Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шаш!!!!! Панел от блок се срути върху кола в Стара Загора.
Collapse
X
-
gamma написа:До колкото знам, външните панели по блоковете не са носещи. Може всички да изпопадат но блока няма да падне--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Хм...какво да ви кажа...преди час минах покрай въпросния блок..!Стана ми доста смешно. Виждаш блок, вдигаш погледа нагоре и хоп....стая с гардероб и диван и.т.н.! Първоначално се засмях, но в последствие се замислих, ако на мен ми се случи такова нещо какво ще правя. В съседен блок имам 2 апартамент-а на по 40-50 год.! Надявам се други майстори да са ги строили....Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
van_dal написа:gamma написа:До колкото знам, външните панели по блоковете не са носещи. Може всички да изпопадат но блока няма да падне
Коментар
-
Убави са блокчетата. На вуйчо ми като правихме ремонт на апартамента (това във Видин), като къртехме тръбите за парно, парно няма в блока , външния панел леко хлътна. Оказа се че в единия ъгъл външния панел беше играден ... пребройхме ги към 7-8 хартиени чувала от цимент, отгоре шпакловани. Красота .... .
Коментар
-
Аз точно затова инвестирам в ново строителство - по-скъпо ми ляга, ама поне е ново, макар че и то не е цвете за мирисане.А сега ЕС като ни натисне за саниране на всичкото старо панел - стойте та гледайте как им падат ценичките....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Аз точно затова инвестирам в ново строителство - по-скъпо ми ляга, ама поне е ново, макар че и то не е цвете за мирисане.А сега ЕС като ни натисне за саниране на всичкото старо панел - стойте та гледайте как им падат ценичките....Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Верно няма да падат цените. Дори чух, че понеже на американците вече са им много евтини къщите там - ще идват да си купуват в България, че да могат да взимат нови кредити. Дори чувам, че понеже в Испания строителния бум започнал да сваля цените и подаръци коли и пачки в брой да прави. И още нещо чух - от сигурни източници - строителни предприемачи - цените на имотите в БГ-то още са много евтини - скоро квадратния метър щял да стане поне 5000 евро. Абе хора, верно ли тук във форума няма икономисти???Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар