КИМИ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избегнах челен удар, получих удар отзад
Collapse
X
-
PASSARELLA написа:А има ли вероятност, нещо друго по колата да се повреди от удара, освен видимото!? Аз мисля, че бях натиснал спирачката...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Тия дето не са ги ударяли отзад - на думи са много дейни бре...човека си отдъхва ,че се е спасил от челен удар пък и да мисли за аварийките...И си прочетете малко тоя закон - отзад като го удариш значи несъобразена скорост или дистанция.Циганите да са гледали пътя.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Re: Избегнах челен удар, получих удар отзад
PASSARELLA написа:Колежки и колеги! Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Преди около 3 часа, при БЕНАКС, бял Ситроен навлезае в насрещното. Аз карах в посока Зоопарка. Набивам спирачки, спирам, разминаваме се с идиота и в този момент - силен трясък отзад. Сиво Ауди 80. Пълно с цигани! Резултата е задна броня и заден капак - на боклука! Много ми е мъчно. Колкото и да се стараеш, колкото и да си пазиш колата, колкото и да се опитваш да караш добре - не става...За щастие, в моята кола - аз и майка ми сме добре. За нещастие - циганите също
Коментар
-
nasty написа:Тия дето не са ги ударяли отзад - на думи са много дейни бре...човека си отдъхва ,че се е спасил от челен удар пък и да мисли за аварийките...И си прочетете малко тоя закон - отзад като го удариш значи несъобразена скорост или дистанция.Циганите да са гледали пътя.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Колега, много съжалявам за станалото, дано никога повече да не ти се случи!!! Онзи пък дето е навлязъл в насрещното, каква отговорност трябва да понесе според вас? Нито е ударил някого, нито е бил ударен. А мангустите като са летели след колегата ? Носят пълна отговорност! Дори и да го е нямало другия, може внезапно на платното да изскочи котка, куче или ДЕТЕ. Това значи че колегата пак ще набие спирачките. По една или друга причина ги е набил, а боклуците са длъжни по закон да спазват дистанция така че да могат да спрат безопасно във всяка ситуация. Жалко че не е бил само 1 мангал, а ти пък си бил с майка си, а не 3-4 колеги, та да отнесе боя за всичките .....
Коментар
-
msi написа:Станало е така защото си зелен още. Да си беше пуснал веднага аварийните!--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
PASSARELLA написа:....А има ли вероятност, нещо друго по колата да се повреди от удара, освен видимото!? Аз мисля, че бях натиснал спирачката...
Коментар
-
Ламарини и боя се оправят. Майната им. Не се оправя човешки живот. Всички се радваме за теб, че си жив и здрав, но ни е кофти малко за тенекето - сега някой има да чукааа... Аз лично мразя някой да ми залепне на една броня зад мен и да кара - за това редовно тия които го правят си правят и тестове на нервите, реакцията и спирачките... Аман от хора, които не са чували думата "дистанция"!П.П. Жалко за циганите, а можеше да е по-добре....Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Благодаря за съпричастността. Пожелавам на никой - нищо да не му се случва! Дори и лек удар.Иначе вчера бях в БулИнс. По време на огледа голяма питанка беше, каква е точно тази задна броня. Най-накрая стигнаха до заключението, че това всъщност е долната част на задната врата! Не знаеха, че се отваря и много им беше интересно. Писахме я за ремонт с боя и мат. Ремонт и боя писаха и на "горната" част на 5-тата врата. След празниците я оставям в Тандер, с уговорката, че заедно с други щетички, които бях описвал за боя, ще стоя около 10 дни до 2 седмици. Дано... Yellow_Flash_Colorz_PDT_35
Коментар
-
Ти сериозно ли за 5-тата врата? Стига бе, не може да са толко кухи...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
van_dal написа:msi написа:Станало е така защото си зелен още. Да си беше пуснал веднага аварийните!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар