Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Още една Темпра в семейството

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Още една Темпра в семейството

Колеги, да се похваля - току що сдобихме още една Темпра! Нямам снимки, но все още е в мобилето - хей го белия лебед.Старата я бях оставил за освежаване - боици и др. такива, като казах на майстора да позакърпи тук-там каквото може.Вчера отидох да видя и като я видях разкостена, лошо ми стана... Грозна работа.Скапания австрийски климат буквално я оглозгал до кокал, най-вече изодзадзе Прецених, че 800лв щяха да са му малко за труда дето ще хвърли по нея. Викам му събирай квото си разкостил, набутай го в купето, слагай и гумите и я изкарвай на двора.Една вечер в мобилето и резултата е на лице - преди 2 часа я капарирахме.Убавицата е ’97, талЯнка, работи много меко, пали на барут, салона е светулка (потрес - далеч от жабарския манталитет), климатроника работи на 6, термостата и той на 6, антифриза бистър (червен), никакъв помен от ръжди и удари.А, и няма го вече скапаното дигитално табло - с АНАЛОГОВО е - КЕФ :D Снимки в гаража след празниците, че се изнасяме за една седмица.За почти 3 бона и кола-донор в резерв мисля, че беше правилната стъпка.Абе с две думи да и е честита на жената
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Брей, че запазена!Честито колега! :D
    Space Star 1.9 DID

Коментар

Интересен подход.Ако разпродадеш старата на части да не сокаже че новата ти е излезнала колкото ремонта на старата, а е по-нова...
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Честито!
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Доброто старо турбодизелче на Фиат!!! Честито Миро!ПС... само дето не е TDI, но шляпачите така си знаят.
          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Еееееххх....старата ми любоФ....между другото, интериора на Линеа-та не може да се опре и на малкият пръст на Темпрата...особенно ония ми ти фотьойли / тъй ли се пише... /Честито колега.....култов автомобил на Фиат и дано километрите да са безавариини....в ония ми ти фотьойли...

Коментар

Благодарско, благодарско!Като за автомобил струващ колкото двете ми брони на мерцедеса, колицата цена няма!Е, вярно - понякога ми се струва, че някой неща са адски скъпи са този модел ама като цяло съм доволен от колата.На старата липсваше само климатика.Дано и като мотор да се улучи - свикнал съм от старата изобщо да не мисля за каквито и да било проблеми около мотора А, има и неща, които ми се струва че ще трябва да прехвърлям...Като начало няма индикатор за налягане на турбината. Това е глупаво...Освен това при аналоговото табло няма електроник чек - оная джаджа за изгорели крушки, отворени врати, ниво на антифриза и другите благинки на модела.Но нали има кола-донор, желание за чоплене и само време да намеря и ще направя от двете супер-темпра :D

Коментар

Re: Още една Темпра в семейството

честито!!!Тази кола я гледах преди 2-3 дни в едно списание за автообяви и дори и се бях навилсамо дето ме озадачи годината на производство, защото по едни каталози пише, че ги произвеждат до 1996 г.... ...незнам, може и да греша!!!

Коментар

Master28 написа:
                  честито!!!Тази кола я гледах преди 2-3 дни в едно списание за автообяви и дори и се бях навилсамо дето ме озадачи годината на производство, защото по едни каталози пише, че ги произвеждат до 1996 г.... ...незнам, може и да греша!!!
                  Нямам идея...Дори не съм взимал VIN-a.Нито пък съм гледал на колко километра пише че е...Аз съм леко над тея неща.В общи линии обикновено късмета ми работи при покупка на коли.Осланям се на него.То и народа го е казал - пияния и лудия господ ги пази

Коментар

Честито колега!Със здраве да си я караш тая красавица.

Коментар

Master28 написа:
                      Обикновенно продавачите обявават като "година на колата" - годината на първата регистрация, а не на производството на автомобила. И те гледат ей така като има кажеш, че по VIN номер излиза, че колата е произведена година по-рано. Даже един ми вика - ти да не си светИл като са я правили! Какво да му кажеш на такъв...
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Киро е прав - човека каза същото.Произведена е ’96, продадена е в края на ’97.Сега като стана въпрос се сещам че ми каза нещо такова.Говори ми и за километрите, ама за това пък съвсем не си дадох труда да го слушам

Коментар

Честито за придобивката!P.S. Един познат си взе Рено Клио 1,2 - даваха му го за 95-та, като го регистрираше му излезе от коНпютУрЪ на КАТ, че е 92-ра... Смятай... Ши**ни джамбази! Трябва 100 човека майстори да си водиш с тебе като купуваш кола + един екстрасенс... и мобилен интернет за да провериш VIN-a...

Коментар

batececo написа:
                            Честито за придобивката!P.S. Един познат си взе Рено Клио 1,2 - даваха му го за 95-та, като го регистрираше му излезе от коНпютУрЪ на КАТ, че е 92-ра... Смятай... Ши**ни джамбази! Трябва 100 човека майстори да си водиш с тебе като купуваш кола + един екстрасенс... и мобилен интернет за да провериш VIN-a...
                            Да ти кажа, не ме интересува особено годината. И километрите.Колата изглежда наистина добре и това ми стига.Все за 5 години съм разбрал кво да гледам за модела Мотора на старата темпра в последствие установих, че е не на 95000км (показания на километража), а над 500000км.И точно от него съм адски доволен.Може и да е правен, но не ми се вярва. Не и на такава кола, не и "навън".Така, че всичко си е до късмет приятелю...Са дай да си ударя задника в тавана ако се окаже ’95!Разбирам да купувам кола за 20000лв че да го мисля толкова.Поне това са моите разбирания, де...

Коментар

Честито!Наистина изглежда много добре.Много да те радва и слуша.

Коментар

Working...
                              X