Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля и аз... с първата ми кола!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито колега със удоволствие да си я караш и правиш
    "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
    "What do you do to help save the world?"

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      Yavor написа:
      Честитка, само един съвет от мене - като се прибираш към София/Кюстендил мини през Септември Янко да ти сложи един ламбда контрол на газовата уредба... Нали съм със същия мотор, та знам....
      Дала му е разход 7 при нормално каране и почти 9 при 120 и нагоре по магистралата - ти как го докарваш на газ?п.п. Ееееее престраши се! :D
      Ами за мен това 7 е научна фантастика... Аз под 9 паднах едва сега като сложих ламбда контрола. Ама и на мен крачето ми е тежичко де Щом е доволен наистина нищо да не закача.
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Dimi3x написа:
        Пич честито и без аварииноа само да те питам какъв размер са гумите че ми се стуват големипоздрави
        175/70/R14 - при това зимни! Скоро ще ги преобуе...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

м да направи ми впечатление че малко големки стоят
          Fiat Brava
          Volkswagen Golf
          и тия три неща

Коментар

Ето ти направо снимка да ги видиш. Зимни са трябва да се сменяват
            Прикачени файлове
            Fiat Brava 1.4 12V
            One Shot! One Head! One Dead! [MT]

Коментар

Абе то зимата си требе да са по-височки гумите...Едни стикери за външно залепване как ще лепнат на джантите - не е истина...Като на Емо както беше направил: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...EF%F0%E0%F2%E0

Коментар

Честито и от мен пич! Само радости я червената скудерийка Много ме е яд като видя махнато фабричното стерео - просто линията на цялото табло и конзола отива на кино
                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Вярно стои като празно там... Но кво да се прави така я взех колата. То ако си е с оригиналното стерео, отзад трябва да се сложи CD чейнджър за mp3 дискове, или аз поне така си мисля. Брат ми прав си за стикерите, но не сега, по натам има време
                  Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Честито и от мен, колега! Много безаварийни километри и само хубави емоции!
                    Bravo 1.6/16V ... и на газ

Коментар

Някой да ме ориентира за що годе сносни колони - за отзад, за в предните врати и за отпред на таблото, искам да ги сменя, и разбира се да сложа някое хубаво mp3 плеърче, задължително с опция за четене от флаш памет. Да е хубава музиката искам, но не да е прекалено силна. Аз съ фен на качествения звук, а не на бумтенето.
                      Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

LORDAJAX написа:
                        Някой да ме ориентира за що годе сносни колони - за отзад, за в предните врати и за отпред на таблото, искам да ги сменя, и разбира се да сложа някое хубаво mp3 плеърче, задължително с опция за четене от флаш памет. Да е хубава музиката искам, но не да е прекалено силна. Аз съ фен на качествения звук, а не на бумтенето.
                        Айде батко ти да те ориентира у живото отново, ама пак от онова дето черпи за колата! Прочети тая тема от - до : http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=16249Някои линкове са изгубени, но марките и моделите са дадени.В края на темата ще си по объркан отколкото в началото! п.п. Абе и 4 рози не отказвам, а и с Чичо Джак сме приятели!

Коментар

Честито
                          BRAVA 1,4 12V
                          Nissan Navara

Коментар

Пич не се бухвай на някакво скъпо стерео, според мен. Просто си сложи едни прилични говорители, ще ти вършат работа. Ако CD player-a на това в колата ти работи за какво да го сменяш - имаш си компютър, печи си музикални CD-та а не mp3. Едно записваемо CD се връзва по 30-40-50 ст като си вземеш по на едро. Какво толкова ще спестиш откъм памет и CD-та ако въртиш mp3? Лично аз правя друго - за щастие фабричния ми касетофон е като нов и стереото е мноооо качествено. Управлява се от волана. Затова съм си купил една адапторна касета за 12 кинта и в нея си включвам mp3-player-a и се чува великолепно. Ама не ме кефи идеята и затова на домашното hi-fi си направих и 10-15 касетки. Е няма такъв саунд като хромдиоксидната касетка. Малко е тегаво превъртането, ама нали все пак не живея в колата Абе не че ти давам акъл - ти си знаеш, просто аз лично не съм голям почитател на mp3...
                            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

LORDAJAXмерси пич щото мойта брава е 175/65/14 и пак седят малко големки налистандартно е 185/60/14 не че разликата е голяма 3 милиметра от страна ама карайкакто каза колега по добре по високи гуми за зимата и пак честито и лека и безавариина
                              Fiat Brava
                              Volkswagen Golf
                              и тия три неща

Коментар

ЧЕСТИТО ,Много да си я обичаш-и тя тебе също много да си те обича :D
                                "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Working...
                                X