Не е все тая . Ето сега след пет минути тръгваме 11 автобуса за Варна на мача Ч.Море -Литекс. Тъй че напускам чата до довечера след мача.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стоичков - за богоизбран ли се мисли или за бог?
Collapse
X
-
Пичове всички дето плюете Стойчков, само едно искам да ви кажа. Постигнете това което той е постигнал в спортната си кариера и го наричайте както искате. Обратното ви излага и показва една много кофти черта в народопсихологията ни, а тя е да мразим и плюваме всеки постигнал някакви успехи както в България така и на вън. Мисля, че е несериозно и глупаво. Дадохте примера за Марадона, какъвто и да е той си остава идол в страната си и сънародниците му го почитат.Ицо има много изцепки, но като гледам то си е нормално за футболистите. Те не се професори от Кеймбридж. Нормално е да имат малко по крайно поведение. В конкретния случай още преди написах, че фоторепортера се оплете сам в лъжите си и всичко това стана ясно в писмото на Стойчков и интервюто на собственика на заведението. В заведението е абсолютно забранено да се снима който и да било и дори на персонала е забранено да иска автографи от известните личности дето го посещават. С постъпката си нашия "папарак" е злепоставил и самото заведение и още куп други хора. Вместо да се представи и да поиска разрешение да снима той се промъква, щраква на бързо 4-5 снимки и побягва! Ако вие сте на мястото на Стойчков, отишли сте да празнувате Великден в тесен приятелски кръг и някой ви изкочи, нащрака ви и изчезне се едно дявола го гони вие как ще реагирате? А по БТВ вчера сутринта пуснаха запис от гласовата поща на някакъв от 168 часа на който се чуваше бременната жена как едва ли не изпсува Стойчков, което ме навежда на мисълта, че за да предизвика гнева му и тя си е позволила повече и кой знае какво е редила и как е кълнела. Та нещата не са такива каквито искат в медиите ни да ги изкарат! Лично съм се убедил, че журналистиката в България е продажна и лъжлива. От една безобидна история се прави нещо страшно и апокалиптично!
Коментар
-
...
Случая не е нищо особено, но се използва, за да се създаде сензация... Всеки ден във всяка селска дискотека става по някое сбиване, но това не прави впечатление никому. Ако бияча не беше Стоичков, а някой никому неизвестен испанец, вероятно щеше да има два реда в рубриката "произшествия", и толкова... Ако битият беше не български журналист-фотограф, а някой местен неизвестен папарак, положението щеше да е същото... Друг е въпроса, че в България си е в сила правилото "всяко чудо за три дни" и тази тема дори в нашия форум ще потъне в архив...А бе хора, преди време откраднаха документи от Столична дирекция на полицията във връзка с дело за мнооого пари, и всичко потъна, имаше наказани с "порицание", така да се каже... Такива неща потъват, а ние сме тръгнали със Стоичков да се занимаваме...Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
коцев написа:Айде стига сте ме дъфкали бре !!!
Коментар
-
Абе в интерес на истината аз не знам и къде се намира стадиона ама нейсе. Щом живея в Ловеч няма начин да не съм от Литекс. :D Колкото до билетите от новото първенство Гришата ще дава по 5 лв на всеки който дойде на стадиона / говори се че и по две кебапчета на почивката ще дава / , защото като вземе да излъчва мачовете по Евроком някак си е неудобно в Европа да гледат празен стадиона
Коментар
-
PASSARELLA написа:Ако всички бизнесмени бяха като Гришата и Божков, България друга щеше да бъде...ама това е една друга тема... Yellow_Flash_Colorz_PDT_20VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар