Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избегнах челен удар, получих удар отзад

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Точно на Кока-Кола няма ама никакви дупки. А просто педарастичните им търговски паркират така, че трябва да се свиват две коли да се разминат. На всичкото отгоре ми излиза в последният момент да изпреварва автобуса. Нямах друг вариант. Още повече, че там ограничението е 40 поради пътеката.

Коментар

Не си и помислял да обсъждам или критикувам действията ти на пътя, както казах ситуации бол. Дори съм цитирал чуждо мнение, в което ставаше въпрос за аварииките и че аз имам условен рефлекс при внезапно спиране да ги включвам, особено при ниска скорост. Това което ти си направил в случая е помогнало да си жив и здрав, мисля си се справил с основното, за други вариянти няма какво да се мисли... ситуация. Надявам се скоро да го забравиш и да си оправиш колата за начало. И понеже знам, че там дупки няма точно толкова колко преди един месец знаех, че дупка на разклона за МЕЙ след OMV липсва, резултата бе 10 метра търкаляне по гръб и 2000 лева щети по мотора, затова споменах, че съм леко изнервен в тези ситуации и съм нащрек (за разлика от ромите).

Коментар

Там дупка има...и то голяма

Коментар

LiGuru написа:
          Не си и помислял да обсъждам или критикувам действията ти на пътя, както казах ситуации бол.
          Леки удари може, с малко повече псувни се оправя работата, тежки удари да няма, това е. Иначе какви 5 сек, такова нещо става за само една-две - идиота ти сече пътя за да паркира встрани, биеш спирачки и мангалите те натрисат - всичко е почти едновременно, няма врме да посегнеш към аварийни, а и да го сториш ефекта ще е подобен на ефекта от пастирането в подобна ситуация...
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Working...
          X