласен път?
Collapse
X
-
mainx написа:pakumba написа:gantcho написа:Колегите дето карат по-бързичко, не им ли се налага от време на време да бутат на катаджийте едни стандартни 20 кинта То ако на обикновен път те гепят със 130-150 наградите вече стават съвсем дебели А много ми хареса карането с жената/без жената :D И при мен е горе-долу така, като все още не са ми наложили още по-суров режим с дете/без дете Ма то аз си карам и без това внимателно де...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Явор Митев
Стандартно каране:- извънградски пътища - 100/110, като ограниченията с пътни знаци по принцип ги спазвам- магистрала - 130/140 Имам едно откачено каране от Варна до София някъде началото на Януари, когато на магистралата под 180 не слизах, а на междуградските - 140-150 където можех......не бях особенно напрегнат по отношение на шофирането, но пък не се чувствах удобно и комфортно, като знаех че нарушавам правилата. Просто тогава ситуацията беше спешна и трябваше да карам бързо, надявам се повече да не ми се налага....
Коментар
-
Sashe написа:Без да се сърдят колегите, ама напоследък се чудя да се смея ли или да се ядосвам на някакви чички със семействата си и багаж, управляващи Пунто1 (или 2) който ме изпреварват, а аз карам с поне 110 по т.нар 1класен път Това не ми го побира акъла...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
С колко ли карам, ами стремя се да спазвам правилата, макар че не съм от най-дисциплинираните шофьори. В населено място почти никога не надвишавам 50-60 км/ч., на магистралата за проба и до 170 съм стигал, но като цяло 120-130 км/ч. По хубав път 90-100 км.ч, а ако ми се стори "чисто" - и повече. По принцип не обичам да има кола пред мен и настигна ли някой, задължително го изпреварвам.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ogi28b написа:Първокласен път??? В Бг? Да-да....
Коментар
-
Магистрала: между 140-180, като най-често е около 150. Единствено ако сме група карам по-бързо.Скорост под тази поне при мен води до едно монотонно каране, дето само ме успива.На първокласен - 80-120. Общо взето си се движа в колона, не обичам да изпреварвам, освенако няма някой малоумен дето кара с 50.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
коцев написа:blagun написа:За да стана любимец на колегата Коцев :магистрала - 180 - 200км/ч. в града - много бавно заради дупките под 50BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Колегата Коцев обаче на мезе го взехте! Не е хубаво така . Казва си мнението човекът. Ще ми се да го запозная с баща ми - почти им съвпадат мненията, а и са на близка възраст.По темата - моето Алфа Ромео 155 1.8 ТС 8V го имам от сравнително скоро, но сега по празниците навътрях към 1000 км . София - Плевен - Силистра - Плевен - София и едно отбиване до вилата край Плевен. По магистралата - 120-160, по главния път - 120-130. Иначе в населените места спазвам ограниченията.Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар