Честито колега със удоволствие да си я караш и правиш
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля и аз... с първата ми кола!
Collapse
X
-
kiro_of_the_day написа:Yavor написа:Честитка, само един съвет от мене - като се прибираш към София/Кюстендил мини през Септември Янко да ти сложи един ламбда контрол на газовата уредба... Нали съм със същия мотор, та знам....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Dimi3x написа:Пич честито и без аварииноа само да те питам какъв размер са гумите че ми се стуват големипоздравиVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Абе то зимата си требе да са по-височки гумите...Едни стикери за външно залепване как ще лепнат на джантите - не е истина...Като на Емо както беше направил: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...EF%F0%E0%F2%E0VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Вярно стои като празно там... Но кво да се прави така я взех колата. То ако си е с оригиналното стерео, отзад трябва да се сложи CD чейнджър за mp3 дискове, или аз поне така си мисля. Брат ми прав си за стикерите, но не сега, по натам има времеFiat Brava 1.4 12V
One Shot! One Head! One Dead! [MT]
Коментар
-
Някой да ме ориентира за що годе сносни колони - за отзад, за в предните врати и за отпред на таблото, искам да ги сменя, и разбира се да сложа някое хубаво mp3 плеърче, задължително с опция за четене от флаш памет. Да е хубава музиката искам, но не да е прекалено силна. Аз съ фен на качествения звук, а не на бумтенето.Fiat Brava 1.4 12V
One Shot! One Head! One Dead! [MT]
Коментар
-
LORDAJAX написа:Някой да ме ориентира за що годе сносни колони - за отзад, за в предните врати и за отпред на таблото, искам да ги сменя, и разбира се да сложа някое хубаво mp3 плеърче, задължително с опция за четене от флаш памет. Да е хубава музиката искам, но не да е прекалено силна. Аз съ фен на качествения звук, а не на бумтенето.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Пич не се бухвай на някакво скъпо стерео, според мен. Просто си сложи едни прилични говорители, ще ти вършат работа. Ако CD player-a на това в колата ти работи за какво да го сменяш - имаш си компютър, печи си музикални CD-та а не mp3. Едно записваемо CD се връзва по 30-40-50 ст като си вземеш по на едро. Какво толкова ще спестиш откъм памет и CD-та ако въртиш mp3? Лично аз правя друго - за щастие фабричния ми касетофон е като нов и стереото е мноооо качествено. Управлява се от волана. Затова съм си купил една адапторна касета за 12 кинта и в нея си включвам mp3-player-a и се чува великолепно. Ама не ме кефи идеята и затова на домашното hi-fi си направих и 10-15 касетки. Е няма такъв саунд като хромдиоксидната касетка. Малко е тегаво превъртането, ама нали все пак не живея в колата Абе не че ти давам акъл - ти си знаеш, просто аз лично не съм голям почитател на mp3...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар