Точно на Кока-Кола няма ама никакви дупки. А просто педарастичните им търговски паркират така, че трябва да се свиват две коли да се разминат. На всичкото отгоре ми излиза в последният момент да изпреварва автобуса. Нямах друг вариант. Още повече, че там ограничението е 40 поради пътеката.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избегнах челен удар, получих удар отзад
Collapse
X
-
Не си и помислял да обсъждам или критикувам действията ти на пътя, както казах ситуации бол. Дори съм цитирал чуждо мнение, в което ставаше въпрос за аварииките и че аз имам условен рефлекс при внезапно спиране да ги включвам, особено при ниска скорост. Това което ти си направил в случая е помогнало да си жив и здрав, мисля си се справил с основното, за други вариянти няма какво да се мисли... ситуация. Надявам се скоро да го забравиш и да си оправиш колата за начало. И понеже знам, че там дупки няма точно толкова колко преди един месец знаех, че дупка на разклона за МЕЙ след OMV липсва, резултата бе 10 метра търкаляне по гръб и 2000 лева щети по мотора, затова споменах, че съм леко изнервен в тези ситуации и съм нащрек (за разлика от ромите).
Коментар
-
LiGuru написа:Не си и помислял да обсъждам или критикувам действията ти на пътя, както казах ситуации бол.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар