Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой с колко кара по магистрала и първокласен път?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой с колко кара по магистрала и първокласен път?

Колеги, не знам дали е пускана вече такава тема, но мисля, че отговорите биха били интересни ако не е.Предната събота, тъкмо в началото на многото почивни дни, пътувах по маршрут София-В. Търново-Русе. Та направи ми впечатление, че доста хора по магистрала Хемус карат със 100-110, а след като свърши, се юрват със 130-140 км/ч. И понеже аз карам точно на обратния принцип, 15-20 км след като слязох на пътя София-Варна продължиха тук-там да ме изпреварват коли, които по-рано бях изпреварил аз на магистралата.Излишно е да обяснявам, че точките безапелационно обра един Голф 3 Декоративните фарове, големия ауспух, задължителните буквички GTI, предни фарове облепени с тиксо и т.н. Големия баир преди края на магистралата го отвях. След това пътя в ремонт 10-15 км, ограничения, работници и техника по пътя. Онзи застанал зад мен и ми мига с фарове. При първа възможност го пуснах, явно не може да удържа такава мощ Та кажете и вие впечатления, споделете опит, каква скорост е разумна по родните пътища...
    She was only a whisky maker but he loved her still.

По магисрала Хемус патувам доста често карам със 110 до 140 много рядко ама много 160 към Ботевград.Иначе спазвам всички правила и норми без тъпото ограничение 40км.

Браво 1,6 16V

Коментар

50- вътре в населено място90- междуселищен път130- магистрала... ако няма знаци под тази скорост.ПП. 5 км/ч отгоре радарите не ги хващат- полицаите си настройват радара да писука, когато е с 10км/ч над ограничението.
      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

50-60 в града80-90 по мездуселските пътища90-130 по магистралатас Фаворитката

Коментар

Широко булеварди обезопасени в града с хубава видимост-60/70извън града 90-100 (пак зависи от пътя и пътната обстановка)магистрала 100-120 макс. рядко вдигам повече 1 към 10 с 140
          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Slavi_Lancia написа:
            Широко булеварди обезопасени в града с хубава видимост-60/70...
            Гледай, Баце да не настъпиш мачоко! :D

Коментар

Сложно е да се каже , а и колегата Коцев ще се скара, но...На магистрала - по принцип не слизам под 140. Карам в диапазона 140 - 155 км/ч. Тази скорост ми осигурява спокойно придвижване в лявата лента. Обикновено ми се налага да пусна 2-3 джипа + 3-4 други коли, но иначе е "рахат".На междуградски - честно да си кажа рядко спазвам 90 км/ч. Обикновено съм малко над тях - около 100така. Но има места където се отпускам и със 130.Не съм водач за пример, но въпреки лекото превишаване на разрешената скорост досега съм имал само едно рисково изпреварване - тази седмица. Но причината може да разберете в последния абзац. Иначе никога никого не съм застрашил.Това с разните му там индивиди които като ги изпревариш и побесняват е много болна тема. Веднъж нещо ми придърпваше на газ и като прехвърлих на бензин настъпих докъм 150 ( на пътя към Благоевград - има едно място , където пътя прилича на магистрала, ама не е ) и това само за да видя какво и е на колата. Наложи се да изпреваря едно Сната Фе и едно Волво и тези като побесняха... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Сега по празниците разработвах едно Канго - и понеже беше съвсем ново, не качвах над 3000 оборота. При него това беше около 125 км/ч - малко под 130. Е, не искам да казвам в какъв филм ме вкара на магистралата - една такава никаква скорост...
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                Сложно е да се каже , а и колегата Коцев ще се скара, но...На магистрала - по принцип не слизам под 140. Карам в диапазона 140 - 155 км/ч.
                Е просто не ти мърда конското от колегата Коцев Колега Коцев, нали не се обиждате, съвсем добродушен майтап
                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

по магистралата винаги над позволеното

Коментар

Lane Staley написа:
                    ...... Карам в диапазона 140 - 155 км/ч....
                    Ама тези Фиат-ки(1.4/12V) дигат ли толкова?
                    SEAT Leon Cupra 300
                    Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Първокласен път??? В Бг? Да-да....120-125 ; 85-90

Коментар

VooDoo написа:
                        Lane Staley написа:
                        ...... Карам в диапазона 140 - 155 км/ч....
                        Ама тези Фиат-ки(1.4/12V) дигат ли толкова?
                        Не, къде ти...Просто съм махнал плексигласа и малко побутвам стрелката на скоростомера. Тъй де, всеки има нужда от малко подкрепа
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Немогат на 175км изключват. :P
                          Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Първокласни пътища най-често 80-90Магистрала 90-120
                            VTS 16V

Коментар

Над 130- нали знаете за къде е бързия път???А?

Коментар

Working...
                              X