snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стоичков - за богоизбран ли се мисли или за бог?
Collapse
X
-
-
yorik написа:...ще ми се да видя тея снимки, с кой ли е бил Ицо, че така се е стреснал,а?
Коментар
-
Кантона не игра.Ицето беше велик футболист. Още пазя изрезки от вестниците със статии и снимки. Като футболист беше велик. Имаше и късмета да играе в един отбор с други велики футболисти и с един, който според мен е от малцината заслужаващи определението "гениален" - Михаел Лаудруп Възхищавах му се, тогава бях на пубер, играех нападател в училищния отбор и исках да бъда като него. Ще го помня като велик футболист.Като човек, поне това което виждаме ние, феновете на футбола, е кръгла нула. Единствената му достойна постъпка е, че подари медала си от САЩ 94 на Любо Пенев.Сравнения с други футболисти - ами неуместни са. Поне в България досега не е имало друг от неговата величина - като успехи и известност. Може би Бербатов има шанс да го настигне, но това ще се разбере скоро - през летния трансферен прозорец. Поне има футболните качества да го направи.Но няма за забравя какво ми беше написал един испански контрагент от Барселона, като юноша е играл за Еспаньол - I saw yesterday Lubo Penev - great bulgarian player. Когато го попитах за Стоичков написа само това (и точно по този начин ) : Stoichkov is GOD!!!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Успял футболист и пропаднал човек! Падението му край няма.Такъв никога няма да е № 1 колкото и да му се иска.Както Марадона никога няма да е като Пеле, така и Стоичков никога няма да се доближи дори до Гунди! "Пази Боже сляпо да прогледа" - поредното олицетворение на тази народна мъдрост... А в Барцеуона - нищо няма да му напрвавят - сигурен съм - както и тук... Съжалявам много, че случката не се е развила в Америка, та да го окаушат това нищожество.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Да ама показанията на управителя на ресторанта показат съвсем друго . А то е че фотографа е нарушил всички правила на поведение щтракнал е четири снимки скришом и побегнал навънка . Не оправдавам никак поведението на Стоичков в много други случаи но конкретно за този случай фотографа си е търсил белята и си е получил заслуженото . Нека и друг път се опита да снима някого така скришом ама едва ли ще му стиска . Някой казват ама това му е работата да снима . Да да снима ама на стадиона когато Христо играе или ръководи отбор но когато си е запазил сапаре и си е с негова компания задълженията на журналиста са да иска разрешение както от управителя на ресторанта така и от сниманото лице независимо Стоичков ли е , президента Първанов ли е.
Коментар
-
коцев написа:Да ама показанията на управителя на ресторанта показат съвсем друго . А то е че фотографа е нарушил всички правила на поведение щтракнал е четири снимки скришом и побегнал навънка . Не оправдавам никак поведението на Стоичков в много други случаи но конкретно за този случай фотографа си е търсил белята и си е получил заслуженото . Нека и друг път се опита да снима някого така скришом ама едва ли ще му стиска . Някой казват ама това му е работата да снима . Да да снима ама на стадиона когато Христо играе или ръководи отбор но когато си е запазил сапаре и си е с негова компания задълженията на журналиста са да иска разрешение както от управителя на ресторанта така и от сниманото лице независимо Стоичков ли е , президента Първанов ли е.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
По горе съм написал че в 99% от случаите в които е замесен Стоичков аз никак ама никак не оправдавам поведението му . Поведението му и приказките му както и тези на Батков и на Томов са под всякаква критика и не са за пример на подражание. В това две мнения няма . Говорим за конкретния случай.И тук не оправдавам напълно боя но има " смекчаващи вината доказателства" Нека журналиста заведе дело там в Испания нали там съда е безпристрастен не е като тук в България. Ще заведе ама друг път
Коментар
-
"Успял футболист и пропаднал човек! Падението му край няма. Такъв никога няма да е № 1 колкото и да му се иска. Както Марадона никога няма да е като Пеле, така и Стоичков никога няма да се доближи дори до Гунди! "Пази Боже сляпо да прогледа" - поредното олицетворение на тази народна мъдрост... А в Барцеуона - нищо няма да му напрвавят - сигурен съм - както и тук... Съжалявам много, че случката не се е развила в Америка, та да го окаушат това нищожество."Точно така, напълно съгласен. Велики неща е направил Стоичков като футболист за България, но нека не забравяме, че имено той я предаде по най-долния начин като си остави осраните гащи в националния отбор и избяга пак за пари. Каквото и да направил фотографа, ако си велик за какъвто се мисли т.нар. Кама, трябва да си над тези неща, да си пример за милионите си фенове. А той... абе пълен селски бек, простак, който не поглежда дори и собствените си родители, какво остава за друго...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
wwweb написа:Цялата информация, с която разполагате, и на която вярвате, Ви е поднесена от фотографа. Цялата история се радухва от негови колеги - медии. Някои умишлено ли се правят на слепи или са си такива? Накрая ще излезе така, че не Ицо е бил сниманияTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:wwweb написа:Цялата информация, с която разполагате, и на която вярвате, Ви е поднесена от фотографа. Цялата история се радухва от негови колеги - медии. Някои умишлено ли се правят на слепи или са си такива? Накрая ще излезе така, че не Ицо е бил сниманияVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар