Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стоичков - за богоизбран ли се мисли или за бог?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

...

EVITA написа:
    E, да, но микрофона беше пред устните на майка му. Никой не коментираше нищо, там е работата.
    Е, да, ама сензацията пак е защото става за дума за Стоичков, а не за баба Мара от квартала и сина и дето е в Канада, нали... Щото кво ги грее журналистите за баба Мара? Ама щом е майката на Стоичков, това е за първа страница... И това пак е намеса в личния живот... И какво се случи после? Нищо!!! Ама е хубаво да се ровим в чуждите кирливи ризи, за да не мислим за нашите си...
    Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
    Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

коцев написа:
      Аз пък му оправдавам напълно постъпката на Стоичков. Тия журналисти са голяма пасмен.И само така им се полага .А колегата дето пише по горе че Гунди бил много възпитан е също измислица . Той се беше толкова възгордял накрая че никои нищо не можеше да му каже затова и си заминаха с Котков толкова млади .Всички футболисти заминаха тогава за Враца с автобус само баш майсторите Гунди и Котков тръгнаха с колата на Гунди и така както си мислеха че пътят е само техен така се нахендриха в резервоара на Зила и си изгоряха живи .Ако се бяха качили в автобуса заедно с другите футболисти то и днеска да са живи . Но каквото търсили ,това и намерили ....
      Ей от такива ми се повръща!!! Типичен представител на вечно недоволните, мрънкащи и оплакващи се българи, особено от по-старото поколение, чудесно описани от Ботев - силни само в механата, респективно - форума. Менторския тон и изказванията тип "всички са маскари, само аз съм невиждан праведник", с които са характерни повечето ти постове по различни злободневни теми, досега предизвикваха у мен само присмех и не съм ги коментирал, но този път премина всякакви граници. Само на една дребна душица може да й мине през главата нещо подобно за Гунди. Как пък всички, които са го познавали, включително и противниковите играчи, не са казали нещо подобно дори приживе. Напротив - днес, когато спомените от играта му вече са избледнели, споменът за истинския човек Гунди е все още жив. А причината за това е, че дори осакатен от грубияни след мач се е спрял и е дал автограф на 16-годишния ми тогава баща. Аз съм се опитвал да взема автограф от Стоичков и не помня случката с усмивка. А по темата: 1. Стоичков наистина е велик играч. Едва ли има нормален човек, който да го оспори. 2. Стоичков наистина е уникален простак. И това май не подлежи на спор. 3. Журналистите са понякога адски нагли и не зачитат личното пространство на хората. И заслужват една хубава нашенска псувня. Ама чак юмруци в зъбите за една, две снимки...
      Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.

Коментар

Колега ,връстник съм на Гунди и малко повече знам за него от теб .За футболиста Гунди няма спор. Футболист от класа за което му се прекланям .Но после славата и парите покварят човека .Още тогава по мое време се носеше мълвата че на едно кръстовище в София си е позволил волноста да слезе от колата и да удари два шамара на милиционера регулировчик заради някакво спречкване. Така че нека делим кадърноста му на футболист и държанието му в обществото.Ако знаеш Георги Денев като си дойдеше в Ловеч какви магарии вършеше и милицията се беше в чудо видяла.Тъй че не ми ги хвали много .По принцип за мъртвите или хубаво или нищо... но е редно да се учим и от грешките им .
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

След като си излезнал на сцената играеш! "Който ни играи ни пичели!" :D Славата си има цена! Работя в среда изпълнена с телевизионни известни муцуни, на никой не му е приятно да коментират личният му живот, или да му приписват болести, или извънбрачни деца Но! Това е цената на славата! И то не само тук, в цял свят! Ако не искаш да те дебнат в ресторант, или да не си наемаш малки залички в кината за да идеш на кино (като Слави) слез от сцената за да бъдеш забравен. Някой да се вълнува, къде и, как вечеря Кеворкян например? И стига с тези футболни пристрастия! За мен този човек не може да бъде идол, защото в душата си е простак. А това за родителите му е вярно.
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Не става въпрос само за футболистите. Всички които се докопат с малко слава бързо забравят от къде са тръгнали .Примери бол . Да не споменавам Стависки какви ги надроби , депутата от ДПС дето по Нова телевизия го излъчиха за безбройните нарушения дето ги извърши и безброй други които се пишат на голямата работа .Младежа по горе ме нарече една дребна душица за което хич не му се сърдя такова е неговото мнение нека си остане такова . Моето е такова както го описах по горе и си стоя твърдо зад него .Бих се радвал аз да греша но гледайки какво става в реалния живот все си мисля че аз не греша ....

Коментар

Абе колеги, аз предлагам да не се занимаваме с този случай - Ицо е пълен галфон, а журналиста си го е просил - и по двете теми можем да спекулираме и да се навиваме до дупка.Най-ме дразни сега че по телевизията акцента е на бременността на жената на журналиста... Ебаси чакалите...
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

коцев написа:
                Колега ,връстник съм на Гунди и малко повече знам за него от теб .За футболиста Гунди няма спор. Футболист от класа за което му се прекланям .Но после славата и парите покварят човека .Още тогава по мое време се носеше мълвата че на едно кръстовище в София си е позволил волноста да слезе от колата и да удари два шамара на милиционера регулировчик заради някакво спречкване. Така че нека делим кадърноста му на футболист и държанието му в обществото.Ако знаеш Георги Денев като си дойдеше в Ловеч какви магарии вършеше и милицията се беше в чудо видяла.Тъй че не ми ги хвали много .По принцип за мъртвите или хубаво или нищо... но е редно да се учим и от грешките им .
                Колега тази мълва дето се е носила ти видял ли си я? Те мълви се носят много ама като не си бил свидетел на нещо просто е недостойно да го твърдиш, особено за човек, който не е сред живите. Имаме семеен приятел, който е бил близък приятел на Гунди...... обичаше често да разказва за него и за разни случки, но те нямат нищо общо с мълвите които ти си чувал. А да приравняваш този съвременен Бай Ганьо - Стоичков с Гунди ... No comment
                Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Yavor написа:
                  Абе колеги, аз предлагам да не се занимаваме с този случай - Ицо е пълен галфон, а журналиста си го е просил - и по двете теми можем да спекулираме и да се навиваме до дупка.Най-ме дразни сега че по телевизията акцента е на бременността на жената на журналиста... Ебаси чакалите...
                  Не мисля, че е редно да се дават каквито и да са обидни квалификации. Очевидно е, че човек не може да надскочи. Отношението на Стоичков към власт имащите българи е едно, към обикновените хора - друго. Това напълно съзнателно и същевременно избирателно отношение говори, че той не е "галфон" (глупак, тъпак).Що се отнася до журналиста - как така определи, че си го е просил? Ако утре ти си вървиш спокойно по улицата и някой ти посегне само защото погледа ти се е спрял на него? Дали ще си си го изпросил?Относно втората част на поста ти: естествено, че акцента трябва да се насочи преди всичко към бременната жена - тук става въпрос и за втори човешки живот от една страна, а от друга за човек, който не е предприел каквито и да са действия спрямо него. Ако на нейно място беше твоята жена, пак ли така щеше да кажеш?Стоичков трябва да бъде съден. Никой няма право да упражнява насилие. Ако е считал действията на журналиста за незаконни или накърняващи авторитета му или правата му на гражданин е трябвало да уведоми полицията. Тя ще прецени дали е така, или ако не може да го направи, ще ги предаде на съда, който единствено може да се произнесе по отношение на това има ли някой вина, каква е тя и какво наказание да се наложи.

Коментар

Стойчков никога не ми е бил любимец, но в живота си съм има пряк сблъсък с него и искам да ви кажа, че е повече от човек. Значи 99 година бяхме на Боровец с класа ми, тогава точно завършвахме и отидохме целия клас на дискотека. Там се оказа и Стойчков с много сериозна компания. Понеже половината ми клас бяха луди негови фенове всички отидоха на масата му и го помолиха за автографи. Той не само стана да раздава автографи, снима се с всички които искаха, раздаде и някакви картички. Аз лично не се снимах, не съм фен на футбула, но съучениците ми поне 20-на човека от моя и другите класове му отнеха поне 20-30 минути от личното време! И той през цялото време беше усмихнат и не каза нищо на въпреки. После на дансинга пак беше сред нас и не се държеше грам надменно или каквото и да било. А тогава беше точно на върха на славата си! Затов и смятам, че просто темперамента му му е изиграл лоша шега, но смятам, че вината в голяма доза е в самия фоторепортер. Значи защо мисля така, защото 1. отива на вечеря с жена си и при първа възможност иска да тормози друг отишъл на вечеря в същото заведение. 2. Като е бил фен на Ицо защо не е отишъл човешки да му се представи и да го попита може ли да го снима. 3. Как така изведнъж разбра като си затръгва че на Ицо не му е станало приятно и отиде да се крие нейде. Цялата исторяи дето журналиста каза в шоуто на Слави си беше доста скалъпена, защото който го е слушал сам е забелязъл как на въпросите на Слави се омотаваше от време на време. Той затова и Слави не взе страна. Според мен истината е далеч от това което се казва. Аз смятам, че журналистите одавна забравиха каквато и да е човечност и са толкова нагли, че това дето Ицо му е фраснал една е малко! Това е всеки ден да се бутат с камери и микрофони при скърбящи майки, хора изпаднали в тежко положение, звезди дето и на кенеф не могат да идат без да ги снимат... Това е безобразие на което треа да се сложи край. Според мен трябва да стане подсъдно подобно поведение! И журналистите са изключително лъжливи и изопачаващи нещата! Всеки път една история я правят да изглежда съвсем различна. Говоря от личен опит до къде може да стигне наглостта им. Край няма тази наглост!
                    KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
                    Land Rover Discovery 2.5TD '94
                    EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
                    EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
                    EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Отговарям на колегата дето казва че не съм бил свидел когато Гунди е ударил милиционера . Да верно е не съм бил . Така се говори . Но я кажете кой от вас е бил свидетел на боя на Стоичков над журналиста ??? Никой !. Обаче така се говори че го е бил . Ами ако е имало друго спречкване преди това ??? Така че остава сами да си правим изводите кое е истина кое не е. Може и за Гунди да е измислица не споря но като имам предвид държанието на днешните футболни звезди какво е то си правя изводи какво е било и на предишните звезди . А и начина по който си намериха смърта с Котков навява малко по други мнения. Не оправдавам никак държанието на Стоичков не само с журналиста ами изобщо. Не е никак за подражание. Дори моето мнение ,че зад резултатите постигнати в САЩ 94г стоят други футболисти а не само Стоичков. Ако Боби не бе спасил дузпите отпадахме още в началото .Ако Трифон Иванов и Хубчев не бяха железни отзад то отивахме на кино рано рано . Но всички тръбяха Стоичков та Стоичков . Пак журналистически писания. Сега както се възхищавам от футболните качества на вратаря Георги Петков така и ненавиждам държанието му на терена . Тъй че всичко е много относително . Спирам повече да пиша по темата казах каквото имах казахте си и вие така че нека всеки си прави изводите сам за себе си. Да си пожелаем приятно изкарване на празничните дни и дай боже да няма катастрофи по пътищата ,че ето вчера отново 9 човека си заминаха от тоя свят.И все за едно и също се говори години наред за ред и култура в движението а ето че всичко се повтаря без някой да си вземе поука.Това е лошото.

