Тъй...първо да поясня как тъй ми щъкна. Миналата седмица като излязох на терасата, забелязах как е цъфнала ябълката пред нас. Цветчетата бяха много красиви и реших да направя една снимка, за да ги покажа на жена ми, която тогава беше в София. Снимката стана мисля много добре, освен това правена и с мобилният ми телефон. Първоначално мислих да ви я публикувам тук с поздрав към вас по повод настъпването на "топлото време"....леко намигване към така чаканото и жадувано лято... После обаче се замислих, че вместо да ви показвам разни цветчета, дето де да знам...можеше и да ми се смеете, ми дойде смятам интересната идея да си направим конкурс за най-добра снимка. Извинявайте, че ще наложа аз правилата, но все пак конкурса няма да е кой знае какво, та чак да ги подлагаме на гласуване.Та така:ПРАВИЛА НА КОНКУРСА:1. В конкурса имат право да участват само регистрирани потребители на форума.2. Всеки потребител има право да помества само една снимка, с която да участва, като няма право на късен етап да променя избора си след датата, обявена за край на публикуването на снимки.3. Всеки потребител е длъжен да помести единствено снимка, правена от самият него / това е относително, но разчитам на коректността ви /4. Начало на поместване на снимки - днес 5. Крайна дата за поместване на снимки - 15 май 2008г.6. Крайна дата за избор/гласуване - 31 май 2008 г.7. Обявяване на снимка с най-много гласове - 1 юни 2008г.8. Жанра и тематиката на снимката е без значение...всеки има право да публикува ако ще и снимка на тъщата си...на фикуса...на изолацията на терасата....кой каквото му скимне / тук само ви предлагам да не слагаме интересни снимки на колите си, щото....аман от тия коли... аре нещо по-различно.. / Конкурса има повествователен и обществен характер - нека заложим на красотата в образа и качеството на снимката - в най-общ смисъл - всеки да си качва любимата снимка.След 15 май, снимките ще бъдат "прономеровани" и обявени в анкета / тук се притеснявам, дали може в една анкета да има например 50 възможни отговора, но....висшата администрация ще каже / Снимката с най-много гласове ще бъде обявена за победител от самите вас.НАГРАДАТА: След излъчване на победител, последният ще получи до 5 /пет / работни дни с куриерска служба на посочен адрес следната награда:[bba1bb0d97][color=blueba1bb0d97]12 мегапиксела резолюция3 х оптично увеличение2.5
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Конкурс за най-хубава снимка на форума...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Аз както разбрах правилата, все пак ще имаме възможност да сменим снимката преди изтичане на крайния срок...Ако изровя нещо по-интересно, или пък успея да направя нова, достойна за тази класация - ще я сменя. Засега слагам това:Снимката е правена от мен с мобилен телефон (за съжаление), през Септември 2007 в Солун.
Коментар
-
на мен пък ето тази снимка ми е една от любимите незнам защо но като я гледам се успокоявам...направена е към 5ч. сутринта на Muenchener freiheit - спирка на метрото в Мюнхен...на снимката е сестра миRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар