Здравейте колеги,идва лятото и аз за пореден път се самопроклевам че преди 2 години си купих кола без климатик.Някои от вас знаят че съм капарирал нов апартамент и това прави изгледите за смяна на колата от далечни към никакви
А Бравичката ми е обгрижена, гледана, лъсната и др.Не че не мога да я дам за 4хилки и за същите пари ( или да добавя няколко стотин ) да си взема някоя друга Брава или Марея - ама с клима.Обаче... почва се - обслужване, ремонти и т.н - поне 700-800кинта докато я вкарам в час, да не говорим че моята е с платено всичко ( ГО, КАСКО, ГТП, Винетка - още 500-600лв), а една друга - едва ли ще има нещо платено. Освен това моята е препръскана почти цялата и в момента няма забележки...Само 4 дръжки имам за смяна ( не са съвсем скапани, тръгнали са - затова ги търпя, засега...).Да не говорим че имам качени - АГУ с всичко дето си требе + ламбда контрол, ксенони, музичка Пайнер.Та мисълта ми е дали да не издиря климатик (компресор, външен и вътрешен радиатор) от някое 1,4, което се разпродава на части и да се направи един олекотен монтаж ( без електрическа клапа и бутане на таблото). Така като се замисля - май ще ми струва колкото обгрижването на друга кола, а ще си е моята...Какво мислите вие?Или в най-лошия случай - ще си я карам и ще псувам лятото, както и досега.
![Sad](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_sad.gif)
Коментар