Коментар

Като един нормален запалянко, ми омръзнаха основно някои неща:1. Омръзна ми, при всяка идиотщина от страна на този селски боклук, да ми се обяснява, колко велик футболист е и колко много е направил за България. Не само, защото не беше велик футболист, а и защото нищо не е направил за България.2. Омръзна ми при всяка идиотщина от страна на този парцал, да бъда подсещан, какво направил Гунди. Гунди, Коцев, живя в други времена, с други нравствени норми, беше заслужил майстор на спорта и направи доста повече от Стоичков. И най-вече преди 37 години, Гунди и Котков умряха. Престанете да им вдигате кокалите. 3. Омръзна ми, да ми се повтаря, колко велик евробоец бил ЦСКА, с четвъртфиналите и полуфиналите си на несъществуващи вече турнири. Точка.Стоичков е един обикновен боклук, който съсипа здравето и кариерата на един млад футболист, беше съден за укриване на данъци и ни нарече "ългарски боклук". И не ми пука, какъв беше - защото беше. Аз живея с настоящето.

Коментар

PASSARELLA написа:
                          Като един нормален запалянко, ми омръзнаха основно някои неща:1. Омръзна ми, при всяка идиотщина от страна на този селски боклук, да ми се обяснява, колко велик футболист е и колко много е направил за България. Не само, защото не беше велик футболист, а и защото нищо не е направил за България.2. Омръзна ми при всяка идиотщина от страна на този парцал, да бъда подсещан, какво направил Гунди. Гунди, Коцев, живя в други времена, с други нравствени норми, беше заслужил майстор на спорта и направи доста повече от Стоичков. И най-вече преди 37 години, Гунди и Котков умряха. Престанете да им вдигате кокалите. 3. Омръзна ми, да ми се повтаря, колко велик евробоец бил ЦСКА, с четвъртфиналите и полуфиналите си на несъществуващи вече турнири. Точка.Стоичков е един обикновен боклук, който съсипа здравето и кариерата на един млад футболист, беше съден за укриване на данъци и ни нарече "ългарски боклук". И не ми пука, какъв беше - защото беше. Аз живея с настоящето.
                          веднъж да съм съгласен с теб
                          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

...ще ми се да видя тея снимки, с кой ли е бил Ицо, че така се е стреснал,а?
                            Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp

Коментар

PASSARELLA написа:
                              Напротив, беше велик футболист, един от най-добрите в света. В най-добрите си години само Ромарио можеше да му съперничи. И много ми е интересно откъде имаш спомени за Стоичков, за да казваш "не беше". По време на САЩ 94 трябва да си бил на 10 г.Колкото до успехите на ЦСКА в несъществуващите турнири - без коментар, сигурно и Ливърпул, Нотингам, Аякс, Интер, Байерн ... не са съществували. А пък за точката, няма как да сложиш точка. Докато има заслепени запалянковци, ще има и спорове без аргументи.Но това няма нищо общо с темата, в темата обсъждаме конкретната случка с този велик футболист, който за съжаление си остана малък, злобен човек.
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Kuku написа:
                                snake написа:
                                ....той все още е най-известния българин в света.
                                От което мен лично ме е срам!
                                И мене
                                "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Working...
                                X