Здравейте Фиат Маниаци! :D Аз съм от Кюстендил, но в момента работя на морето.Радостен съм, че съм вече част от Вас и, че и аз си закупих първият ми автомобил, а именно Фиат Брава 1.4 12V. С удоволствие ви представям малко снимки и впечатления. Съжалявам само, че автомобилът ми не е измит и лъснат на първите снимки, но тук в Черноморец, където работя, а и по принципна морето, е много трудно да поддържаш колата си чиста, поради непрекъснатите строежи, преминаващи камиони и така нататък.Веднага след първото сериозно измиване и леко тунинговане на колата ( някоя по хубава уредба, свестни тонколони, и други )ще Ви предоставя още снимки. Фиат-а го взех на скоро от София, като преди това е внесен от Германия и е на около 165 000 км.Вече съм изминал близо 750 км, и общо взето съм доволен от Фиат. Следвам плътно съветите ви за смяна на консумативи и поддръжка,и смятам че тук е мястото да спомена, че съм много приятно изненадан от факта ,че в този форум има толкова много полезна информация.Дори на новобранци като мен им стават ясни доста неща относно цялата гама на Фиат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля и аз... с първата ми кола!
Collapse
X
-
Честитка, само един съвет от мене - като се прибираш към София/Кюстендил мини през Септември Янко да ти сложи един ламбда контрол на газовата уредба... Нали съм със същия мотор, та знам....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Скоро няма да е. Но брат ми ме упъти на към Ямбол. Там трябва да ходя да сменя термостат, още една джаджа при гумите дето хлопа от време на време, малък проблем с едната врата ( не ще да се затваря/отваря с алармата ), предната врата е малко увиснала, и още нещо ако има.Надявам се там да може да се оправи и това... Сервиза беше на hitko ако не се лъжа, извинявам се ако бъркам никнейма.Fiat Brava 1.4 12V
One Shot! One Head! One Dead! [MT]
Коментар
-
Yavor написа:Честитка, само един съвет от мене - като се прибираш към София/Кюстендил мини през Септември Янко да ти сложи един ламбда контрол на газовата уредба... Нали съм със същия мотор, та знам....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар