Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Категория Б1

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Категория Б1

    Здравейте на всички, извинявам се ако има пусната таква тема, но аз не съм я видялта въпроса ми е колко струва да се изкара Б1 какъв изпит се кара за да стане б и някои модели които са до 550 кг.благодаря.

    #2
    За кво ти е тва Б1. По добре изчакай някоя друга годинка и карай направо Б

    Коментар


      #3
      Защо за какво му е ?С Б1 могат да се карат и по-големи коли като Пунто/Фиеста и т.н Никой не гледа колко кг е колата, трябва колата да е видимо малка, а не някой ван/бус. За да стане Б се минава по етапния ред - изпит листовки и изпит кормуване. Цената си зависи от школата.

      Коментар


        #4
        Абе аз знам за какво е, ама не ми се вижда приемлив вариант да се карат 2 изпита и да се набиват пари за 2 изпита, като може да почака малко и направо да изкара Б. Ако има пари бол, това е друг въпрос.

        Коментар


          #5
          Re: категория б1

          d_d3v1l написа:
          Здравейте на всички , извинявам се ако има пусната таква тема но аз не съм я видялта въпроса ми е колко струва да се изкара б1 какъв изпит се кара зада стане б и някои модели които са до 550 кгблагодаря
          Първият проблем е, че такива курсове май има само във Варна ... Ако не е проблем това за теб - ето ти други: :Dаз имах В1 и кажи-речи половин година карах с него ... Карах фиат Чинкуеченто (760 кг), учебното ми беше такова ... После минах на пунто 2 (900 кг) и карах него, накрая си изкарах В категория ... ако си минал 17 години - няма смисъл - самото изкарване ще ти отнеме може би 3-4 месеца

          Коментар

          Working...
          X