Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стоичков - за богоизбран ли се мисли или за бог?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

snake написа:
    PASSARELLA написа:
    Като един нормален запалянко, ми омръзнаха основно някои неща:1. Омръзна ми, при всяка идиотщина от страна на този селски боклук, да ми се обяснява, колко велик футболист е и колко много е направил за България. Не само, защото не беше велик футболист, а и защото нищо не е направил за България.2. Омръзна ми при всяка идиотщина от страна на този парцал, да бъда подсещан, какво направил Гунди. Гунди, Коцев, живя в други времена, с други нравствени норми, беше заслужил майстор на спорта и направи доста повече от Стоичков. И най-вече преди 37 години, Гунди и Котков умряха. Престанете да им вдигате кокалите. 3. Омръзна ми, да ми се повтаря, колко велик евробоец бил ЦСКА, с четвъртфиналите и полуфиналите си на несъществуващи вече турнири. Точка.Стоичков е един обикновен боклук, който съсипа здравето и кариерата на един млад футболист, беше съден за укриване на данъци и ни нарече "ългарски боклук". И не ми пука, какъв беше - защото беше. Аз живея с настоящето.
    Напротив, беше велик футболист, един от най-добрите в света. В най-добрите си години само Ромарио можеше да му съперничи. И много ми е интересно откъде имаш спомени за Стоичков, за да казваш "не беше". По време на САЩ 94 трябва да си бил на 10 г.Колкото до успехите на ЦСКА в несъществуващите турнири - без коментар, сигурно и Ливърпул, Нотингам, Аякс, Интер, Байерн ... не са съществували. А пък за точката, няма как да сложиш точка. Докато има заслепени запалянковци, ще има и спорове без аргументи.Но това няма нищо общо с темата, в темата обсъждаме конкретната случка с този велик футболист, който за съжаление си остана малък, злобен човек.
    Е така е...94 на световното игра само България. Хора като Хеслер, Баджо, Клинсман, Матеус, Казираги, Балбо, Кантона, не играеха. Тогава футболист беше само Стоичков, съществуваше само Барциуона, а ние, 10 годишните си бяхме тотално идиоти. Така е...Не е възможно играта на Ван Бастен, Рикард, Лаудруп, Гулит, Бергкамп, Райт, Виали, Уинтър и йощ много други знайни и незнайни да ни е харесвала повече...и да е била нещо различно от псуване...нейсе.

Коментар

yorik написа:
      ...ще ми се да видя тея снимки, с кой ли е бил Ицо, че така се е стреснал,а?
      Има го и този вариант Може да са го видели с друга жена... Ама жив човек, какво толкова, на всеки се случва да "разнообрази менюто". Макар че едва ли е токова глупав - толкова известна личност да излезе в голям ресторант с любовницата... И все пак - мноо нагли тез’ журналистчета, защо като нищо не бил направил хукнал да бяга...

Коментар

http://topsport.ibox.bg/news/id_601973670
        ex : Bravo 1.6 16v 103hp
        now : Marea HLX 2.4 JTD

Коментар

Кантона не игра.Ицето беше велик футболист. Още пазя изрезки от вестниците със статии и снимки. Като футболист беше велик. Имаше и късмета да играе в един отбор с други велики футболисти и с един, който според мен е от малцината заслужаващи определението "гениален" - Михаел Лаудруп Възхищавах му се, тогава бях на пубер, играех нападател в училищния отбор и исках да бъда като него. Ще го помня като велик футболист.Като човек, поне това което виждаме ние, феновете на футбола, е кръгла нула. Единствената му достойна постъпка е, че подари медала си от САЩ 94 на Любо Пенев.Сравнения с други футболисти - ами неуместни са. Поне в България досега не е имало друг от неговата величина - като успехи и известност. Може би Бербатов има шанс да го настигне, но това ще се разбере скоро - през летния трансферен прозорец. Поне има футболните качества да го направи.Но няма за забравя какво ми беше написал един испански контрагент от Барселона, като юноша е играл за Еспаньол - I saw yesterday Lubo Penev - great bulgarian player. Когато го попитах за Стоичков написа само това (и точно по този начин ) : Stoichkov is GOD!!!
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Успял футболист и пропаднал човек! Падението му край няма.Такъв никога няма да е № 1 колкото и да му се иска.Както Марадона никога няма да е като Пеле, така и Стоичков никога няма да се доближи дори до Гунди! "Пази Боже сляпо да прогледа" - поредното олицетворение на тази народна мъдрост... А в Барцеуона - нищо няма да му напрвавят - сигурен съм - както и тук... Съжалявам много, че случката не се е развила в Америка, та да го окаушат това нищожество.
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              Както Марадона никога няма да е като Пеле, така и Стоичков никога няма да се доближи дори до Гунди!

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Да ама показанията на управителя на ресторанта показат съвсем друго . А то е че фотографа е нарушил всички правила на поведение щтракнал е четири снимки скришом и побегнал навънка . Не оправдавам никак поведението на Стоичков в много други случаи но конкретно за този случай фотографа си е търсил белята и си е получил заслуженото . Нека и друг път се опита да снима някого така скришом ама едва ли ще му стиска . Някой казват ама това му е работата да снима . Да да снима ама на стадиона когато Христо играе или ръководи отбор но когато си е запазил сапаре и си е с негова компания задълженията на журналиста са да иска разрешение както от управителя на ресторанта така и от сниманото лице независимо Стоичков ли е , президента Първанов ли е.
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                  Да ама показанията на управителя на ресторанта показат съвсем друго . А то е че фотографа е нарушил всички правила на поведение щтракнал е четири снимки скришом и побегнал навънка . Не оправдавам никак поведението на Стоичков в много други случаи но конкретно за този случай фотографа си е търсил белята и си е получил заслуженото . Нека и друг път се опита да снима някого така скришом ама едва ли ще му стиска . Някой казват ама това му е работата да снима . Да да снима ама на стадиона когато Христо играе или ръководи отбор но когато си е запазил сапаре и си е с негова компания задълженията на журналиста са да иска разрешение както от управителя на ресторанта така и от сниманото лице независимо Стоичков ли е , президента Първанов ли е.
                  А бре колега, какво друго ще каже управителя на ресторанта...1. Това е Барцелона и там наистина този индивид с неандерталско поведение го имат за бог.2. Почти съм сигурен, че Стоичков е редовен клиент в това заведение - няма начин управителя да не го защити - нали ще изгуби клиент със статут на бог!3. НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, че оправдавате постъпката на Стоичков! Особенно пък Вие господин Коцев, който винаги държите на добрия тон навсякъде - и на пътя и тук и в живота! Снимат те - и бой по каската! Е това ли трябва да е нормалното поведение.Аз разбирам, че сте суперпристрастни, ама хайде малко да сме реалисти!Ако това го беше направил Наско Сираков например аз пръв щях да го оплюя бъдете сигурни!На него още не съм му простил голия задник срещу агитката, докато беше футболист на Славия! Ама кой ме пита...

Коментар

По горе съм написал че в 99% от случаите в които е замесен Стоичков аз никак ама никак не оправдавам поведението му . Поведението му и приказките му както и тези на Батков и на Томов са под всякаква критика и не са за пример на подражание. В това две мнения няма . Говорим за конкретния случай.И тук не оправдавам напълно боя но има " смекчаващи вината доказателства" Нека журналиста заведе дело там в Испания нали там съда е безпристрастен не е като тук в България. Ще заведе ама друг път

Коментар

Цялата информация, с която разполагате, и на която вярвате, Ви е поднесена от фотографа. Цялата история се радухва от негови колеги - медии. Някои умишлено ли се правят на слепи или са си такива? Накрая ще излезе така, че не Ицо е бил снимания

Коментар

"Успял футболист и пропаднал човек! Падението му край няма. Такъв никога няма да е № 1 колкото и да му се иска. Както Марадона никога няма да е като Пеле, така и Стоичков никога няма да се доближи дори до Гунди! "Пази Боже сляпо да прогледа" - поредното олицетворение на тази народна мъдрост... А в Барцеуона - нищо няма да му напрвавят - сигурен съм - както и тук... Съжалявам много, че случката не се е развила в Америка, та да го окаушат това нищожество."Точно така, напълно съгласен. Велики неща е направил Стоичков като футболист за България, но нека не забравяме, че имено той я предаде по най-долния начин като си остави осраните гащи в националния отбор и избяга пак за пари. Каквото и да направил фотографа, ако си велик за какъвто се мисли т.нар. Кама, трябва да си над тези неща, да си пример за милионите си фенове. А той... абе пълен селски бек, простак, който не поглежда дори и собствените си родители, какво остава за друго...
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

wwweb написа:
                          Цялата информация, с която разполагате, и на която вярвате, Ви е поднесена от фотографа. Цялата история се радухва от негови колеги - медии. Някои умишлено ли се правят на слепи или са си такива? Накрая ще излезе така, че не Ицо е бил снимания
                          Напълно съм съгласен ! Не оправдавам Стоичков (особено това, че е обиждал жената, е недопустимо), но доста неправдоподобно изглежда казаното от папарака, че излизайки от ресторанта, почувствал порив да се затича ?! Стоичков си е първосигнален и ако този наистина го е дебнел и се е спотайвал като плъх, за да го щракне тайно (поне така твърди Стоичков днес в "извинението" си), ами на Ицето му е кипнало и вестникарчето си го е получило.По принцип никога не съм приемал всички да се правят на света вода ненапита и да се нахвърлят като хищници върху някой, колкото и да е сгрешил. Монетата винаги има 2 страни, за журналиста случката изглежда по един начин, за Стоичков по друг.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                            wwweb написа:
                            Напълно съм съгласен ! Не оправдавам Стоичков (особено това, че е обиждал жената, е недопустимо), но доста неправдоподобно изглежда казаното от папарака, че излизайки от ресторанта, почувствал порив да се затича ?! Стоичков си е първосигнален и ако този наистина го е дебнел и се е спотайвал като плъх, за да го щракне тайно (поне така твърди Стоичков днес в "извинението" си), ами на Ицето му е кипнало и вестникарчето си го е получило.По принцип никога не съм приемал всички да се правят на света вода ненапита и да се нахвърлят като хищници върху някой, колкото и да е сгрешил. Монетата винаги има 2 страни, за журналиста случката изглежда по един начин, за Стоичков по друг.
                            Еййййй.... Аман от цесекари!

Коментар

Аз съм от Литекс бре ! :D :D :D

Коментар

Литекс, ЦСКА - все тая - нали пъ.дят в една кратуна... :D
                                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
                                X