Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой с колко кара по магистрала и първокласен път?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Izvinete che pisha taka da skorosta e golqma nie sme s mercedes i na magistrala kato se ka4im ot 170-260 varvim gradsko neq karame s mnogo 40-60 normalnoto iz prohoda heimblast okolo 120-150 no e stabilna mashina ina4e nebihme si pozvolili taka :PИзвиненията не помагат.Няма компютър на света без кирилица, а ако случайно сте попаднали на такъв без - то във форума има кирилизатор.Следващият път ще има наказание.Модераторски екип на фиат-бг.оргП.П. И Проходът се казва Хаимбоаз, а не Хеимбласт.

Коментар

dapadi написа:
      Izvinete che pisha taka da skorosta e golqma nie sme s mercedes i na magistrala kato se ka4im ot 170-260 varvim gradsko neq karame s mnogo 40-60 normalnoto iz prohoda heimblast okolo 120-150 no e stabilna mashina ina4e nebihme si pozvolili taka :P
      Я па на шипка под 160 не падам ...
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Аз пък прелитам над нея
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

а аз имам и шкода 120л и един път карах с 240 на 4-та и като подадох газ ми превъртяха гумите а сега към темата с бравото още по магистрала не съм карал,но на първокласен път веднъж карах със 150 само да изпреваря иначе си карам 90-110 не повече
          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Първокласен 90-100 ; Магистрала 120-140, рядко повече за да изпреваря или когато някой ми се направи на тарикат с "бърз" гоуф, хлопел и съмишлениците им...
            Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
            Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Колега модератор, прохода е Хаинбоаз. Не се заяждам, нищо лично....само коригирам

Коментар

Първокласен 90-100 ; Магистрала- 100 след миналата година не си позволявам да се цепя
                ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

80-110 вече май не ми е тръпка да карам бързо...С предната кола карах като бесен 160-180-20080 - 110 е перфектно и от към разход и от към реакции и от към всичко ... въпреки че няколко пъти съм щял да си изпатя че се движа толкова бавно покрай бързащи гоуфовие и не само
                  Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
                  Jim Morrison

Коментар

Working...
                  X