Колеги, да се похваля - току що сдобихме още една Темпра! Нямам снимки, но все още е в мобилето - хей го белия лебед.Старата я бях оставил за освежаване - боици и др. такива, като казах на майстора да позакърпи тук-там каквото може.Вчера отидох да видя и като я видях разкостена, лошо ми стана... Грозна работа.Скапания австрийски климат буквално я оглозгал до кокал, най-вече изодзадзе Прецених, че 800лв щяха да са му малко за труда дето ще хвърли по нея. Викам му събирай квото си разкостил, набутай го в купето, слагай и гумите и я изкарвай на двора.Една вечер в мобилето и резултата е на лице - преди 2 часа я капарирахме.Убавицата е ’97, талЯнка, работи много меко, пали на барут, салона е светулка (потрес - далеч от жабарския манталитет), климатроника работи на 6, термостата и той на 6, антифриза бистър (червен), никакъв помен от ръжди и удари.А, и няма го вече скапаното дигитално табло - с АНАЛОГОВО е - КЕФ :D Снимки в гаража след празниците, че се изнасяме за една седмица.За почти 3 бона и кола-донор в резерв мисля, че беше правилната стъпка.Абе с две думи да и е честита на жената
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Още една Темпра в семейството
Collapse
X
-
Явор Митев
Еееееххх....старата ми любоФ....между другото, интериора на Линеа-та не може да се опре и на малкият пръст на Темпрата...особенно ония ми ти фотьойли / тъй ли се пише... /Честито колега.....култов автомобил на Фиат и дано километрите да са безавариини....в ония ми ти фотьойли...
Коментар
-
Благодарско, благодарско!Като за автомобил струващ колкото двете ми брони на мерцедеса, колицата цена няма!Е, вярно - понякога ми се струва, че някой неща са адски скъпи са този модел ама като цяло съм доволен от колата.На старата липсваше само климатика.Дано и като мотор да се улучи - свикнал съм от старата изобщо да не мисля за каквито и да било проблеми около мотора А, има и неща, които ми се струва че ще трябва да прехвърлям...Като начало няма индикатор за налягане на турбината. Това е глупаво...Освен това при аналоговото табло няма електроник чек - оная джаджа за изгорели крушки, отворени врати, ниво на антифриза и другите благинки на модела.Но нали има кола-донор, желание за чоплене и само време да намеря и ще направя от двете супер-темпра :DI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Re: Още една Темпра в семейството
Master28 написа:честито!!!Тази кола я гледах преди 2-3 дни в едно списание за автообяви и дори и се бях навилсамо дето ме озадачи годината на производство, защото по едни каталози пише, че ги произвеждат до 1996 г.... ...незнам, може и да греша!!!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Re: Още една Темпра в семейството
Master28 написа:честито!!!Тази кола я гледах преди 2-3 дни в едно списание за автообяви и дори и се бях навилсамо дето ме озадачи годината на производство, защото по едни каталози пише, че ги произвеждат до 1996 г.... ...незнам, може и да греша!!!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Честито за придобивката!P.S. Един познат си взе Рено Клио 1,2 - даваха му го за 95-та, като го регистрираше му излезе от коНпютУрЪ на КАТ, че е 92-ра... Смятай... Ши**ни джамбази! Трябва 100 човека майстори да си водиш с тебе като купуваш кола + един екстрасенс... и мобилен интернет за да провериш VIN-a...
Коментар
-
batececo написа:Честито за придобивката!P.S. Един познат си взе Рено Клио 1,2 - даваха му го за 95-та, като го регистрираше му излезе от коНпютУрЪ на КАТ, че е 92-ра... Смятай... Ши**ни джамбази! Трябва 100 човека майстори да си водиш с тебе като купуваш кола + един екстрасенс... и мобилен интернет за да провериш VIN-a...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар