Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой с колко кара по магистрала и първокласен път?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ок, няма смисъл да спориме за глупости, аз си знам за колко сме стигнали, Вие пък си знаете дали да ми вярвате. Все пак важното е да пристигнеме живи и здрави, дали за 3 часа или 6 часа няма значение
    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

За мене е важно да разбера тия които карат по пътищата с над 100км и по магистралите с над 140км считат ли че нарушават закона за движение по пътищата или не ???? Ето това искам само да чуя от тях . :D :D :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Имаме право да не отговорим на този въпрос.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

В отговор на въпроса на г-н Коцев - ДА, осъзнавам че нарушавам ЗДвП, като се движа с по-висока скорост от позволената. Правя това с пълно съзнание. Също като всички, които паркират по тротоарите, които минават на червено и т.н. (неша които аз никога не правя).Всеки път като ме спрат за превишена скорост - това между другото се случва изключително рядко - за 18 годишен шофьорски стаж имам 4-5 глоби за превишена скорост, никога не се противя на полицаите и си подписвам наказанието, щото знам че съм виновен.

Коментар

коцев написа:
            За мене е важно да разбера тия които карат по пътищата с над 100км и по магистралите с над 140км считат ли че нарушават закона за движение по пътищата или не ???? Ето това искам само да чуя от тях . :D :D :D
            Осъзнавам, да. Също така осъзнавам, че щом над 70% от адресатите на една норма я нарушават, значи нормата е несъответстваща и несъобразена с обективната действителност.
            Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
            Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

Да аз също нарушавам правилника.С ръка на сърцето го казвам.Извън града нормалната ми скорост е 120 км/ч.В града никога не превишавам.Но какво да направя,когато като карам с 90 колата загрява
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Евала за бързите отговори . :D Ашколсун за откровенното си признаване че нарушавате закона . :D :D :D Но момчета моето виждане е , че както нарушавате закона извън града така го и нарушавате и в града не само със скороста ами и с паркирането и спирането където на вас ви е удобно нищо че с това пречите на останалите участници в движението . Примери хиляди .Просто накъдето се обърнеш навсякъде ще видиш неправилно паркирани автомобили , ама че има пешеходна пътека ама че си спрял и паркирал под знака СТОП и си отишъл да си купиш цигари или да пиеш кафе. Това си е ежедневно, ежечасно. И така се получава една каша всички се изнервят ,запищяват гуми и често в такива случаи се чуват и дрънчене на ламарини Та нека се позамислим малко дали е по-добре да се отиде от София до Варна за 3 часа или за 5-6 часа и какви могат да са последствията . :D :D :D Immortal Спомняш ли си миналата година когато бяхме седнали пред кафето до покрития мост как през площада си мина един баровец с колата където това е недопустимо и тогава компанията ми попитахте какъв е тоя та минава през площада ???Ами за мен беше човек който няма страх от закони. Затова нека не му подражаваме а бъдем / пък и нали година и половина сме вече Европейци / преди всичко хора . Желая ви всичко най хубаво на всички и дано при нарушаване на скороста няма лоши последствия. :D :D :DТук има снимки на катастрофи .не е лошо да ги прегледате и си правете изводи.http://www.snimka.bg/album.php?album...view=1&photo=1

Коментар

Да, спомням си, разбира се.Винаги съм казвал, че единственото ми нарушение е било превишаването на скоростта. Всичко останало спазвам точка по точка. Вкл. карам винаги с колан, задължавам и пътниците в колата ми да ги слагат, никога не говоря по телефона без хендсфри, никога не изпреварвам на забранено (щото винаги има за какво да е забранено) и т.н.А на катастрофи съм се нагледал, нали съм вещо лице по ПТП-та...

Коментар

делничен ден, 8.30 сутринта, Цариградско шосе. От Орлов мост до Плиска - първа, втора, понякога трета, скорост 20-40км/ч в най-лявата лента. От Плиска до 4-ти километър - 30-50, на 4-ти километър пак бия спирачки, оттам успявам да ускоря почти 70-80 до Окръжна болница, пак лягам на спирачките, влизам в средната лента и се подготвям да завия към Джунглите.Равносметка: около 10 километра разстояние, време за пътуване - 45-90 минути.Писна ми от идиоти, дето не си знаят мястото и посоката и само сменят лентите.
                    Brava 1.6 16V, Бензин

Коментар

Kuku написа:
                      westdogg написа:
                      София-Варна за 2 часа и 40минути.
                      Колега, готов съм да заложа пари срещу това твърдение!То на теория даже е невъзможно - 160км/ч средна скорост, точно по този маршрут
                      Толкоз. При средна скорост 110 пътувам по 5-6 часа, като имам поне час спиране на Търново. Но да карам 500 километра без спиране...със 160 - това е във Ф1 не се случва.

Коментар

коцев написа:
                        Тук има снимки на катастрофи .не е лошо да ги прегледате и си правете изводи.http://www.snimka.bg/album.php?album...view=1&photo=1
                        ...първата катастрофа в света е станала с 20 км/ч... Това го споменавам като довод, че не точно скоростта е причина за белите. Съзнавам, че нарушавам ПзДП, но и си плащам за гяволъка. За мен по-важно е , че пазя всички участници в движението... и най-вече себе си.
                        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Абе ,пазиш пазиш ама ....Той и Стависки ги пазеше хората по пътищата ама отърва веднаж юздите и отиде коня в ряката ....

Коментар

коцев написа:
                            Абе ,пазиш пазиш ама ....Той и Стависки ги пазеше хората по пътищата ама отърва веднаж юздите и отиде коня в ряката ....
                            Стависки е кретен...и пиянде! Аз не карам когато съм пил... и освен това очите и ушите ми са на 18!
                            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Колега ,без да се заяждам просто констатирам че няма защо да си правиш очите и ушите на 16 докато може и на 8 да са и да караш приятно и спокойно . После не всички катастрофи са от пияни водачи. Голям е броят от трезвени водачи но с голямо самочуствие.

Коментар

абе то като е рекло да става и със 50 да караш пак ще го отнесеш мен когато ме бласнаха карах със 30 км а онзи със 50 и не вижда че има задръстване понеже се загледал настрани и опааа спря във мен така че незнаеш какъв кретен има зад теб или пред теб така че независи всичко от нас и ас карам бързо и безрасъдно понякога но какво да направя като обичам адреналина да ми е на макс ето сега чувам по новините на ТЪПАКА СТАВИНСКИ му потвърдили условната присъда да го еба и гадния руснак ако го видя чесно ви казвам ще му счупя главата от бой за какви закони говорите законите важат само за такива като нас не и за дадени хора

Коментар

Working...
                                X